• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

Canım bilmiyorum belkide çok yanlız kalıyorum ondan üzülüyorum.. Yanlız kalmak için mi evlendim diyorum kendi kendime.. Rabbim yardımcın olsun canım.. Keşke bende senin gibi olabilsem..

Eşim yok diye bende bunalıma mi gireyim
Kendi hayatıma o yokken nasıl devam ettiysem aynı şekilde devam ediyorum
Kahvaltımı yapıyorum,dizimi izliyorum, AVM gidiyorum
Ve bunlari 2 bebegimle yapıyorum. Bunun kışı var , kışın daha zor oluyor herşey.
Ayrica çalışmıyorum bütün gün evdeyim genellikle.
Çocuklarin banyosu, hasta olunca hastanesi, ilacı vs herşey bende. Stresli bir dönem ama en iyi şekilde geçirmeye çalışıyorum.
Eşim in gelmesine az kaldı ve günler geçmiyor gibi geliyor. Bu uzaklık bizi dahada bağladı. Günde onlarca kez arar fotoğraflar atar
Sende ozlemeye çalış stres yapma.
Calisiyorsun sanırım bu meşgalen de var daha ne

barismaniza cok sevindim
icini ferah tut
kendini doldurma
sifre, fotograf deme esine - bir seyleri söyleyince ne anlami kaliyor ki, birak kendisi ne zaman istiyorsa ozaman düzeltsin.
zorlama her zaman ters teper
bak ne güzel senin dediklerini yapiyor zaten, sifreyi kaldirmis fakat yine patlayabilir, senin yerinde olsam fazla zorlamam.
yine pisman olmani istemem.
evde de yapilcak isin coktur zaten, hafta sonu olmayabilir evde, yemeklik bir seyler yap at buzluga, kek yap o gelince cay demlersin oh mis gibi hem konuscak bir seyleriniz olur, yemeklerde hafta ici kolaylik olur sana.

Bende öyle ne yapacagımı sasırıyorum sabırsız olduğum için ama biraz sakinleyince geciyo bol bol oku inşirah suresini oku cnm o cok ferahlatıyo. Ama güven bence kocana eğer başkalarına bakan biri olsa sana geri dönmezdi inanki kurtuldum der resti cekerdi ama bak vazgeçmiyo. Hem söylersen hep aklına koyarsın bu düşünceyi

Canım bilmiyorum belkide çok yanlız kalıyorum ondan üzülüyorum.. Yanlız kalmak için mi evlendim diyorum kendi kendime.. Rabbim yardımcın olsun canım.. Keşke bende senin gibi olabilsem..
Ama bide şöyle düşün ailenizin rızkı için gidiyo hem ne güzel kendi işini kurmuş anladığım kadar medikal işinde ve bu meslek iş peşinde koşmazsan ayağına iş gelen bi meslek değil

Canım bak izinli gününde bir hafta komple kaldır evi temizle mis gibi yap. Bide yemek akşama ohh. Yemekten sonra biraz çıkın yürüyüş falan yapın. Biz çocuklu anneler bunları çocukla yapıyoruz bide düşün ki bende 23 yasındayım.. Haa yemek yetişrmedinmi ozman dersin dısarda yiyelim gezmiş oluruz falan... Diğer işten geldiğin akşamlar da hafta içi yani bi sil süpür yaparsın ütü yaparsın.. Bunlar erkek içinde önemli seyler aslında insan için.. Sonra için rahat gez toz. Kafan herseyi takma inan eve gel iş güç saten düşünecek vakit bulamazsın

Canım cumartesi de çalışıyoruz eşim de ben de saat 6 ya kadar hemde.. eşim evde olmayı seviyor bir süre evde takılacağım.. bana demişti ki sen gezmek tozmaktan başka bişey bilmiyorsun evde durduğumuz yok demişti.. şimdi evde durmaya gayret ediyorum kuzum..
oooo seninkide genc yasta dede olmus yanii en azından ayda bi cıkmıyomusunuz ki ben 1 ayda asla duramam yanii patlarım

Kızlar yazılanlara tek tek cevap vereceğim ama şunu söyleyeyim..
Bu sabah eşimi şehir dışına uğurladım güzelce.. cumartesi gecesine kadar yok..
işte bu benim için kendimi deneme fırsatı.. o aramadan aramamak yazmadan yazmamak istiyorum kızlar..
İnşallah başarabilirim.. destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden..

A Aybeyzeyduru evet canım kesinlikle sorunum eşime çok bağlı olmam.. onu hayatımın merkezine koymam.. ama bu kendime zarar..

@be your selff Canım Allah yardımcın olsun ama senin çocukların var maşallah Allah bağışlasın.. Onlarla vakit geçiriyorsun zaten zamanının hepsini onlar kaplıyor.. Bence en güzel meşgale..

suzn suzn aynen canım çok zorlamamam lazım.. whatsapp profil resmini değiştirmiyor hala şirket logosu var ama durumunu öpüşen çift kalp emojisi filan yaptı ordan anlaşılsın diye.. bunada şükür ne diyeyim.. bana arkadaşlarınla plan yap filan diyor yani istersen gez diyor ne bileyim ama benim içimden gelmiyor kuzum. eve gidicem dedim. evi toparlayacağım detaylı temizliğe girdim bitirmem lazım..

