- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
-
- Konu Sahibi imagemaker
Ben öyle bir haber okudum ama son durum ne bilmiyorum :) Hak haktır sadece imzayla elde edilmemesi lazım. 2. 3. eşler için değil de sevgilisiyle yaşayanlar için iyi olur diye düşünüyorum.böyle bir kanun varsa öpecem o kanunu bu erkek milletini her yönden sıkıştırmak lazımm..
tahmin ediyorumki sen gene ban yiyeceksin..ne alaka? sizofreni misin? hakkimda ufack fikrin dahi yok bos bos yorum yapma. nyse muhattp olmicam senin gibilerle elimide yormicM ban yiyemem senin icin k.bakma
Bilmembende bunu söylüyorum sabahtan beri
Polemik amacıyla açılmış gibi konu
ALLAH a buyuk konusmaym da ben etmezdm evliyken ayni kisi nikahszda aynidir farkli bi insana donusmuyorki degistiremeyz neyse odur ama nikahsz olmazben cevap vereyim,
ben ettim. 2,5 yıl aynı evde yaşadık
tşkVer image yarın vekaletname senin yerine saldırılara göğüs gereyim canım benim
yok o konudaki fikrimi zaten yazdım. bence resmi nikah yasaklanmamalı. hala çok kadın ve kız çocuğu için güvence resmi nikah.sarışınım :)
konu sahıbıne nıkahsız yasama demedık
kım nasıl ısterse oyle yasama hakkına sahıp
nıkah komple kaldırılsın dıyor yahu
bu konuda okadar magdur var onca kadın onca cocuk
vebal alınmasın bence...
yoksa kım nasıl ısterse yasasın bızene
bızde nıkahsız yasamak yasaklansın dıyelım ozaman :)
Avukat hanim stajda telefonlami oynadın sen ?Herhangi birine kültürsüzsün dediğini görmedim ben. 'Senin gibi kültürlü insanlar' yazısını gördüm. Yargılamadan cevap veren herkese yazılmış olarak algıladım. zira ben de nikahsız yaşamaya sıcak bakmadığımı belirttim ama üzerime alınmadım?
Boşandıktan sonra mı aynı evde kaldınızben cevap vereyim,
ben ettim. 2,5 yıl aynı evde yaşadık
evet canım bende duymuştum ama geçerliliği ne kadar bilmiyorumm.. adalet ve kanun her şekili kapsaması lazımm..Ben öyle bir haber okudum ama son durum ne bilmiyorum :) Hak haktır sadece imzayla elde edilmemesi lazım. 2. 3. eşler için değil de sevgilisiyle yaşayanlar için iyi olur diye düşünüyorum.
onu mune hanim bilir hakedip haketmiyorum die cnm kismet olursada yapck bsey yok kultursuz diyemez kmse kmseyetahmin ediyorumki sen gene ban yiyeceksin..hakediyorsunda gibime geldi..
Ben de diyorum ki ben gibi onaylamayan insan neden üzerine alınmadı?Avukat hanim stajda telefonlami oynadın sen ?
Kendi düşüncesini onaylayanlara kültürlü insanlarsiniz nasıl belli diyorsa
Geriye kalan yani ben gibi onaylamayanlar ne oluyor pardon?
%75 kültürlü mü?
yoo bizimki evlilik aşkı öldürüyor gibi lise temalı bir düşünce değildi ki. ikimiz de öyle uygun gördük, daha sonra o evlenmek istedi, bence de bir sorun yoktu, evlenmeye karar verdik, falan.ALLAH a buyuk konusmaym da ben etmezdm evliyken ayni kisi nikahszda aynidir farkli bi insana donusmuyorki degistiremeyz neyse odur ama nikahsz olmaz
iyi de benim amacım karıştırmak değil ki .Adam gibi tartışmak fikir almak ama bazı insanlar konumdan çıksa medenice tartışacağız
ben de bunu diyorum işte .
çoğu insan nikahı mecburiyetten toplum baskısından yapıyor .
nikahsız yaşayanları o...u yerine koyan çok insan var
Kesinliklebende bunu söylüyorum sabahtan beri
Polemik amacıyla açılmış gibi konu
kisiye gore degisir bu kesinlikle.. evlendigimde kendimi salmadim, aksine daha bakimliydim, basta kendim icin.. beni kendine kole sanip her hareketimi kisitlayan adam, senin dedigin gibi yapan yani, sonunda kendini mahkemede buldu, o ayriSon günlerde kafamı deli gibi kurcalayan ama kocama teklif etme cesaretimin olmadığı bir şey.Aranızda deneyen var mı?
Devletin resmi nikahları yasaklaması gerektiğini düşünüyorum .O atılan imza erkeklerin kadına tapulu mal muamelesi yapıp önemsememesine kadınların ise kendini salmasına yol açtığını düşünüyorum .Çantada keklik misali .
eğer siz evlendikten sonra kendinizi saldıysanız bu sizin probleminiz, eğer eşiniz evlendikten sonra sizi tapulu malu olarak görüyorsa o da eşinizin problemi. bu konuda evlilik danışmnalarından destek alabilirsiniz. evlilik güzeldir yaşamasını bilene...Son günlerde kafamı deli gibi kurcalayan ama kocama teklif etme cesaretimin olmadığı bir şey.Aranızda deneyen var mı?
Devletin resmi nikahları yasaklaması gerektiğini düşünüyorum .O atılan imza erkeklerin kadına tapulu mal muamelesi yapıp önemsememesine kadınların ise kendini salmasına yol açtığını düşünüyorum .Çantada keklik misali .