• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

sanırım.. ama belkide hayırlısı ayrılmamızdır.. daha yaşım çok genç bu avantaj mı bilmiyorum

Ya bana pişmanmışsın gibi geliyor. Bence sakince konuş, bu tavırlarını arkada bırak, bir şans daha verin ilişkinize sanki düzelecek gibi çünkü hatalarının farkındasın.

Çok saçma bir sebep boşanmak için.Büyük ihtimal hep sen yanaştığını için alışmış bu duruma.O kaçtıkça sen kovalıyorsun.Şimdi tersini uygula ve gör.Sinirine yenil düşmüş.Ama siniri geçtikçe pişman olacaktır.Biraz dik dur ona karşı.Yaptıkları hoş şeyler degil çünkü.Böyle bahsedenlerin birçoğu boşanmamıştır.:) O arayana kadar kafanı dinlemelisin bence.

günaydın hanımlar.. ne olduğunu anlatayım fikir verin :( bu konu çözümlenene kadar yada yuvam yıkılana kadar bilgi vereceğim dertleşmek iyi geliyor.. kimseye bahsedemiyorum..
dün gece hiç bir şey olmadı.. evde namazımı kıldım dualar ettim ağladım :(
ona mesaj atmak gibi bir gaflette bulundum seni özledim diye.. cevap yok.. evde korkuyorum yazdım cevap yok..
bu sabah da günaydın aşkım yazdım tabiki yine cevap yok.. beni silmiş tamamen sanırım..
bugün benim babam onun babası bir de bizim bir aile büyüğü abi görüşecekler durumumuzu ama kayınpederim kesin bitirmiş demiş eşim için.. yuvam kurtulur inşallah..

Benim fikrim şu;
İmam nikahımızın tazelenmesini isteyeceğim.. boşol boşol boşol demişti bir keresinde bu yüzden en ufak olaydan mı patlıyoruz bilmiyorum..

Kızlar sizce sağlam bir mesaj mı atsam ne yazsam...

M MAYA50 canım inan elimde değil yuvam yıkılmasın istiyorum rabbim görüyor..

M Manolya999 23 yaşındayım çalışıyorum.. dediklerini yapmaya çalışıyorum canım gerçekten ama boşanma olursa hiçbir anlamı kalmaz..

@denizlililili kuzum doğru söylüyorsun ama yine de içim el vermiyor işte..

@Mavi Ojeli benim eşim de öyle kaçar kovalanmayı bekler umrunda olmaz.. ben üzülen tarafım..

@Papatya ve lale belkide hiç mücadele etmemeliyim bilmiyorum...

S Soydanayse aileme gitmem hataydı ama beni o itti buna bilmiyorum çabalamaktan da yoruldum..

1Sen 1Sen @1var1yok kızlar durum bu..

1s3m 1s3m evet maalesef öyle alıştı ve hep kendini haklı gördü.. elimde değil maalesef..

günaydın hanımlar.. ne olduğunu anlatayım fikir verin :KK43: bu konu çözümlenene kadar yada yuvam yıkılana kadar bilgi vereceğim dertleşmek iyi geliyor.. kimseye bahsedemiyorum..
dün gece hiç bir şey olmadı.. evde namazımı kıldım dualar ettim ağladım :KK43:
ona mesaj atmak gibi bir gaflette bulundum seni özledim diye.. cevap yok.. evde korkuyorum yazdım cevap yok..
bu sabah da günaydın aşkım yazdım tabiki yine cevap yok.. beni silmiş tamamen sanırım..
bugün benim babam onun babası bir de bizim bir aile büyüğü abi görüşecekler durumumuzu ama kayınpederim kesin bitirmiş demiş eşim için.. yuvam kurtulur inşallah..

Benim fikrim şu;
İmam nikahımızın tazelenmesini isteyeceğim.. boşol boşol boşol demişti bir keresinde bu yüzden en ufak olaydan mı patlıyoruz bilmiyorum..

M Manolya999 23 yaşındayım çalışıyorum.. dediklerini yapmaya çalışıyorum canım gerçekten ama boşanma olursa hiçbir anlamı kalmaz..

@Mavi Ojeli benim eşim de öyle kaçar kovalanmayı bekler umrunda olmaz.. ben üzülen tarafım..

S Soydanayse aileme gitmem hataydı ama beni o itti buna bilmiyorum çabalamaktan da yoruldum..

