• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

akşam eve gideceğim duşumu alacağım dizimi izleyeceğim..
o gelmez muhtemelen gelirse de umursamayacağım .
sizce yatağımı ayırayım mı yoksa ben orada yatayım o giderse gitsin mi?
ki artık eve geleceğini sanmam ama..

Bence ayırmayın , dediğim gibi normalde nasılsa öyle davranın.
Sahnede o kalsın.

kimse bulunmaz hint kumaşı değildir

bu kadar kolay diyorsunuz belki o yeterince sabrettiğini düşünüyordur

sonuçta yardım almayı teklif edin

avukata gitti ise de en fazla bir görüşme yapmıştır

bir klasör evrak olmadı ya bir günde
davayı açmıştır.. evet kimse bulunmaz hint kumaşı değil doğru söylüyorsunuz o kendini çok değerli görür. bana der benden ayrılsan benim gibisini bulamazsın diye.. ben ona defalarca çift terapistine gidelim dedim hiçbir şekilde kabul etmedi..

Hemen hemen bir çok konuda , sadece " boşan " yazıyorsunuz . Bunun altında yatan sebep ne ?

Muhtemelen kendi evliliği çok kötü gidiyor.
eve gelmez muhtemelen gelirse de gider ama ben öyle yapacağım.. kendi kendime takılacağım .. üzüldüğümü belli etmeyeceğim artık..

Ay gitsin :) iki gün sonra geri gelir.

konu sahibi çok gereksiz kuruntu yapıyorsun. Bütün kavgalar da bundan dolayı çıkıyor besbelli. 1 günde avukata gitmez kimse. Yeni evlisiniz dediğim gibi çok normal yaşadıklarınız ilk seneler herkes yaşıyor daha beterleri de var.
Üstelik her konuda boşan diyen erkeği de ciddiye alma
bilmiyorum canım inan evet çok vesveseliyimdir ama elimde değil.. aileler de biliyor bu son damla oldu sanırım

bilmiyorum canım inan evet çok vesveseliyimdir ama elimde değil.. aileler de biliyor bu son damla oldu sanırım

Tatlım biraz rahat ol ya bunlar geçici şeyler. Erkekler öyle kolay kolay boşanmayı düşünmez cesaret etmez. Bikere onların boşanmaya cesaret etmesi için ikinci kadın olması gerek ki o zaman bile zor. Diyorum ya ben kaç kez duydum bu boşanalım kelimesini. Boşver sen kendi rahatına bak evinde keyif yap.

Seni cok iyi anliyorum. Benim basimdan bi ayrilik gecti esim istedi ayrilmayi degisik bahaneler bularak sonrasinda ogrendimki hayatinda baska birisi varmis. 20 gun ayrilmamak icin ayni evde direndim. Ayni yataga bile gelmedi bana duskun olan seven o insan.kapilari carpmalar soylenmelerm resimlerimizi duvardan kaldirmalar.ben bir iki sene psikolog sayesinde kendime gelebildim. Cok zor Allah yardimcin olsun . Ayrilmak cok zor sonrasinda yeni bi hayat kurmak cok daha zor.Allah kolaylik versin kardesim
inşallah canım.. evin halini çok merak ediyorum şuan gerçekten.. kırıp dökmüş müdür? resimleri kaldırmış mıdır? yoksa hiç gelmemiş midir?
hiç bilmiyorum...

Annenlere giderek hata yapmışsın .evine gidip bekleyecektin büyük ihtimal düzelirdi.erkekler fevridir genel olarak eşimde sinirli biri kavga edince dilinin kemiği olmayanlardan ilk evli olduğumuzda bana git babanlara biraz ayrı kalalım demişti ama ben gitmem burası benim evim demiştim buda onun çok hoşuna gitmiş sonradan söyledi iyiki beni dinleyip gitmemişsin dedi.yani sabretmek lazım böyle konulara ASLA aileler karıştırılmamalı.eğer tam olmuyo artık dediniz kesin bitti derseniz ozaman tmm .daha çok Yen'i evlisiniz umarım düzelir.bence evinize gidin
evime gideceğim ama artık onu bulacağımı sanmam .. doğru eve gitseydim hiçbir şey olmayacaktı eminim.. ama fevri davrandım aileleri kattım işin içine daha beter oldu

Yok , bence bu evlilik bitmeyecek en azından bu kavgadan sonra.
Konuşmayın zaten. Oluruna bırakın.
O giderse de gitsin, üstünde durmayın.
Zaman..
kendimi en kötüye.. mahkeme celbinin gelmesine hazırlamalıyım..
gitsin bakalım.. oluruna bırakıyorum artık.. Bugün namaza başlamayı düşünüyorum inşallah nasip olur..

