• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

Gittiğinde de güçlü görsün seni. Belki sevginden çok emin ilk zamanlar bende çok ağlıyordum üzüldüğümü belli ediyordum. Bu onları şımartıyor. Biraz dik dur karşısında ve sanki takmıyormuş gibi ev işlerini yap müzik dinle kitap oku tv izle sırf onu görmemek için de odaya kapanma. Tv ni izle geliyorsa da sessiz kal.

avukata filan başvurmuşsa durum kötü.. ben ayrılmak isteyip istemediğimden emin değilim ve evet bencede doğru söylüyorsunuz. Ama yinede onun da hatası var bence.. benden bu kadar kolay vazgeçmemeliydi..

kimse bulunmaz hint kumaşı değildir

bu kadar kolay diyorsunuz belki o yeterince sabrettiğini düşünüyordur

sonuçta yardım almayı teklif edin

avukata gitti ise de en fazla bir görüşme yapmıştır

bir klasör evrak olmadı ya bir günde

konu sahibi çok gereksiz kuruntu yapıyorsun. Bütün kavgalar da bundan dolayı çıkıyor besbelli. 1 günde avukata gitmez kimse. Yeni evlisiniz dediğim gibi çok normal yaşadıklarınız ilk seneler herkes yaşıyor daha beterleri de var.
Üstelik her konuda boşan diyen erkeği de ciddiye alma

ne yapmak istediği belli boşanmak istiyor eve gidip beklesem gelip eşyalarını toplar sanırım bilmiyorum. babam da dediğin gibi dedi o ayrılmayı kafasına koymuş dedi.. ve evet beni bırakıp gitmesine rağmen ben engellememişim bıktım gerçekten
Seni cok iyi anliyorum. Benim basimdan bi ayrilik gecti esim istedi ayrilmayi degisik bahaneler bularak sonrasinda ogrendimki hayatinda baska birisi varmis. 20 gun ayrilmamak icin ayni evde direndim. Ayni yataga bile gelmedi bana duskun olan seven o insan.kapilari carpmalar soylenmelerm resimlerimizi duvardan kaldirmalar.ben bir iki sene psikolog sayesinde kendime gelebildim. Cok zor Allah yardimcin olsun . Ayrilmak cok zor sonrasinda yeni bi hayat kurmak cok daha zor.Allah kolaylik versin kardesim

herşeyden patlıyor hep böyle küçük şeyler dağ gibi oluyor boşanma noktasına geliyoruz.
Annenlere giderek hata yapmışsın .evine gidip bekleyecektin büyük ihtimal düzelirdi.erkekler fevridir genel olarak eşimde sinirli biri kavga edince dilinin kemiği olmayanlardan ilk evli olduğumuzda bana git babanlara biraz ayrı kalalım demişti ama ben gitmem burası benim evim demiştim buda onun çok hoşuna gitmiş sonradan söyledi iyiki beni dinleyip gitmemişsin dedi.yani sabretmek lazım böyle konulara ASLA aileler karıştırılmamalı.eğer tam olmuyo artık dediniz kesin bitti derseniz ozaman tmm .daha çok Yen'i evlisiniz umarım düzelir.bence evinize gidin

asıl sebep nedır bılmem sızı bu duruma getıren ama ılk kavgada ana evıne gıde ıkı yetıskın degılde cocuk gıbı davrananlara sınır oluyorum sızde bun abır orneksınız.
evınıze gıdıp esınızle muhattap olmayacaktınız.
aıleler konussa ne degısecek kendınız konusup problemlerınızı cozemedıkten sonra hem bosanma kararı alınacaksa da bırlıkte alınır, gerekırse gıdıp adlıyeye basvuru yapılır, sonrasında ev dagıtılır..
boyle bır durumda bıle ben kadınların evı terk etmes taraftarı degılım erkek gıtsın kendıne yenı bır duzen kursun gerekırse ortak alınan esyalar paylasılır bu da sorun degıl.
evet öyle yapmam gerekirdi ama o an sinirle maalesef düşünemedim beni orada bırakması çok ağrıma gitti..

Eşinizin de boşanacağını sanmam, bir sinirle olayı ne durumlara getirmişsiniz. İkinizde hatalısınız, evinize gidin, eşinizle konuşun, bundan sonrada her tartışmanıza aileleri dahil etmeyin. Siz unutursunuz ama onlar unutmazlar. Böyle nedenlerle boşanılmaz. Yazık evliliğinize.
Yazık hemde çok yazık o boşanma davasını açmıştır çoktan biraz tanıyorsam mahvoldu artık herşey dönüşü yok..

Benim eşim hala tartıştığımızda beni engelliyor:)
Gece uyurken de sarılıyor :KK70::KK70:
Gecer hepsi çok duygusal bakma. Ama tabi ki tepkini koy. Adımı sen atma. Ailesi de karar veremez sonucta boşanmanıza.
İyi filan diyorsun ama iyi olan arayı bulmaya çalışır boşansınlar demez.
zamanında çok arayı bulmaya çalıştılar bu bir değil 2 değil demeyeceğim 5 değil 15 değil yani... Yanaşmayacağım ona çok üzüleceğim belki ama artık yeter..

Hayır kesinlikle cağırmayın. Gidin evinize , umursamaz ama sakin olun.
Neden geldin derse , " burası bizim evimiz , kullandığın sözlerden dolayı çok öfkeliyim ve karşılığını sana söylememek için bir geceliğine sakinleşmeye gittim " dersiniz ve susarsınız.

