• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

Sizin sanki başka konularınız da vardı, şimdi geri dönüp bakmadım ama zaten düzgün gitmiyordu sanki evlilik. Fevri davranmayın yinede, olmazsa bi süre ayrı yaşayın, ortalık sakinleşsin. Salim kafayla iyice düşünün. Sonra olmuyorsa yine ayrılırsınız. Bence acele etmeyin şimdilik, hakkınızda hayırlısı olsun ama sürekli alttan alan, taviz veren taraf da olmayın, o da biraz kıymetinizi sizi kaybedebileceğini anlasın, çantada keklik görmesin. Olmuyorsa da zorlamayın
maalesef ister istemez .. Allah beni alnımın akıyla çıkarsın inşallah bu olaydan.. yardım etsin Rabbim..
Evet hep sorunlarımız vardı.. Fevri davranıyoruz ikimizde.. bilmiyorum sonumuz ne olacak hayırlısı..

siddet varsa cocuk yokken ayrilin bence...seven adam bu kadar kolay da bitirmez evliligi..sanki lise flörtü whatsapda engellemeler facebook dondurmalar..

Ben burda uzuldum senin durumuna, esini seviyorsun belli, ama en ufak bir kavgada aileleri karistirirsaniz olaylar buyuyor.Belki konusarak halledebileceginiz seyler bile ,icinden cikilmaz hale geliyor.Bence ara esini bir sekilde ulasmalisin .Karsilikli sadece ikinizin konusmasi gerektigini soyle ,durumu duzeltmek icin cabalaman gerek,tabi duzelmesini istiyorsan, bundan sonraki davranislarina dikkat etmelisin.
canım daha önceden de böyle şeyler yaşamıştık hep arayan yalvaran ben oldum artık bende yoruldum boşanmayı istemiyorum ama bu sefer beni dinlemez hep aynısın der.. Rabbim sonumuzu hayra çıkarsın inşallah..

İlk konunuzu okudum.

Kesinlikle ama kesinlikle boşanın.

Bazen tek bir yanlış tüm doğruları siler ya... Şiddet işin içine girdiyse geriye kalan hiç bir iyiliğinin anlamı yoktur bence...

Şimdi olmasa bile 1 yıl sonra ya da 2 yıl sonra zaten bitecek veya yıllarını heba etmiş bir sinir hastası olacaksınız...

Lütfen kendinize değer verin ve geç olmadan bitirin bu evliliği...
Belkide en doğru olan budur bilmiyorum Rabbime dua edeceğim hayırlısı olsun diye.. :(

Ben tartışmalarda aileye gitmeye karşıyım arkadaş, bilmiyorum. Sevgili olurken ailenden onay mı alıyorduk da boşanırken ya da tartışırken aileleri karıştırıyoruz.
Adamın babası ne yapacak, cocugu arayıp eşinle iyi mi geçin diyecek.
Bence eve git ve orada kal.
Konuşmasan da sabırlı ol, sevdiğin için.
Aşırı kıskançlık da yapma.

Dövdü mü seni?
evet eskiden şiddet uygulamıştı defalarca.. Bu olayda beni çok sinirlendiren zaten elimi yüzüne indiricem demesiydi.. hayırlısı olsun Allah a dua edeceğim belkide en hayırlısı bu olacak hakkımızda..

Bence evliliğini kurtarmaya bak.... bu sebep degil bosanmak icin... evine dön bence
eve döneceğim ve hayırlısı için dua edeceğim sadece.. başka yapabileceğim bir şey yok..
boşanma fikri beni çok üzüyor ama Rabbim hayırlısını bilir..

siddet varsa cocuk yokken ayrilin bence...seven adam bu kadar kolay da bitirmez evliligi..sanki lise flörtü whatsapda engellemeler facebook dondurmalar..
aynen öyle canım.. beni sinirlendiren elimi yüzüne indiricem demesiydi zaten.. Allah yardımcımız olsun ama çok zor..