1s3m 1s3m evet maalesef öyle alıştı ve hep kendini haklı gördü.. elimde değil maalesef..
hakkınızda hayırlısı olsun öncelikle,
Bu durumda mesaj atmanizla evliliginiz kurtulacaksa bir daha ayni durumla karşılaşacağınız kesin.
Eşiniz bitirmişse , istemiyorsa bu saatten sonra sadece siz çırpınacaksinız , babalar araya girerse onların hatrına başlar.
Ama evde istediğiniz gibi bir eşle karşılaşamazsınız , tecrübeyle sabittir.
Ayni durumu yaşadım birbirimize söz verip devam ediyorduk , eşim olacak adam mücadele ediyormuş gibi yapıyordu , meğerse aklında bitirmiş sadece suçlanmak istemiyordu .
Bu evlilik için mücadele ettiğini göstermeye ve vicdanını rahatlatmaya çalıştığını Anladim .
Kafasında bitiren bir adamla mutlu olamazsınız , boşanmak çok zor düzenin bozulması çok zor ama öyle de bir hayat çekilmez inanın .
40 gün oldu ondan ayrı yaşıyorum ilk günler yaşayan ölüydüm şimdi yeni yeni kendime geliyorum .
Öyle ilgisiz , bütün sorumluluğu bizim omzuma yükleyen bir adamla hayat gecmez.
3 mesaja cevap vermeyen bir eş , bu saatten sonra arasa ne aramasa ne !

hakkınızda hayırlısı olsun öncelikle,
Bu durumda mesaj atmanizla evliliginiz kurtulacaksa bir daha ayni durumla karşılaşacağınız kesin.
Eşiniz bitirmişse , istemiyorsa bu saatten sonra sadece siz çırpınacaksinız , babalar araya girerse onların hatrına başlar.
Ama evde istediğiniz gibi bir eşle karşılaşamazsınız , tecrübeyle sabittir.
Ayni durumu yaşadım birbirimize söz verip devam ediyorduk , eşim olacak adam mücadele ediyormuş gibi yapıyordu , meğerse aklında bitirmiş sadece suçlanmak istemiyordu .
Bu evlilik için mücadele ettiğini göstermeye ve vicdanını rahatlatmaya çalıştığını Anladim .
Kafasında bitiren bir adamla mutlu olamazsınız , boşanmak çok zor düzenin bozulması çok zor ama öyle de bir hayat çekilmez inanın .
40 gün oldu ondan ayrı yaşıyorum ilk günler yaşayan ölüydüm şimdi yeni yeni kendime geliyorum .
Öyle ilgisiz , bütün sorumluluğu bizim omzuma yükleyen bir adamla hayat gecmez.
3 mesaja cevap vermeyen bir eş , bu saatten sonra arasa ne aramasa ne !
İçim el vermiyor ki canım inan bende içten içe kan ağlıyorum dualar ediyorum gerçekten eşimi sevdiğimi böyle zamanlarda daha iyi anlıyorum ona bir daha sarılamayacak olmak bile canımı acıtıyor.. kaldı ki boşansak ben çok kötü olurum o yine keyfine bakar.. dediklerin çok doğru ama ben ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım hayırlısı buymuş de bırak diyor bir yanım sarıl evliliğine 4 elle diyor inan dün namaza başladım tekrar dualar ediyorum evliliğim hayırlısıyla kurtulsun diye ama Allah'a bıraktım işimi en hayırlısını o bilir..

günaydın hanımlar.. ne olduğunu anlatayım fikir verin :KK43: bu konu çözümlenene kadar yada yuvam yıkılana kadar bilgi vereceğim dertleşmek iyi geliyor.. kimseye bahsedemiyorum..
dün gece hiç bir şey olmadı.. evde namazımı kıldım dualar ettim ağladım :KK43:

Benim fikrim şu;

Sıkma canını yaa..
O da senin kadar üzülseydi eğer İnan o mesajlar karşısında o kadar tepkisiz duramazdı..
O boşvermiş,biterse bitsin diyor demekki boşver..
Seni bu kadar basit bir olay için yarı yolda bırakan varsın hiç olmasın bence..
Canını sıkma ve artık sen bir şey yapma, onun birşeyler yapıp yapmayacağını izle..

Sıkma canını yaa..
O da senin kadar üzülseydi eğer İnan o mesajlar karşısında o kadar tepkisiz duramazdı..
O boşvermiş,biterse bitsin diyor demekki boşver..
Seni bu kadar basit bir olay için yarı yolda bırakan varsın hiç olmasın bence..
Canını sıkma ve artık sen bir şey yapma, onun birşeyler yapıp yapmayacağını izle..
bir mesaj atsam mı sence yani bu durumları anlatan benim çabaladığımı onun birşey yapmadığını filan yazsam.. boşveremiyorum bir türlü..

bir mesaj atsam mı sence yani bu durumları anlatan benim çabaladığımı onun birşey yapmadığını filan yazsam.. boşveremiyorum bir türlü..

