- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.583
-
- Konu Sahibi Zemheri8955
Evet işte demek istediğim bu normal.biri olsa canını okurum inanın ama değil sınırlı yıllardır.ilac kullanıyor yasa dışı şeyler yapmayı kanun hukuk dinlenmeyi sever kavgacidir falan mesajında hakim savcı tanımam yazmış istiyorum ki pislik yapmasin daha kötü olmasın beni rahat bıraksın suanki mesajlarına göre boşanacak uğraşmayacak ama evden çıkamazsın demeyode ihmal etmiyor
Mesajlarda tehdit varı konuşmalar var çocukları alacağı hakim savcı takmayacagi evden dışarı cikamayacagim öncesinde beni evden kovduğu görmek istemediği falan yazıyor silmeyeceğim ben hep olumlu konuştum artık konuşmakta istemiyorum açıkcasiMesajları saklayın. Büyük delil onlar.
Hatta her şeyi yazarak konuşun.
Katılıyorum.Arkadaşlar konu sahibinin eşinin şiddet eğilimi varsa tazminat alın diye verdiğiniz öğütler kadının canına mal olabilir farkında mısınız ?
Yangına körükle gitmeyin...
Konu sahibi eşini en iyi sen tanırsın... Bana sorarsan en kolay nasıl kurtulabilirsin onun yoluna bak...
Mesajlarda tehdit varı konuşmalar var çocukları alacağı hakim savcı takmayacagi evden dışarı cikamayacagim öncesinde beni evden kovduğu görmek istemediği falan yazıyor silmeyeceğim ben hep olumlu konuştum artık konuşmakta istemiyorum açıkcasi
Davayi neden o acsin? Herkes yanlis biliyor. Herkes ben acmam o acsin davayi diyor...Davayi o acarsa kendi haklarini talep eder. Sen acarsan sen de kendi haklarini talep edersin. Talep edilmeyen birseyi hakim verir mi? Neden avukata gidip konusmuyorsunuz?Pazartesi ilk isim avukata gitmek olacak babam.davayi o açsın dedi ama biliyorum açmaz
Burda avukat arkadaslar daha iyi bilir ama bosanma durumunda galiba ses kayit yasak degil. Birde bunun cezasi ne olacak en fazka tazminat odersin gakiba. Bu pisligi bosa lutfen kurtul.hakkinda hayirlisi olsunMutlu olsun yeterki yakamdan düşsün inanın sadece bunu istiyorum sadce huzur yasal değil diye kayıtları çıkarmadım daha kötü şeyler yapar diye duydum dedim
Amin inşallah ne bileyim aklıma geliyor o kadına cok üzüldüm ben bu ülkeden bir sürü kadın öldürülüyor hiç bir sucu yokken kocası nı istemediği içinÇok üzüldüm hele yazının sonunda Emine bulut gibi olmaktan korktuğunu yazmana kahroldum. Ne yazıkki insanlarımız ezik. Ayrılmayı kabullenemeyen ezikler anca bu davranışları sergiler. Umarım kazasız belasız kurtulursun. Çok zıtlaşmadan sadece çocuklarını al bitir gitsin
Mahallede bagırmaya basladı rezillik çıkaracaktı lanet olsun dedim verdimBence eşini fazla gözünde büyütüyorsun adamın ne sen ne çocukları umrunda kendini düşünen adi pisliğin teki muhattap almamak en iyisi yerinde olsam kolyemi falan vermez avukat parasj yapardim ve her seyi avukatla hallederdim
Olay bugun oldu avukat bulup hemen görüşeceğim mutlakaDavayi neden o acsin? Herkes yanlis biliyor. Herkes ben acmam o acsin davayi diyor...Davayi o acarsa kendi haklarini talep eder. Sen acarsan sen de kendi haklarini talep edersin. Talep edilmeyen birseyi hakim verir mi? Neden avukata gidip konusmuyorsunuz?
Barodan eger maddi durumun yeteri degilse belgelemen sarti ile avukat talep edebiliyorsun. Onun disinda avukatini kendin buluyorsun. Avukat ucretleri de farklilik gosterebiliyor. Birkac kisi ile girusup karar verebilirsin. Bu arada sadece bosanma davasi ( tazminat+ nafaka) acarsan daha az maliyetli. Mal paylasimi ve taki davasi acarsan fiyat artar. Evlilik suresince edindiginiz mal var mi?Birde ücretsiz avukat mı istesem devletten yoksa özel Bi avukat mı bulsak daha iyi olur farkı ne olur acaba çok maliyetli olurmuki
Mal varlığı yok sağolsun yıllardır ise gir çık yaptığı için sürekli sadece karnımızı doyurduk ben 2.3 yildir evden çalışıyorum onun sayesinde kenara 2.3 kuriş para koydum işte o var sadece vermeyeceğim onu mikrop zorla aldığı altınlarıma saysın gözünü toprak doyursun tazminat istemiyorum nerde gezer onda para çocukların nafakasını versin yeterBarodan eger maddi durumun yeteri degilse belgelemen sarti ile avukat talep edebiliyorsun. Onun disinda avukatini kendin buluyorsun. Avukat ucretleri de farklilik gosterebiliyor. Birkac kisi ile girusup karar verebilirsin. Bu arada sadece bosanma davasi ( tazminat+ nafaka) acarsan daha az maliyetli. Mal paylasimi ve taki davasi acarsan fiyat artar. Evlilik suresince edindiginiz mal var mi?
Takilarini alabilirsin eger talep edersen. Dugun CD sini dekil olarak sunabilirsin. Bilirkisi altinlari CD den hesaplayip bugunku tutarini belirliyor.Mal varlığı yok sağolsun yıllardır ise gir çık yaptığı için sürekli sadece karnımızı doyurduk ben 2.3 yildir evden çalışıyorum onun sayesinde kenara 2.3 kuriş para koydum işte o var sadece vermeyeceğim onu mikrop zorla aldığı altınlarıma saysın gözünü toprak doyursun tazminat istemiyorum nerde gezer onda para çocukların nafakasını versin yeter
Babam tanıdığı iyi bir avukat varmış daha iyi ilgilenir dedi ona gideceğiz yarınTakilarini alabilirsin eger talep edersen. Dugun CD sini dekil olarak sunabilirsin. Bilirkisi altinlari CD den hesaplayip bugunku tutarini belirliyor.
Bu arada muhtardan fakir olduguna dair bir belge alirsan o belge ike baroya basvurup avukat isteyebilirsin. Bir arastir barodan avukat talep etmek icin gereken belgeleri.