P PME2013 canım benim inşallah rabbime çok dua ediyorum aklımıza şeytanın vesveselerini sokmasın diye.. içim daha bir rahatladı gibi.. inşallah bozulmaz.. ve evet dediğin gibi çok dillendirmemek lazım canım.. karpuz kabuğu misali..

alyazraela alyazraela evet canım aynen dediğin gibi.. çok şükür tabi kendi işi olması hem güzel hemde yorucu.. çok ilgilenmesi gerekiyor kafası çok rahat olamıyor.. maaşlı çalışan adamlar 6 da çıkar işten gerisi umrunda olmaz mesela kuzum..

H Heidi000 kuzum dediğin gibi yapacağım inşallah..

limoncu28 limoncu28 yok canım benim şimdi durum şöyle biz çok geziyorduk evde durmuyorduk yani evi şey götürüyor dedim ya hani birazda bundan kaynaklı.. mesela dün de dedim aşkım dışarda mı yesek diye bende sana sürpriz yapacaktım zaten aşkım dedi.. dün dışardaydık mesela.. ama yinede hep dışarıyı istememem lazım kuzum.. biraz evime bağlanmam ilgilenmem gerek.. inşallah değişebilirim.. başarabilirim..

G gkk1 başarıyor görünüyorsun burdan tebrik ederim,
terapiye devam mı? o özel sorununu da artık çözmen lazım ben ce bir an önce, benm de eşimde bazı sıkıntılar vardı hala da oluyor ben bile sinirli ve tahammülsüz oluyorum eşime karşı seninki çok çok iyiyimiş...
senin burcun ne kuzum bi de yaşın?

G gkk1 başarıyor görünüyorsun burdan tebrik ederim,
terapiye devam mı? o özel sorununu da artık çözmen lazım ben ce bir an önce, benm de eşimde bazı sıkıntılar vardı hala da oluyor ben bile sinirli ve tahammülsüz oluyorum eşime karşı seninki çok çok iyiyimiş...
senin burcun ne kuzum bi de yaşın?
inşallah canım.. aslında gerçekten diyorum ki bazen kendime normalde şu konuya takılıp anımızı zehir ederdim ama takılmıyorum çok şükür içime atsamda mükafatını görüyorum sonradan bende anlıyorum..
Pazartesi doktora gideceğiz işte kuzum.. İnşallah çözebiliriz..
Ne gibi sıkıntılar canım sizin? Bizimki gibi mi?
Ben boğa canım, eşim koç..
23 yaşındayım..

Evet bende boşanıyorum.. Buraya yazsam mı yazmasam mı diye çok düşündüm. Ama tüm eleştirilere de açık olup yazacağım.

Eşimle anlaşamıyorduk ama iyiyken de çok iyidik genel olarak hep sıkıntılarımız vardı.
Dün akşam da sinemaya gidecektik tartıştık konu o kadar basit bir konu ki telefonda konuşurken bir kadın ismi söyledi zannettim toplantı için onun iş yerine gidecek sonra ben yanlış anlamışım. Koluna girdim aşkım yanlış anladım ya filan dedim tatlı bir şekilde. Sonra bana salak dedi bende tartışırken seviyeli tartış biraz ağzını bozma dedim. Sonra el kol yapıyordu elini indir insanlar bakıyor dedim. Elimi suratına indiricem şimdi filan dedi bende çok sinirlendim yürü gidiyoruz dedim. Otoparka indik ben çantamı aldım o da bastı gitti. Sonra ben ailemin yanına gittim onlara anlattım durumu ailem ailesiyle konuştu onun ailesi zaten hep böyleler biz o kadar güzelce konuştuk ikisi de anlamıyor filan demiş boşansınlar yol yakınken filan demiş. Ailesi çok iyidir ve çok üzülmüşler. Babamla 1 saate yakın konuşmuş onun babası.

Dün annem onu aradı telefonları açmadı. Sonra kapattı. Bugün de beni whatsuptan engellemiş resmini değiştirmiş (farklı bir telden baktım) Facesini dondurmuş filan.

Kesin avukata bildirimde de bulunmuştur. Ben nasıl atlatacağım bu süreci bilmiyorum..

Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir yanım hiç istemiyor boşanmayı bir yanım durma diyor. Bilmiyorum nasıl yapacağım kalbimde büyük bir acı var. Bu sefer kesin bitti sanırım.. Ağlayasım geliyor ama iş yerindeyim ve kimseye belli etmemeye çalışıyorum... Çok fenayım..

Psikoloğa gidiyorum bu 3. seansım olacaktı hep eşimle giderdik güzel geçerdi ben terapi olurken kapıda beklerdi. Şimdi pazartesi gideceğim. Tek gideceğim çok iyidik son dönemde basit bir olay nerelere geldi.

Onun hiçbir şey umrunda değil çok gözü kara. Birden bitirir herşeyi ne ailesi ne ben hiç bişey umrunda değil herkes üzülüyor babam annem ben onun annesi babası bir tek o üzülmüyor.

