• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

Çok gereksiz yere evham yapıyorsun ban beni bile sinir ettin şuan ya! Biraz kendini topla. Nerde görülmüş böyle boşanma allah aşkına.
babası babama demiş ki bu bir değil iki değil bunlar yapamaz artık birbirlerine huzur vermiyorlar hiç demiş ki doğru.. artık ne yapayım bilmiyorum ama eşimi tanıyorum boşanmaya çok kararlı belli.. ağlamak istiyorum iş yerindeyim gülüyorum mecburen şuan vücudum yanıyor resmen kalbim acıyor.. kuyruğu dik tutamayacağım sanırım..

Babama mı desem boşanmak istemiyorum diye..

güzel giderken miiiiiiiiiiiiiiiii yuh sana yaaa ne güzel i güzel bu hal mi adam senden kaçmış gitmiş bahane arıyormuş sevmiyor kızım seni kendine gel bi dicemde hadi kurtarmaya çalış hiçnir şey içinde kalmasın kardeşim ara eşini ara eşinin babasını ara olmadı ben istemiyorum de oda eşini arasın akşam bi evde buluşalım de baba soyle eşime de

babası babama demiş ki bu bir değil iki değil bunlar yapamaz artık birbirlerine huzur vermiyorlar hiç demiş ki doğru.. artık ne yapayım bilmiyorum ama eşimi tanıyorum boşanmaya çok kararlı belli.. ağlamak istiyorum iş yerindeyim gülüyorum mecburen şuan vücudum yanıyor resmen kalbim acıyor.. kuyruğu dik tutamayacağım sanırım..

E babası demiş kocan dememiş ki. Belki de kendinize çeki düzen verin diye böyle söylüyor biraz oluruna bırak o zaman. Bence de biraz zamana ihtiyacın var senin yoksa sürekli böyle cılkını çıkarırsın bu işin. Kendini topla üzme daha fazla kendini olgun ol biraz

Sudan bir sebep bu adamın içinde biseyler bitmiş olmasa bu kadar saçma bir olayla buralara gelinmez

Hata baştan sona sende..
ailene gidebilrsn tepkini göstermek için normal ama ailene anlatıp onun ailesini arattıracak kadar ne anlattın ? Madem basit bi tartışma Ailene yansıtmaman gerekirdi.

bence esın hatalı ne olursa olsun ADAM dedıgın karısını bı basına sokakta bırakıp basıp gtmez, gtmemelı. Konunun baalangıcj basıt bı sebeb olabılır ama o kucucuk seyden buralara gelmesı esının sucu en azından aksam ayrı kaldınız sabah gelıp senı akması araması lazımdı... ama o bambaska bır boyuta tasımıs olayı sımdı sen gtme bence eger gıdersen cok yıpranırsın bu odunsu tavırları gıderek artar şımarır.

güzel giderken miiiiiiiiiiiiiiiii yuh sana yaaa ne güzel i güzel bu hal mi adam senden kaçmış gitmiş bahane arıyormuş sevmiyor kızım seni kendine gel bi dicemde hadi kurtarmaya çalış hiçnir şey içinde kalmasın kardeşim ara eşini ara eşinin babasını ara olmadı ben istemiyorum de oda eşini arasın akşam bi evde buluşalım de baba soyle eşime de
aramız iyiydi son dönemde onu demek istedim.. Allah'a dua ediyorum bizi bu karanlıktan aydınlığa çıkarsın diye.. Yarını bekleyeceğim.. Yalvarıp yakaran yine ben olacağım gibi.. Onun umrunda değil.. Bu çok üzüyor beni gerçekten.. Namazımı kıldım az önce dua ettim..

