günaydın hanımlar.. ne olduğunu anlatayım fikir verin
bu konu çözümlenene kadar yada yuvam yıkılana kadar bilgi vereceğim dertleşmek iyi geliyor.. kimseye bahsedemiyorum..
dün gece hiç bir şey olmadı.. evde namazımı kıldım dualar ettim ağladım
ona mesaj atmak gibi bir gaflette bulundum seni özledim diye.. cevap yok.. evde korkuyorum yazdım cevap yok..
bu sabah da günaydın aşkım yazdım tabiki yine cevap yok.. beni silmiş tamamen sanırım..
bugün benim babam onun babası bir de bizim bir aile büyüğü abi görüşecekler durumumuzu ama kayınpederim kesin bitirmiş demiş eşim için.. yuvam kurtulur inşallah..
Benim fikrim şu;
İmam nikahımızın tazelenmesini isteyeceğim.. boşol boşol boşol demişti bir keresinde bu yüzden en ufak olaydan mı patlıyoruz bilmiyorum..
Kızlar sizce sağlam bir mesaj mı atsam ne yazsam...
M MAYA50 canım inan elimde değil yuvam yıkılmasın istiyorum rabbim görüyor..
M Manolya999 23 yaşındayım çalışıyorum.. dediklerini yapmaya çalışıyorum canım gerçekten ama boşanma olursa hiçbir anlamı kalmaz..
@denizlililili kuzum doğru söylüyorsun ama yine de içim el vermiyor işte..
@Mavi Ojeli benim eşim de öyle kaçar kovalanmayı bekler umrunda olmaz.. ben üzülen tarafım..
@Papatya ve lale belkide hiç mücadele etmemeliyim bilmiyorum...
S Soydanayse aileme gitmem hataydı ama beni o itti buna bilmiyorum çabalamaktan da yoruldum..
1Sen @1var1yok kızlar durum bu..
1s3m evet maalesef öyle alıştı ve hep kendini haklı gördü.. elimde değil maalesef..