• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

barıştık canım çok şükür bir sıkıntı yok şifreler dışında.

hakkında hayırlısı olsun canım
telefon neden şifre oyuyor
benim eşimde bilmez ama beni delirtiği için bilmiyor
her seferinde şifremi kırdı bende en sonun kızdım telefonun özelliği parmak izi yaptım

bu kadar küçük meseleyi neden ailene anlatır ve kendin çözmezsin ki ,herşeyi aileye anlatırsan olacağı bu.Ben asla tek bir tartışmamı dahi aileme söylemem 10 yıllık evliyim bu arada

hakkında hayırlısı olsun canım
telefon neden şifre oyuyor
benim eşimde bilmez ama beni delirtiği için bilmiyor
her seferinde şifremi kırdı bende en sonun kızdım telefonun özelliği parmak izi yaptım
aynısını eşim bana yaptı işte kuzum..

bu kadar küçük meseleyi neden ailene anlatır ve kendin çözmezsin ki ,herşeyi aileye anlatırsan olacağı bu.Ben asla tek bir tartışmamı dahi aileme söylemem 10 yıllık evliyim bu arada
evet canım çok haklısın inşallah bir daha o hataya düşmem canım

aynısını eşim bana yaptı işte kuzum..

aranızda sıkıntı varken mi yaptı inat uğruna
herşey yolunda giderken mi yaptı
çaktırmadan yanındayken göz ucuyla bakarak al şifresini

aranızda sıkıntı varken mi yaptı inat uğruna
herşey yolunda giderken mi yaptı
çaktırmadan yanındayken göz ucuyla bakarak al şifresini
canım parmak izli ama ben söyleyeceğim neden bu durumdan rahatsız olduğumu eşime.. yok biz çok büyük tartışmalar yaşadık kuzum neler neler oldu.. Allah yardım etti de düzeldi şimdilik çok şükür..

canım parmak izli ama ben söyleyeceğim neden bu durumdan rahatsız olduğumu eşime.. yok biz çok büyük tartışmalar yaşadık kuzum neler neler oldu.. Allah yardım etti de düzeldi şimdilik çok şükür..

onun yedek şifreside oluyor canım
hala gerginse birşey deme
biraz daha zaman ver sonra söyle derim canım

onun yedek şifreside oluyor canım
hala gerginse birşey deme
biraz daha zaman ver sonra söyle derim canım
öyle yapacağım canım.. biraz zaman geçsin de inşallah ondan sonra..
İşimi Rabbime bıraktım..

çalıştığı firmalardan bir kadın canım ama kesinlikle birşey yok yani o anlamda şüphem yok çok şükür..

sen doğru olanı düşünüyorsundur
eşinle yaşıyorsun
hal ve hareketleri nasıl şimdi

sen doğru olanı düşünüyorsundur
eşinle yaşıyorsun
hal ve hareketleri nasıl şimdi
güzel canım yani bir sıkıntı yok ben çıkarmadığım sürece gayet normal.. yani eve saatinde gelir haber verir yardım eder çok şükür sıkıntı yok.. Allah daha iyi etsin inşallah cümlemizi..

güzel canım yani bir sıkıntı yok ben çıkarmadığım sürece gayet normal.. yani eve saatinde gelir haber verir yardım eder çok şükür sıkıntı yok.. Allah daha iyi etsin inşallah cümlemizi..

amin cümlemizin inş.

Konunuzu başından sonuna okudum. Yanlış yaptığınızı düşünüyorum. Kocayı kaçırmayayım diye rol yapıyorsunuz. Aşkımlar,canımlar havada uçuşuyor ama gerçek değil. En ufak bir olayda patlayacaksınız ben size söyleyeyim. Hayat boyu mu rol yapacaksınız? Gerçek değil bu yaşadığınız. Dürüst olmalısınız. Kızdıysanız kızdınız,kıskandıysanız kıskandınız ..bunu kocama söyleyemeyeceksem öleyim daha iyi. Fikirlerinizi açıkça beyan edemezseniz,onun istediği gibi davranmak için kendinizi sıkarsanız nasıl siz siz olacaksınız merak ettim? Sevgilisi açık gezmesini istemiyor diye içinden gelmediği halde kapanan, çalışmak istediği halde çalışamayan,hayatını istediği gibi yaşayamayan ezik kadınlara dönmeye başlamışsınız. Bu örnekleri verdim diye kızmayın hemen. Sadece durumunuzu örneklerle anlatmaya çalıştım.Sizi siz olduğunuz için sevmeli. İnsanın kişiliğini tamamen değiştirmesi mümkün değil. Kimse kimse için yalandan değişmesin zaten.Daha çok gençsin. Evliliğin rol yaparak süremeyeceğini çok yakında anlarsın. Sizi zorlayan,mutsuz eden ,törpülemek istediğiniz yanlarınız varsa bunun için çaba gösterin ama adam evden gitmesin diye rol yapmak,olduğunuzdan başka davranmak zorlama geliyor bana. Ayrıca neden sadece siz değişiyorsunuz? Madem öyle kocanızda değiştirsin sizin sevmediğiniz yönlerini. Fedakarlık kısmı neden sadece size düştü anlamadım. Ezik durursanız daha çoook ezilirsiniz söyleyeyim size. Hakkınızda hayırlısını diliyorum

tatlım ne o oyle geysa gibi burdakilerin gazına gelme bırak adam yardım etmek istiyo yapsun yemek kahve sen ne oyle otur padisahım gibi adamı susturuyon bosver yapsun sizin sorununuz baska bisey iletisim ayrca biraz zaman gecsin ütü isine hallet aylık arada kadın tut esin zaten is adamıo bi sürü gömlet pantolon vardır esine söylemek zorunda bile degilsin aylık tutu bi kadın önce ütüleri yapsun sonra mutfak mesela bastab asagı her ay duvarlar dolaplar bi ay salon duvarlar koltuklar m,s gibi olur

bide watsap isinde adam haklı madem is adamı dogru seninle olan resmi hos olmaz

bide kücükte olsa kendinize bi tatil ayarlayın bilmiyorum hangi sehirdesiniz ama bi ufak balayı gibi olsun kıbrıs olur 2 gunluk yada kapadokta tas odalar ve icinde jakuzi var bence is yogunluunu sorarak esine deki seninle özel bi zaman gecirmek istiyorum bu saatten sonra de

Cok sevindim cnm bnm ya. Ne güzel maşallah maşallah cnm. Gercekten kıymetini bil kocanın

Back