Kızlar yazılanlara tek tek cevap vereceğim ama şunu söyleyeyim..
Bu sabah eşimi şehir dışına uğurladım güzelce.. cumartesi gecesine kadar yok..
işte bu benim için kendimi deneme fırsatı.. o aramadan aramamak yazmadan yazmamak istiyorum kızlar..
İnşallah başarabilirim.. destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden..
A Aybeyzeyduru evet canım kesinlikle sorunum eşime çok bağlı olmam.. onu hayatımın merkezine koymam.. ama bu kendime zarar..
@be your selff Canım Allah yardımcın olsun ama senin çocukların var maşallah Allah bağışlasın.. Onlarla vakit geçiriyorsun zaten zamanının hepsini onlar kaplıyor.. Bence en güzel meşgale..
suzn aynen canım çok zorlamamam lazım.. whatsapp profil resmini değiştirmiyor hala şirket logosu var ama durumunu öpüşen çift kalp emojisi filan yaptı ordan anlaşılsın diye.. bunada şükür ne diyeyim.. bana arkadaşlarınla plan yap filan diyor yani istersen gez diyor ne bileyim ama benim içimden gelmiyor kuzum. eve gidicem dedim. evi toparlayacağım detaylı temizliğe girdim bitirmem lazım..
P PME2013 canım benim inşallah rabbime çok dua ediyorum aklımıza şeytanın vesveselerini sokmasın diye.. içim daha bir rahatladı gibi.. inşallah bozulmaz.. ve evet dediğin gibi çok dillendirmemek lazım canım.. karpuz kabuğu misali..
alyazraela evet canım aynen dediğin gibi.. çok şükür tabi kendi işi olması hem güzel hemde yorucu.. çok ilgilenmesi gerekiyor kafası çok rahat olamıyor.. maaşlı çalışan adamlar 6 da çıkar işten gerisi umrunda olmaz mesela kuzum..
H Heidi000 kuzum dediğin gibi yapacağım inşallah..
limoncu28 yok canım benim şimdi durum şöyle biz çok geziyorduk evde durmuyorduk yani evi şey götürüyor dedim ya hani birazda bundan kaynaklı.. mesela dün de dedim aşkım dışarda mı yesek diye bende sana sürpriz yapacaktım zaten aşkım dedi.. dün dışardaydık mesela.. ama yinede hep dışarıyı istememem lazım kuzum.. biraz evime bağlanmam ilgilenmem gerek.. inşallah değişebilirim.. başarabilirim..