Bırakın sahneyi ona ne yapacak izleyin.

Ve lütfen bundan sonra ne olursa olsun asla söylemeyin kimseye.

Illa evden uzaklaşmak istiyorsanız eşinize , " bu günlük ayrı kalalım deyin, ailenize de sizi özledim deyin "
Gitsem o da orada olsa hiç bir şekilde konuşmayacağız biliyorum belki evden gidecek ben geldim diye..

Giderse gitsin ama artık toparlanamayız diye düşünüyorum ben.. o kafasına koymuş belli bitti herşey..

Canım benim ilk zamanlar da aynı şekilde boşanalım diye her şeyde söyleniyordu. Ama sonuç yine barışıyorduk. Bende evi çok terk ettim aileme yansıttım ama bu çok büyük hata. Aileleri de yıpratıyorsunuz yapma bunu.
Kendi aranızda halledin. Tartıştığımızda evi terk etme orası senin evin boşanmak istiyorsa bile kendi gitsin. Dava açacak olursa (misal veriyorum) ki zannetmiyorum :)
Suçlu taraf sen olursun evini terk etti diye. Git evinde dur ve gerekirse sen git burası benim de evim eğer ayrılacaksak da ayrılana kadar ben burda yaşicam de. Ama düzelecek bak sen boşanmak istemiyorsun o da istemiyordur. Belki sadece verdiğin gereksiz bir tepkiye sinirlenmiştir.
Sinirlenme sebebi o gereksiz tekiydi ama onun tepkisi de kötüydü bende daha da sinirlendim.. ben öyle olacağını düşünmüyorum bence kesin boşanacağız bu sefer.. inanın içim buz tuttu.. belkide budur hayırlısı.. ben artık yorumdum.. o da yorulmuştur.

Yalnız değilsiniz işte , eşiniz var. Kavga tek kişiyle olmaz :) ve yandaşlar bulunmamalı.

Bakın diğer kavgalariniza , söylediniz , barıştınız. Yıprandınız , aileler üzüldü. Adınız çıktı.
evet aynı dediğiniz şekilde oldu maalesef..
ama bu sefer başka gibi hissediyorum. çünkü hep ben adım atardım artık atmayacağım.

Gitsem o da orada olsa hiç bir şekilde konuşmayacağız biliyorum belki evden gidecek ben geldim diye..

Giderse gitsin ama artık toparlanamayız diye düşünüyorum ben.. o kafasına koymuş belli bitti herşey..

Yok , bence bu evlilik bitmeyecek en azından bu kavgadan sonra.
Konuşmayın zaten. Oluruna bırakın.
O giderse de gitsin, üstünde durmayın.
Zaman..

boşanır ya da boşanmazsınız bilemem ama sen iyi ol kendine güven şöyle. yalvarma sakın. o bunları bildiğinden böyle araya set çekip seni çıldırtacak güya! sakın gelme bu oyuna. siz ergen misiniz de ordan burdan engelliyor. anneyi babayı arıyor aratıyor. sakın ödün verme kendinden.
anne babayı arama gafletinde bulunan benim..
ama yalvarmamam gerek gerçekten boşanmaya kararlı o gitsin ne hali varsa görsün.
bende güçlü durmaya çalışacağım..

Sadece açtiğiniz konuyu okudum gelişmeler varmı bilemiyorum.
Kusura bakmayın ama hemen ayrılmakta nedir?üstelik böyle saçma sapan mevzudan.
Siz neden sonrasında evinize dönmediniz ve hemen aile büyüklerini işin içine soktunuz?
Elbette evinize donmelisiniz gidecekse kendi gitsin ki yapıcı olmaya bakın karşılıklı.
Hemen ev terkedilmez evlilik ciddi bir müessese böyle dandirik sebebten bitmez.evcilik oyunu değil ki bitsin.
Sevmessin biter ,aldatilirsin biter ,şiddet uygular biter Vs .
Evinize gidin ve aile büyüklerinizi üzmeyin otu çöpü aileye anlatmayin. Kendiniz halletmeye çalışın .
Lütfen evlilik sorumluluğu alamayan evlenmesin. Çocuk olsa nolucaktı?

Hayır sakın konuşmaya kalkmayın.
Hatta o geldiğinde yemeğinizi yemiş olun ya da yemiş gibi görünün.
Kahve olsun elinizde kitap okuyun :)

Sakın olun. Ne derde desin asla oyuna gelmeyin lütfen.
akşam eve gideceğim duşumu alacağım dizimi izleyeceğim..
o gelmez muhtemelen gelirse de umursamayacağım .
sizce yatağımı ayırayım mı yoksa ben orada yatayım o giderse gitsin mi?
ki artık eve geleceğini sanmam ama..

Gittiğinde de güçlü görsün seni. Belki sevginden çok emin ilk zamanlar bende çok ağlıyordum üzüldüğümü belli ediyordum. Bu onları şımartıyor. Biraz dik dur karşısında ve sanki takmıyormuş gibi ev işlerini yap müzik dinle kitap oku tv izle sırf onu görmemek için de odaya kapanma. Tv ni izle geliyorsa da sessiz kal.
eve gelmez muhtemelen gelirse de gider ama ben öyle yapacağım.. kendi kendime takılacağım .. üzüldüğümü belli etmeyeceğim artık..

Back