Boşanıyorum sanırım kesin artık..

konu sahıbının yorumlarını okuyunca adama hak vermeye basladım nedense
hadi ben kaçtım sende kaç

bitti artık az önce babam aradı o babasını aramış kesinlikle bitti demiş.. anlaşmalı boşanma için ne yapabiliriz diye konuşmuşlar babamla

az önce babam aradı onun babası aramış babamı bitti demiş artık anlaşmalı boşanalım demiş.. eşim babasına birbirimizi sevmiyoruz artık bitirmek istiyoruz düzgünce bitirelim demiş. dönüşü yok demiş..

büyük hata yaptım ama olan oldu artık dönüşü babası babamı aramış anlaşmalı boşanma için..

Hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim. Çocuksun daha nasıl davranacağını bilmiyor gibisin. Bana göre senin davranışlarının çok etkisi var bu durumda. Ama yine de güçlü durmaya çalış. Ve kendisinden de duymadığın sürece inanma madem bittiymiş kendisi söylesin geri dönüşün olmicağını. Arayıp sor neden kendin söylemiyorsun babanla mı evliyim ben diye.

Gerçi sen her olayı annenlere yansıttığın için böyle bişey yapması çok normal.

bitti artık az önce babam aradı o babasını aramış kesinlikle bitti demiş.. anlaşmalı boşanma için ne yapabiliriz diye konuşmuşlar babamla
aaaaaaaaa kesinlikle sakin kal canım ya namazına başlamanın tam vakti ..istersen git evine son bir kahve iç yapacak bir sey kalmamış .... inan bu yaşadıklarının hepsini yaşadım ama kesinlikle boşanmak isteyen bendim canım,bende senin gibi çok git gel yaşadım kaçncı hatasına ragmen ama yine adam olup evliliğine sahip çıkmadı..seninkide aynı benimki gibiymiş.inan en fazla 6 ay üzülceksin sonra geçicek zaten ....ben bana yaptıkları için affetmelere ragmen artık tek bir nefes alış verişimi yanında almamı haketmiyor dedim. üzülme bazen böyle olabiliyor onlar çok farklı dünyada erkekler yani.

su ufak bir kavgada ailesine kosan ergenlere sinir oluyorum :)) ailenizle mi hep birlikte mi yatiyorsunuz ki yataga aileye kosuyorsunuz ? bir kere evlisiniz siz kendi eviniz var ve artik annenizin ve babanizin evi sizin eviniz degil ! yetiskin insanlar gibi sorunlarinizi birlikte cözsenize . cocukken kavga ettiginde gidip annesine sikayet eden 3 yas grubuna benzemissiniz. kusura bakmayin ama evliligin sorumlulugunu tasiyamiyorsunuz , bundan bosanin siz , 6-7 yil sonra büyüdügünüzde belki yine barisirsiniz :)))

evet doğru ama ben boşanmak istemiyorum çok kötü oldum az önce babamla konuştuktan sonra... ne yapmalıyım bilmiyorum çok kötüyüm boşanmak istemiyorum arasam açmaz..

ruhum çekiliyor gibi hissediyorum boşanmayı kafasına koymuş ama ailesine de kesinlikle bitti demiş.. bilmiyorum ne yapacağım.. çok zor çok..

evet çok üzülüyorum şuan ...

Evine gideceksin ve boşanana kadar bu evde kalıcam diyceksin. Ve her tartışmada konuyu bışanmaya getirdiği için bu haldeyiz,ortada ciddi bir sorun yok sen sürekli boşanma davası açmak istiyorsun de. Konuşmadan da boşanılmaz yani.

Evlilik böyle bişi değil yalnız bu ne böyle ben anlamadım nerden buldun bu adamı.Evlenmeden önce sevgili olduğum insanlar bile beni bu şekilde terk etmedi hiçbi zaman bi yerlerde.Bırak defolsun gitsin bence de yol yakınken.

muhtemelen bir daha yüzümü görmez.. evde olduğumu anlarsa da gider bitti artık herşey.. kendi elimle mahvettim herşeyi güzel giderken.. bitti artık.. kime yalvarsam kime ağlasam.. neden güçlü olamıyorum..

bazen öyle diyorum bazen de kahroluyorum yuvam yıkılmasın istiyorum .. bittim resmen şuan..

muhtemelen bir daha yüzümü görmez.. evde olduğumu anlarsa da gider bitti artık herşey.. kendi elimle mahvettim herşeyi güzel giderken.. bitti artık.. kime yalvarsam kime ağlasam.. neden güçlü olamıyorum..

Çok gereksiz yere evham yapıyorsun bak beni bile sinir ettin şuan ya! Biraz kendini topla. Nerde görülmüş böyle boşanma allah aşkına.
Elbette yüz yüze geleceksiniz ama senin biraz olgun davranman gerek şuan çocuk gibi davranıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…