E babası demiş kocan dememiş ki. Belki de kendinize çeki düzen verin diye böyle söylüyor biraz oluruna bırak o zaman. Bence de biraz zamana ihtiyacın var senin yoksa sürekli böyle cılkını çıkarırsın bu işin. Kendini topla üzme daha fazla kendini olgun ol biraz
olgun olmaya çalışacağım.. dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden şimdilik.. inşallah bu karanlıktan iyi bir şekilde çıkarız cuma yüzü suyu hürmetine.. yapabileceğim başka birşey yok.. :(

Sudan bir sebep bu adamın içinde biseyler bitmiş olmasa bu kadar saçma bir olayla buralara gelinmez
öyle belkide ama bilmiyorum rabbim hayırlısını versin inşallah.. güzel bir şekilde yolumuza devam ederiz inşallah..

Hata baştan sona sende..
ailene gidebilrsn tepkini göstermek için normal ama ailene anlatıp onun ailesini arattıracak kadar ne anlattın ? Madem basit bi tartışma Ailene yansıtmaman gerekirdi.
o hatayı yapmamam gerekirdi. hem herkesi çok üzdüm hem konu buralara geldi. Allah sonumuzu hayra çıkarsın inşallah..

bence esın hatalı ne olursa olsun ADAM dedıgın karısını bı basına sokakta bırakıp basıp gtmez, gtmemelı. Konunun baalangıcj basıt bı sebeb olabılır ama o kucucuk seyden buralara gelmesı esının sucu en azından aksam ayrı kaldınız sabah gelıp senı akması araması lazımdı... ama o bambaska bır boyuta tasımıs olayı sımdı sen gtme bence eger gıdersen cok yıpranırsın bu odunsu tavırları gıderek artar şımarır.
avm de bıraktı canım. evet orası öyle ama yuvam yıkılsın istemiyorum. Allah bilir hayırlısını artık ama bilmiyorum yani bir ev kolay kurulmuyor ama çok kolay yıkılabilirmiş anladım.. bir yanım boşan kurtul diyor bir yanım yuvanı yıkma diyor.. Allah sonumuzu hayır etsin..

Konu sahibi lütfen aklını başına al ve gerekiyorsa git özür dile ve barış bu kadar basit bir sebepten yuvamı yıkılır oyuncak mı bu. Benim eşim bipolar hastası ve buna rağmen 15 yıldır sabrediyorum. Sonra çok pişman olursun

Evet bende boşanıyorum.. Buraya yazsam mı yazmasam mı diye çok düşündüm. Ama tüm eleştirilere de açık olup yazacağım.

Eşimle anlaşamıyorduk ama iyiyken de çok iyidik genel olarak hep sıkıntılarımız vardı.
Dün akşam da sinemaya gidecektik tartıştık konu o kadar basit bir konu ki telefonda konuşurken bir kadın ismi söyledi zannettim toplantı için onun iş yerine gidecek sonra ben yanlış anlamışım. Koluna girdim aşkım yanlış anladım ya filan dedim tatlı bir şekilde. Sonra bana salak dedi bende tartışırken seviyeli tartış biraz ağzını bozma dedim. Sonra el kol yapıyordu elini indir insanlar bakıyor dedim. Elimi suratına indiricem şimdi filan dedi bende çok sinirlendim yürü gidiyoruz dedim. Otoparka indik ben çantamı aldım o da bastı gitti. Sonra ben ailemin yanına gittim onlara anlattım durumu ailem ailesiyle konuştu onun ailesi zaten hep böyleler biz o kadar güzelce konuştuk ikisi de anlamıyor filan demiş boşansınlar yol yakınken filan demiş. Ailesi çok iyidir ve çok üzülmüşler. Babamla 1 saate yakın konuşmuş onun babası.

Dün annem onu aradı telefonları açmadı. Sonra kapattı. Bugün de beni whatsuptan engellemiş resmini değiştirmiş (farklı bir telden baktım) Facesini dondurmuş filan.

Kesin avukata bildirimde de bulunmuştur. Ben nasıl atlatacağım bu süreci bilmiyorum..

Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir yanım hiç istemiyor boşanmayı bir yanım durma diyor. Bilmiyorum nasıl yapacağım kalbimde büyük bir acı var. Bu sefer kesin bitti sanırım.. Ağlayasım geliyor ama iş yerindeyim ve kimseye belli etmemeye çalışıyorum... Çok fenayım..

Psikoloğa gidiyorum bu 3. seansım olacaktı hep eşimle giderdik güzel geçerdi ben terapi olurken kapıda beklerdi. Şimdi pazartesi gideceğim. Tek gideceğim çok iyidik son dönemde basit bir olay nerelere geldi.

Onun hiçbir şey umrunda değil çok gözü kara. Birden bitirir herşeyi ne ailesi ne ben hiç bişey umrunda değil herkes üzülüyor babam annem ben onun annesi babası bir tek o üzülmüyor.

Bu akşam eve gidip orda dursam mı yoksa kıyafetimi değiştirip ailemin yanına mı gitsem yine...

Ne yapacağım bilmiyorum çok kötüyüm... Çok.. Daha 1 yılımız bile dolmadı..
Sizin sanki başka konularınız da vardı, şimdi geri dönüp bakmadım ama zaten düzgün gitmiyordu sanki evlilik. Fevri davranmayın yinede, olmazsa bi süre ayrı yaşayın, ortalık sakinleşsin. Salim kafayla iyice düşünün. Sonra olmuyorsa yine ayrılırsınız. Bence acele etmeyin şimdilik, hakkınızda hayırlısı olsun ama sürekli alttan alan, taviz veren taraf da olmayın, o da biraz kıymetinizi sizi kaybedebileceğini anlasın, çantada keklik görmesin. Olmuyorsa da zorlamayın

o hatayı yapmamam gerekirdi. hem herkesi çok üzdüm hem konu buralara geldi. Allah sonumuzu hayra çıkarsın inşallah..
Ben burda uzuldum senin durumuna, esini seviyorsun belli, ama en ufak bir kavgada aileleri karistirirsaniz olaylar buyuyor.Belki konusarak halledebileceginiz seyler bile ,icinden cikilmaz hale geliyor.Bence ara esini bir sekilde ulasmalisin .Karsilikli sadece ikinizin konusmasi gerektigini soyle ,durumu duzeltmek icin cabalaman gerek,tabi duzelmesini istiyorsan, bundan sonraki davranislarina dikkat etmelisin.

Konu sahibi lütfen aklını başına al ve gerekiyorsa git özür dile ve barış bu kadar basit bir sebepten yuvamı yıkılır oyuncak mı bu. Benim eşim bipolar hastası ve buna rağmen 15 yıldır sabrediyorum. Sonra çok pişman olursun
Canım ben yuva yıkma taraftarı değilim inan ama o kafasına koymuş dua etmekten başka bir çarem yok.. İnşallah atlatırız bu dönemi çok üzülüyorum.

İlk konunuzu okudum.

Kesinlikle ama kesinlikle boşanın.

Bazen tek bir yanlış tüm doğruları siler ya... Şiddet işin içine girdiyse geriye kalan hiç bir iyiliğinin anlamı yoktur bence...

Şimdi olmasa bile 1 yıl sonra ya da 2 yıl sonra zaten bitecek veya yıllarını heba etmiş bir sinir hastası olacaksınız...

Lütfen kendinize değer verin ve geç olmadan bitirin bu evliliği...

Ben tartışmalarda aileye gitmeye karşıyım arkadaş, bilmiyorum. Sevgili olurken ailenden onay mı alıyorduk da boşanırken ya da tartışırken aileleri karıştırıyoruz.
Adamın babası ne yapacak, cocugu arayıp eşinle iyi mi geçin diyecek.
Bence eve git ve orada kal.
Konuşmasan da sabırlı ol, sevdiğin için.
Aşırı kıskançlık da yapma.

Dövdü mü seni?

Back