Bu akşam eve gidip orda dursam mı yoksa kıyafetimi değiştirip ailemin yanına mı gitsem yine...

Ne yapacağım bilmiyorum çok kötüyüm... Çok.. Daha 1 yılımız bile dolmadı..

Cok uzuldum :(hhakkinizda hayirlisi olsun insallah.

A Aybeyzeyduru canım inan eşim de diyor ki tartışınca tatlılıkların aklıma geliyor sinirim geçiyor dedi.. Çok tatliş hareketler sergiliyorum ama yapmacık değil yani öyle olasım geliyor canım inşallah hep iyi oluruz.. Rabbim cümlemize güzel yuvalar nasip etsin..

Perlitik Perlitik sorunu çözdük gibi canım inşallah rabbim seni de feraha kavuştursun..

Kızlar yazılanlara tek tek cevap vereceğim ama şunu söyleyeyim..
Bu sabah eşimi şehir dışına uğurladım güzelce.. cumartesi gecesine kadar yok..
işte bu benim için kendimi deneme fırsatı.. o aramadan aramamak yazmadan yazmamak istiyorum kızlar..
İnşallah başarabilirim.. destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden..

A Aybeyzeyduru evet canım kesinlikle sorunum eşime çok bağlı olmam.. onu hayatımın merkezine koymam.. ama bu kendime zarar..

@be your selff Canım Allah yardımcın olsun ama senin çocukların var maşallah Allah bağışlasın.. Onlarla vakit geçiriyorsun zaten zamanının hepsini onlar kaplıyor.. Bence en güzel meşgale..

suzn suzn aynen canım çok zorlamamam lazım.. whatsapp profil resmini değiştirmiyor hala şirket logosu var ama durumunu öpüşen çift kalp emojisi filan yaptı ordan anlaşılsın diye.. bunada şükür ne diyeyim.. bana arkadaşlarınla plan yap filan diyor yani istersen gez diyor ne bileyim ama benim içimden gelmiyor kuzum. eve gidicem dedim. evi toparlayacağım detaylı temizliğe girdim bitirmem lazım..

P PME2013 canım benim inşallah rabbime çok dua ediyorum aklımıza şeytanın vesveselerini sokmasın diye.. içim daha bir rahatladı gibi.. inşallah bozulmaz.. ve evet dediğin gibi çok dillendirmemek lazım canım.. karpuz kabuğu misali..

alyazraela alyazraela evet canım aynen dediğin gibi.. çok şükür tabi kendi işi olması hem güzel hemde yorucu.. çok ilgilenmesi gerekiyor kafası çok rahat olamıyor.. maaşlı çalışan adamlar 6 da çıkar işten gerisi umrunda olmaz mesela kuzum..

H Heidi000 kuzum dediğin gibi yapacağım inşallah..

limoncu28 limoncu28 yok canım benim şimdi durum şöyle biz çok geziyorduk evde durmuyorduk yani evi şey götürüyor dedim ya hani birazda bundan kaynaklı.. mesela dün de dedim aşkım dışarda mı yesek diye bende sana sürpriz yapacaktım zaten aşkım dedi.. dün dışardaydık mesela.. ama yinede hep dışarıyı istememem lazım kuzum.. biraz evime bağlanmam ilgilenmem gerek.. inşallah değişebilirim.. başarabilirim..
Bu ayrılık sallantıları size yaramış bence,sanki daha yakınlaştırmış birbirinize.Aşkınız pekişmiş hitaplarınıza bakılırsa :) hadi bakalım

Bu ayrılık sallantıları size yaramış bence,sanki daha yakınlaştırmış birbirinize.Aşkınız pekişmiş hitaplarınıza bakılırsa :) hadi bakalım
Bakalım kuzum inşallah güzel olur herşey..

Canım küçük gerginlikler dışında bir sıkıntımız yok.. E o kadar da olsun yani sonuçta kendimi değiştirmeye çalışıyorum..
Bir açıdan iyi bir açıdan kötü hissediyorum..
Bazen çok mutlu oluyorum bazen çok hüzünlü..
İnşallah alışabilirim kuzum bakalım şuan çok şükür öyle çok bir sıkıntımız yok..
Ama içimde hep bi patlamaya hazır bomba var gibi hissediyorum..

Herşey zamanla olucak cnm kimse biranda değişemez. Bol bol içinden dua et cnm patlamayı önler. La havle vela kuvvete cek içinden

Don durum ne konu sahibi ? Kaç yaşındasınız siz ? Eşiniz sanki yeterli olgunlukta değil gibi

Canım küçük gerginlikler dışında bir sıkıntımız yok.. E o kadar da olsun yani sonuçta kendimi değiştirmeye çalışıyorum..
Bir açıdan iyi bir açıdan kötü hissediyorum..
Bazen çok mutlu oluyorum bazen çok hüzünlü..
İnşallah alışabilirim kuzum bakalım şuan çok şükür öyle çok bir sıkıntımız yok..
Ama içimde hep bi patlamaya hazır bomba var gibi hissediyorum..
Barıştınız mı ?

Back