Sadece açtiğiniz konuyu okudum gelişmeler varmı bilemiyorum.
Kusura bakmayın ama hemen ayrılmakta nedir?üstelik böyle saçma sapan mevzudan.
Siz neden sonrasında evinize dönmediniz ve hemen aile büyüklerini işin içine soktunuz?
Elbette evinize donmelisiniz gidecekse kendi gitsin ki yapıcı olmaya bakın karşılıklı.
Hemen ev terkedilmez evlilik ciddi bir müessese böyle dandirik sebebten bitmez.evcilik oyunu değil ki bitsin.
Sevmessin biter ,aldatilirsin biter ,şiddet uygular biter Vs .
Evinize gidin ve aile büyüklerinizi üzmeyin otu çöpü aileye anlatmayin. Kendiniz halletmeye çalışın .
Lütfen evlilik sorumluluğu alamayan evlenmesin. Çocuk olsa nolucaktı?
doğru söylüyorsunuz. biz o sorumluluğu alamadık maalesef. ilk zamanlar şiddet de olmuştu düşünün o zaman bile özür dilememesine rağmen kendi içimde affettim.. Allah'tan çocuk yok..

Yalnız eski konularını okudum da sen her ay boşanıyorum diye konu açmışsın. Yine bu ay evliliğe alışamadım diye konu açmışsın. Senin psikolojik sorunların mı var? Psikoloğa gidiyorsun öfke kontrolün için ama belli ki işe yaramıyor bence psikiyatriste gitmeyi bir dene daha çok faydası olucaktır. Biraz tutarsız gibisin çünkü. Evliliğinin de cılkını çıkartmışsınız. Karşı taraf da bıkmış olabilir haberin olsun.

Muhtemelen kendi evliliği çok kötü gidiyor.

Ay gitsin :) iki gün sonra geri gelir.
giderse gitsin ne yaparsa yapsın o zaman..
boşanma davası açarsa da güçlü duracağım..

Tatlım biraz rahat ol ya bunlar geçici şeyler. Erkekler öyle kolay kolay boşanmayı düşünmez cesaret etmez. Bikere onların boşanmaya cesaret etmesi için ikinci kadın olması gerek ki o zaman bile zor. Diyorum ya ben kaç kez duydum bu boşanalım kelimesini. Boşver sen kendi rahatına bak evinde keyif yap.
öyle yapacağım ama boşanma davası açarsa da açsın artık yalvaramayacağım..
canım o öyle gözü karadır ki boşanır. çok sevdiği kendi işi var. bence bir kadından daha tehlikeli. işiyle o kadar meşgul ki umurunda olmam..

Yalnız eski konularını okudum da sen her ay boşanıyorum diye konu açmışsın. Yine bu ay evliliğe alışamadım diye konu açmışsın. Senin psikolojik sorunların mı var? Psikoloğa gidiyorsun öfke kontrolün için ama belli ki işe yaramıyor bence psikiyatriste gitmeyi bir dene daha çok faydası olucaktır. Biraz tutarsız gibisin çünkü. Evliliğinin de cılkını çıkartmışsınız. Karşı taraf da bıkmış olabilir haberin olsun.
evet diyorum işte çok sorunluyuz.. sen böyle yazınca kendimi çok tuhaf hissettim canım .. evliliğin cılkı çıktı hemde çok fena işte bu kavgalar sebep hep.. sence dava açar mı? açar dimi..

avukata filan başvurmuşsa durum kötü.. ben ayrılmak isteyip istemediğimden emin değilim ve evet bencede doğru söylüyorsunuz. Ama yinede onun da hatası var bence.. benden bu kadar kolay vazgeçmemeliydi..
ya pardon her hareketiniz birbirinize batmış seninde onunda sana şimdi boşanmazsan kucağında bebekle kalmada o adamla boşanıpta.bence boşuna sen durup düşünüyorsun babanın dediği gibi koymuş o kafasına sevmiyor seni yazık ki bu böyle.

evet diyorum işte çok sorunluyuz.. sen böyle yazınca kendimi çok tuhaf hissettim canım .. evliliğin cılkı çıktı hemde çok fena işte bu kavgalar sebep hep.. sence dava açar mı? açar dimi..

Ayyy yeter yahu! Açmaz. Bak sen bi psikiatriste git. Git ve sorunlarını anlat. Bi diyosun ki boşanırsa boşandın,bi diyorsun dava açar mı. Kendine özgüvenin de yok. Ve çok tutarsızsın.
Ben de sorun yaşadım evliliğimde bende sinirlerime hakim olamadım,psikolojik sorunlar yaşadım ve hepsini ufak bir tedaviyle hallettim. Psikiyatriste gittim ve herşey şuan daha iyi hem kendim için hem evliliğim için herşeye daha mantıklı bakabiliyorum.

Siz çok takıntılısınız demek ki adamın da canına tek etmiş kadın ismi duydun gibi geldi deyip dışarıda hesap sormak ne demek? Psikoloğa da gidiyormuşsunuz karşınızdaki insanda bir yere kadar dayanabilir yani. Hme boşanmak istemiyorsunuz hem de bunun için herşeyi yapıyorsunuz sen tutup bir tartışmada annene gidersen ailene herşeyi anlatırsan o da engeller yani aileleri niye karıştırdınız işin içine.

Back