daha önce de konularınızı okumuştum ilk kez yorum yapıyorum,ama lütfen kendinizi bu kadar haksız görmeyin her defasında ,öfke kontrolunuzun olmamasın da bence eşinizin rolu çok büyük size psikolojik şiddet uyguluyor evet tartışmalarınız hep küçük meseleler ama sizi hep çıkmaza iten kendisi,bence hiç bir kadın avm de bağırılıp çağırılıp küçük düşürülmeyi hak etmiyor o psikolojiyle ister istemez ailenize sığınıyorsunuz,böylece konuya onları da dahil etmiş oluyorsunuz,hakkınız da hayırlısı olsun evet böyle bir sebebten boşanılmaz ama eşinizin size zerre kadar saygısı olduğunu düşünmüyorum,

aynen öyle canım.. beni sinirlendiren elimi yüzüne indiricem demesiydi zaten.. Allah yardımcımız olsun ama çok zor..
Emin olun o el o yüze bir daha iner.

Yaşınız daha çok genç. Aileniz de arkanızda. Çocukta yok. Bunlar ciddi avantajlar.

Katlanmayın lütfen. Adamın sevmediği ve istemediği çok belli. Seven insan, hatta seven insanı geçtim, bir erkek bir kadına el kaldırabilir mi? Bu nasıl bir acizlik?

Yol yakinken dönün. Boşanmak dünyanın sonu değil, aksine mutsuz günleri sonlandırmak için, kendi hayatınıza değer verip geleceğinizi kurmak için bir başlangıç.

Ben de boşanma aşamasındayım ve her günüm şükürle geçiyor. İyiki bu kararı almışım diyorum, iyiki senelerimi harcamayıp hayatımın geri kalanını kazandım diyorum.

daha önce de konularınızı okumuştum ilk kez yorum yapıyorum,ama lütfen kendinizi bu kadar haksız görmeyin her defasında ,öfke kontrolunuzun olmamasın da bence eşinizin rolu çok büyük size psikolojik şiddet uyguluyor evet tartışmalarınız hep küçük meseleler ama sizi hep çıkmaza iten kendisi,bence hiç bir kadın avm de bağırılıp çağırılıp küçük düşürülmeyi hak etmiyor o psikolojiyle ister istemez ailenize sığınıyorsunuz,böylece konuya onları da dahil etmiş oluyorsunuz,hakkınız da hayırlısı olsun evet böyle bir sebebten boşanılmaz ama eşinizin size zerre kadar saygısı olduğunu düşünmüyorum,
belkide hep kendimi suçlayarak yaptım hatanın en büyüğünü.. hep hatayı kendimde görüp ona yaklaştım alttan almaya çalıştım özürler diledim yalvardım bu da iyice tepeme bindikçe bindi.. ben artık çok yoruldum gerçekten üzülüyorum yuvam dağılmasın diyorum ama bir yandan da bunu haketmedim diyorum.. Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor çok..

Emin olun o el o yüze bir daha iner.

Yaşınız daha çok genç. Aileniz de arkanızda. Çocukta yok. Bunlar ciddi avantajlar.

Katlanmayın lütfen. Adamın sevmediği ve istemediği çok belli. Seven insan, hatta seven insanı geçtim, bir erkek bir kadına el kaldırabilir mi? Bu nasıl bir acizlik?

Yol yakinken dönün. Boşanmak dünyanın sonu değil, aksine mutsuz günleri sonlandırmak için, kendi hayatınıza değer verip geleceğinizi kurmak için bir başlangıç.

Ben de boşanma aşamasındayım ve her günüm şükürle geçiyor. İyiki bu kararı almışım diyorum, iyiki senelerimi harcamayıp hayatımın geri kalanını kazandım diyorum.

Evet çok haklısın el kaldırmak ne kelime ne hallere düştüm bir bilseniz.. çok üzülüyorum yıkılıyorum kahroluyorum ama belkide en hayırlısı bu olacak..

