- 9 Ağustos 2021
- 15.012
- 51.101
- Konu Sahibi destinesialove
Statü ve üniversite okumak fark etmiyor. Bence sizi başta maddi gücü etkilemiş . Klasik kıroyum ama para bende diyen bir tiple kısa sürede evlenmişsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocamın olup olmaması hiç önemli değildi ki onlar için. Çünkü onlara göre onlar bana harika bir hayat sunuyorlardı. Dört duvar evin var milletin evi bile yok seni aç bırakmıyoruz. Seni istediğin zaman ben gezdiririm diyen bir kayınpeder. İşten geldiğimde koltuk kenarında oturursak sırf uyuyakalmışım diye uzanmadan 15 dk alarm kurup gözlerimi dinlendirip yukarı çıkardım. Çünkü onlara göre evde tek başıma kaldığımda delirmek mi istiyormuşum yarım saat geç çıksam arayıp kızardı hala neden çıkmıyorsun diye ama kimse düşünmezdi yorgunum uzanmak istiyorum dinlenmek istiyorum. Hep onlarla olayım onlarla oturayım hep bu istekler benim yaşadığım hayatı kim yaşıyormuş harikaymış dua etmem gerekirmiş falan filan hep bu manipülasyonlarSenin kocan yok, evliligin yok ki evladım?! adam geldiği iki günde bile sabah akşam gezip tozuyormuș.
Sende dışarıda çalışıp bir de akşama gelip kp kv deye gelinlik adi altinda hizmetcilik yapmışsın.
Şuan tek yaşayalım dese de gitmem ilk başta boşanma düşüncem yokken bunu istemiştimŞaka gibisiniz. Israrla birde eşimle tek yaşayayım diyorsunuz. Bu adamla tek yaşayıp ne yapacaksınız ki
Ben babamı hiç çağırmadım nerden çıkarıyorsunuz? Hiç bi şeyden haberi yoktu hep mutlu rolü oynadım babama. Onlar çağırınca babam her şeyi öğrendi sonra gitmeme izin vermediKendi düşen ağlamaz. İğrenç yüzünü gösterdiğ halde neden evlendin ki? Babanıda övme boşuna. Çok sevse sen çağırdığında gelirdi.
Valla artık ne şimdi ne boşandıktan sonra pişmanlığını bile görmek istemiyorum ne hali varsa görsünler Allah görüyo her şeyi ne yaşadım ne hale getirdiklerini beniKuzum yasiniz cok genc oyle sevilmem vs dusunmeyin cunku cok sacma zaten farkindaysaniz dunya sadece onlarin etrafinda dönmüyor, ilk is olarak psikolojinizi duzeltin ,mutlu olmaya bakin olan olmus ,sizi aramadi ? aramaz cunku ailesiyle karar almis onlarin dediklerinden cikmiyor bu asamada onu yalniz da birakmiyorlar ki dusunsun, onun icin beklentiye girmeyin.Boyle seyler sonradan koyar erkeklere ,cok ornegi var
Bosanma kesinse bosanir kendimi toparlar baskasiyla evlenirdim ,bir adam kötuyse hepside kotu degil ya bunlarin,onun icin rahat olun
Doğru söylüyorusunuziyi ki böyle şerefsiz erkekler var da sizin gibileri kapı önüne koyuyorlar
yoksa imkanı yok siz bu adamdan bu hayattan vazgeçmezdiniz
Hatalı olan en baştan beri benim zaten, bir birey olarak sınırlarımı çözemedimAz yesinler de hizmetçi tutsunlar, saçmalığa bak ya. Siz de hatalısınız bu kadar şeyi kabul ederek, aileniz arkanızdaymış kurtulun şunlardan.
Bir hizmetçileri var zaten, doyumsuzlarAz yesinler de hizmetçi tutsunlar, saçmalığa bak ya. Siz de hatalısınız bu kadar şeyi kabul ederek, aileniz arkanızdaymış kurtulun şunlardan.
İleriye dönük çok büyük umutlarım var kendimle ilgili. Psikolojik destek alıyorum, kendimle ilgilenicem, yeni eğitimler alıcam vs vsDaha ilk sayfadayım yazdıklarınız bi dışardan sesli şekilde okuyun . Bunu size kız kardeşinizin anlattığını düşünün ne derdiniz. Kardeşinizin nasıl bi ortam da yaşadığını size ailesine karşı nasıl saygısızlık yaptığını fark edin. Sizin bu adam benden boşanmak istiyor diye adak adamanız kurban kesmeniz lazım . Başıma dert almadan kurtuluyorum Rabbime şükürler olsun diye. Çok özür dileyerek iyi ki işinizi bırakmak gibi bir aptallık yapmamışsınız. Şükür edin ve yaşamınıza devam edin.
Kendin edip kendin bulmuşsun.
Dağ ayısından ponçik olur mu ? Olmaz
Ayi ayıdır.
Abartı da bir maddi gücü yok normal sadece fakir değil etkileneceğim bir zenginliği yokStatü ve üniversite okumak fark etmiyor. Bence sizi başta maddi gücü etkilemiş . Klasik kıroyum ama para bende diyen bir tiple kısa sürede evlenmişsiniz
Psikolojik destek almaya başladım devam ediyorumAyyyyyy nasıl daraldım. Aslında siz kendinizden ne kadar çok nefret ediyorsunuz? Bir insan nasıl kendini hiç sevmez değer vermez? Okurken çıldırdım. Hadi kendinize saygınız yok ailenize de mi yok? Zaten sevilmiyorsunuz istenmiyorsunuz hizmetçi olarak kullanılıyorsunuz daha ne kadar sevilmemekten korkuyorsunuz? Siz direk destek alın bu mormql değil gerçekten hiç normal değil.