Off bilmiyorum canım ya.. şimdiki aklım olsa yaptığım hataların hiçbirini yapmazdım..Hey ya kız komik misin sen şimdi istesen on1 gün bile sabredemedin diyecek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off bilmiyorum canım ya.. şimdiki aklım olsa yaptığım hataların hiçbirini yapmazdım..Hey ya kız komik misin sen şimdi istesen on1 gün bile sabredemedin diyecek :)
barıştık canım çok şükür bir sıkıntı yok şifreler dışında.canım son durum ne
barıştık canım çok şükür bir sıkıntı yok şifreler dışında.
aynısını eşim bana yaptı işte kuzum..hakkında hayırlısı olsun canım
telefon neden şifre oyuyor
benim eşimde bilmez ama beni delirtiği için bilmiyor
her seferinde şifremi kırdı bende en sonun kızdım telefonun özelliği parmak izi yaptım
evet canım çok haklısın inşallah bir daha o hataya düşmem canımbu kadar küçük meseleyi neden ailene anlatır ve kendin çözmezsin ki ,herşeyi aileye anlatırsan olacağı bu.Ben asla tek bir tartışmamı dahi aileme söylemem 10 yıllık evliyim bu arada
aynısını eşim bana yaptı işte kuzum..
canım parmak izli ama ben söyleyeceğim neden bu durumdan rahatsız olduğumu eşime.. yok biz çok büyük tartışmalar yaşadık kuzum neler neler oldu.. Allah yardım etti de düzeldi şimdilik çok şükür..aranızda sıkıntı varken mi yaptı inat uğruna
herşey yolunda giderken mi yaptı
çaktırmadan yanındayken göz ucuyla bakarak al şifresini
canım parmak izli ama ben söyleyeceğim neden bu durumdan rahatsız olduğumu eşime.. yok biz çok büyük tartışmalar yaşadık kuzum neler neler oldu.. Allah yardım etti de düzeldi şimdilik çok şükür..
öyle yapacağım canım.. biraz zaman geçsin de inşallah ondan sonra..onun yedek şifreside oluyor canım
hala gerginse birşey deme
biraz daha zaman ver sonra söyle derim canım
öyle yapacağım canım.. biraz zaman geçsin de inşallah ondan sonra..
İşimi Rabbime bıraktım..
çalıştığı firmalardan bir kadın canım ama kesinlikle birşey yok yani o anlamda şüphem yok çok şükür..bu bayan ismi söylediği kişi kimmiş
çalıştığı firmalardan bir kadın canım ama kesinlikle birşey yok yani o anlamda şüphem yok çok şükür..
güzel canım yani bir sıkıntı yok ben çıkarmadığım sürece gayet normal.. yani eve saatinde gelir haber verir yardım eder çok şükür sıkıntı yok.. Allah daha iyi etsin inşallah cümlemizi..sen doğru olanı düşünüyorsundur
eşinle yaşıyorsun
hal ve hareketleri nasıl şimdi
güzel canım yani bir sıkıntı yok ben çıkarmadığım sürece gayet normal.. yani eve saatinde gelir haber verir yardım eder çok şükür sıkıntı yok.. Allah daha iyi etsin inşallah cümlemizi..