Evet dediğiniz gibi bunlar avantajlar.. Ama ben çok duygusalım yani yuvam yıkılsın istemiyorum bir yandan.. bir yandan da en hayırlısı bu olacakmış gibi geliyor.

Beni kaybetmeye korkusu olmayan bir insanla barışsam ne olur diyorum bazen..

Bu akşam eve gidince ne yapacağım bilmiyorum çok üzülüyorum gerçekten.. bir yanım yuvana sahip çık yalvar yakar diyor.. bir yanım böylesi daha hayırlısı belki diyor.. Rabbim yardımcımız olsun..

Bu akşam eve gidince ne yapacağım bilmiyorum çok üzülüyorum gerçekten.. bir yanım yuvana sahip çık yalvar yakar diyor.. bir yanım böylesi daha hayırlısı belki diyor.. Rabbim yardımcımız olsun..
siz yalvarıp yakardıkça haklı olduğunuz bir konuda hak
siz af dilerseniz haksız konuma düşmüş olacaksınız ve eşiniz her defasında size aynı muamele
yalvarırsanız haklı olduğunuz bir konuda haksız konuma düşmüş olacaksınız dahası eşiniz kendisini haklı görüp size aynı şekilde saygısızca davranmaya devam edecek,ortada yalvaracağınız af dileceğiniz bir durum yok haksız yada suçlu değilsiniz!!

Bence sen esine cok aşiksin ve bazen yaptigin nereye gidecek bilmiyorsun eski konularindan yola cikarak dedim. Esinin hatalari da tonla var tabii.
kaç yasindasin
çalisiyormusun
iliskide nasil birisin uyumlu ilgi bekleyen vs ve esin nasil biri
sorunun kaynagini anlamaya calis
ofke problemin neden var kaybetmek mi istemiyorsun
gibi gibi kendini biraz daha iyi tanirsan yaptigin seylerden pisman olmazsin

Evet çok haklısın el kaldırmak ne kelime ne hallere düştüm bir bilseniz.. çok üzülüyorum yıkılıyorum kahroluyorum ama belkide en hayırlısı bu olacak..

Evet dediğiniz gibi bunlar avantajlar.. Ama ben çok duygusalım yani yuvam yıkılsın istemiyorum bir yandan.. bir yandan da en hayırlısı bu olacakmış gibi geliyor.

Beni kaybetmeye korkusu olmayan bir insanla barışsam ne olur diyorum bazen..
Yuvam yıkılmasın diyorsunuz ama ortada bir yuva olduğu bile belirsiz. İyiyken herkes iyidir, siz kriz dönemlerinde ki tepkilerini düşünün. Size defalarca şiddet uygulamış, avm'de bir başınıza bırakmış bir insan... Böyle bir insan için üzülmeye değmez.

evet eskiden şiddet uygulamıştı defalarca.. Bu olayda beni çok sinirlendiren zaten elimi yüzüne indiricem demesiydi.. hayırlısı olsun Allah a dua edeceğim belkide en hayırlısı bu olacak hakkımızda..

Olaya daha önce şiddet girdiyse o anda bitmeliydi canım benim, şimdi yapılanlar sana cok iyimser gelebilir ancak alışmıştır o kişi.
Yeniden yapacaktır.
Kusura bakma ama ezilen insana eziyet etmekten keyif alan erkekler var

Eğer ortada şidden.saygısızlık varsa ortada çocuk dahi olsa biter bu benim Görüşüm...ve size kızmış olabilir ama anneniz aramış insan saygıdan tlf açar konuşur..size engellemesi ise tamamen onur kırıcı ,eğerki onun ailesi bitsin demişse vardır bi bildikleri ..siz elbette ki üzüleceksiniz ama bırakın o mücadele etsin eğer ki bu yuvanın devamını istiyor sa...

Back