Ben olsam atmazdım..
Geçtiğimiz aylarda eşimle 1 ay ayrı kaldık, ben ailemin evinde kaldım..
Ve tek adım atmadım, bana göre çoğunlukla o haksızdı tabi..
Burda konu açmıştım hattaa ve bana da yaz, adım at şeklinde yorumlar oldu. Ama ben tek hatalı değildim, o adım atmasa bitecekti..
Yani demem o ki bana sorarsan atma.. o mesajlara tepkisiz kalamazdı insan. Boşver çabalarsa o çabalasın.
Üstüne o kadar düşersen egosunu şişirmekten başka bir işe yaramaz .

Kalbi kapanmışsa ne yapsan boş, bi sürü mesaj atmışsın cevap vermemiş zaten. bence sende boşvermeye kalbini soğutmaya çalış artık. Kimse senden kıymetli değil . Daha genceciksin, hayatını bu adamla harcamak istediğine emin misn

Ben olsam atmazdım..
Geçtiğimiz aylarda eşimle 1 ay ayrı kaldık, ben ailemin evinde kaldım..
Ve tek adım atmadım, bana göre çoğunlukla o haksızdı tabi..
Burda konu açmıştım hattaa ve bana da yaz, adım at şeklinde yorumlar oldu. Ama ben tek hatalı değildim, o adım atmasa bitecekti..
Yani demem o ki bana sorarsan atma.. o mesajlara tepkisiz kalamazdı insan. Boşver çabalarsa o çabalasın.
Üstüne o kadar düşersen egosunu şişirmekten başka bir işe yaramaz .
öyle .. egosu yüksek zaten. ama ben kendime hakim olamıyorum işte sorun bu. her seferinde alttan almak durumunda kalan ben oluyorum çok kötü oluyorum yuvam kurtulsun istiyorum..

Kalbi kapanmışsa ne yapsan boş, bi sürü mesaj atmışsın cevap vermemiş zaten. bence sende boşvermeye kalbini soğutmaya çalış artık. Kimse senden kıymetli değil . Daha genceciksin, hayatını bu adamla harcamak istediğine emin misn
işte ondan da emin değilim canım.. hem hayatımı bununla mı harcayacağım diyorum hem çok özlerim diye korkuyorum hem kendime engel olamayıp yalvar yakar olasım geliyor.. bilmiyorum çok kötü oluyorum.. belkide tüm ömrümü buna vermemeliyim..

Siz mi evlisiniz aileler mi anlmdm sizin evliliğinizin akıbetini neden aileler tartışıyor ?

ikimizde işteyiz şuan. dün o nerdeydi bilmiyorum ben evimdeydim..

ailesiyledir belki. evde kalmaya devam edin. pişman olup dönecek bence. bu kadarcık şeyle boşanma kararı olmaz ama anlatmadığınız şeyler varsa bilemem.

Siz mi evlisiniz aileler mi anlmdm sizin evliliğinizin akıbetini neden aileler tartışıyor ?
eşim öyle demiş anlaşmalı boşanma için konuşulsun demiş. beni ara yazdım aramadı da.. bilmiyorum ya yazık herşeyi bir kalemde silebiliyor ben öyle yapamıyorum

ailesiyledir belki. evde kalmaya devam edin. pişman olup dönecek bence. bu kadarcık şeyle boşanma kararı olmaz ama anlatmadığınız şeyler varsa bilemem.
canım anlatadığım bişey yok dediğim gibi hep sorunlu bir ilişkiydi zaten bizimkisi hep en ufak tartışma buralara gelirdi. birbirimizin yüzüne bile bakmamamız gerek aslında ama işte olmuyor..

Sizin için ve evliliğiniz için bırakın üzülmeyi, hakaret ve şiddete yeltenme eğiliminde bulunan adamdan değer görmeyi mi beklediniz? Lütfen bana evlenmeden evvel böyle değildi deyin çünkü benim aklım almıyor göz göre göre bu cesareti.
Tek taraflı olmuyor işte, veren verdikçce alan almaya alışıyor, bence siz hep vermişsiniz. İyiyken herkes iyidir, sokakta hiç tanımadığınız insanlar bile nezaketi elden bırakmayınca nazik yaklaşır ama eş denen kişi habire iyi iken iyi olursa sokaktaki adamdan farkı ne?

Back