- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
-
- Konu Sahibi Zemheri8955
Çocuklarına iyi bir baba ise bu taktik tutar.Sizce çocukları yarın sorunsuz şekilde ona verip tamam senle evde kalsınlar ama.ben gelmeyeceğim demelimiyim sizce bu bir oyun degilmi ? Sürekli bakamaz yani mümkün değil gibi geliyor bana
Yanlış şeyler söylersen aleyhine döner.Nasıl aptallıklar sıralayacak ben herşeyi duydum neyin kafası bu arkadaşız desede arkadaşına sana ateşim var mı deniyor diye sormak biseyler demek istiyorum aslında kadına bi yanım konuşma diyor bi yanım ara söyle ne gelirse ne diyecek sana bakalım diyor
Kardeşin arkadaşlarını ayarlar sen merak etmeAbim. Yok erkek kardeşim var ama onunda basını bu pislik yüzünden yakmak istemem kardeşim devlet kurumunda calısan biri bizimki gibi mikrop değil ona onun dilinden anlayan biri lazım
Yo çocuklara hiç kızmaz kıyamaz bağırmaz çağırmaz onlara çok iyidir o yönden düşünmem hiç büyük kız 13 yaşında burda değil zaten teyzede suan 2 çocuk var biri 5 biri 3 yaşındaÇocuklarına iyi bir baba ise bu taktik tutar.
Bir erkek 3 çocuğa evde kadın olmadan bakamaz.
Çocuklara iyi baba değilse, bağırıp çağırma, vurm kırma gibi davranışlar sergileme ihtimali varsa çocuklarda travma olarak kalma ihtimali olacağı için taktikle oyunla uğraşma
Ondan yana içimin rahat olduğu tek konu çocuklar ben kızsam o bana kızardı onlara kızma diye bağırıp çağırmaz asla onlara düşkünKuzen, akraba falan bulacaksın onun kalemi en iyisi o. Bence de kadını arama bu da eşinin anlamasını sağlar ararsan halen uğraşıyor benim için diye düşünür. Senin şu an yeşil ışık yakmaman gerekiyor. Çocukları versen bakamaz ama çocuklarına karşı nasıl biri bu önemli zarar verecek biriyse verme kesinlikle neler duyuyoruz çocukla anneye ceza veren ruh hastaları da var en iyi sen tanırsın eşini
Yok babası da hayirsizin teKıymış herşeyi yapmış annesine sonra tek başına geberip ölmüşBunun annesi babasi yokmu? Babaniz onun babasi ile konussun.
InsAllah kazasiz belasiz biranevvel hayirlisi olur
Amcasi dedesi falandami yok?Eve dönmeyince tehditler başladı boşansam da beni rahat bırakmayacak her pisliği yapacak:/
Sizin niyetiniz dönmek.Eve dönmeyince tehditler başladı boşansam da beni rahat bırakmayacak her pisliği yapacak:/
Bence siz eşinizi çok gözünüzde büyütüryorsunuz adamın umrumda bile değilsin hayatında başkası var ayrılmak işine gelir sadece düzeni bozulmasın istiyor.Ya aileme birine zarar verirse ondan herşeyi beklerim acimlabeni bi rahat bırakmadı allahın cezası eve gel diyor yok deyince zorla getiririm diyor
Yok annesi var sadece kadınıda takmiyor dinlemezAmcasi dedesi falandami yok?
Babaniz karsisina alip konussun!
Donmek istegim nereden çıktı yarına aldım randevuyuSizin niyetiniz dönmek.
Avukata danıştınız mı bugün mesela?
Çok haklısınız bende istemiyorum o eve dönmek :/ sadece olanları yazyorumAynı şeyi sürekli yaşamak istiyor gibisiniz neden? Elinizde 3 asır daha yaşayacağınıza dair senediniz mi var, bu hayati kabul ediyorsunuz? O hnm a eşimin elinden paramı kurtarmam lazım, beni idare et telefonda demeyeceğini ne biliyorsunuz ya da nafaka alır delil verme demeyeceğini? O hnm la niye muhattap olmayı aklınızdan geçiriyorsunuz? Anladığım kadarıyla evden çalışarak gelir elde ediyorsunuz. Neden bir takım sosyal alanlara (halk eğitim merkezleri vb gibi) ıstırak edip, yeni dostluklar kazanmayı, huzurla arkadaşlarınızla dışarıda bir kahve içmeye, kızlarınızı kavgasiz aldatmasız bir ortamda büyütmeye özlem duymuyorsunuz da, bu beyle kör topal sallanan yuvarlanan ara sıra aldatıldıgınız bir ilişkiye razısınız? Bu soruları kendinize lütfen sorun.
Çok sevindim böyle bir düşünce değişikliği yapmanıza. Siz degerlisiniz, sizin değeriniz anlaşılırsa bir gün belki yine de affedebilirsiniz eşinizi. Ama bugün, o gün kesinlikle değil gibi. Bol şanslar diliyorum. Gelişmeleri merakla bekliyorum.Çok haklısınız bende istemiyorum o eve dönmek :/ sadece olanları yazyorum
Çok haklısınız bende istemiyorum o eve dönmek :Aynı şeyi sürekli yaşamak istiyor gibisiniz neden? Elinizde 3 asır daha yaşayacağınıza dair senediniz mi var, bu hayati kabul ediyorsunuz? O hnm a eşimin elinden paramı kurtarmam lazım, beni idare et telefonda demeyeceğini ne biliyorsunuz ya da nafaka alır delil verme demeyeceğini? O hnm la niye muhattap olmayı aklınızdan geçiriyorsunuz? Anladığım kadarıyla evden çalışarak gelir elde ediyorsunuz. Neden bir takım sosyal alanlara (halk eğitim merkezleri vb gibi) ıstırak edip, yeni dostluklar kazanmayı, huzurla arkadaşlarınızla dışarıda bir kahve içmeye, kızlarınızı kavgasiz aldatmasız bir ortamda büyütmeye özlem duymuyorsunuz da, bu beyle kör topal sallanan yuvarlanan ara sıra aldatıldıgınız bir ilişkiye razısınız? Bu soruları kendinize lütfen sorun.
Benim tek korkum bana bundan sonraki hayatımda rahat vermemesi huzursuz etmesi kötü şeyler yapması bunlar beni moral olarak alt üst ediyor kendimi hic iyi hissetmiyorum hic bisey guzel olmayacak kötü şeyler olacak gibi hissediyorum nedenÇok sevindim böyle bir düşünce değişikliği yapmanıza. Siz degerlisiniz, sizin değeriniz anlaşılırsa bir gün belki yine de affedebilirsiniz eşinizi. Ama bugün, o gün kesinlikle değil gibi. Bol şanslar diliyorum. Gelişmeleri merakla bekliyorum.