Boşandım .!

Evlilik degilmis zaten yasadiklarin. Onlar kendilerine hizmetci almislar. Eski esin bir aile oldugunu anlayamamis, kok ailesinden cikamamis. Senin de buna razi olmani zorunda bitakmis. Tebrik ederim cesaretinden dolayi. Ben de bosandim. Her ayrilik bir yas donemi yasatiyor. Benim taziye donemim uzun surdu. Toparlanmam 3 yilimi aldi. Kendine gelince, yukunden kurtuldugunun farkina varinca hersey cok guzel oluyor. Gecmis olsun.

Kaynananin aklina tukeryim ben,oğluna burda ne işin var yürü git evine diyemedimi.bir yuvanin hatta oglunun yuvasinin yikilmasina vesile oldu.oglunun mutsuzluyla mutlu oldumu merak ediyorum dogrusu.
Sizede gecmis olsun mutluluklar diliyorum hersey gonlunuzce olsun.

Tebrikler ediyorum seni gerçekten büyük bir başarı bir anda sevdiğin adamdan ayrilmak zaten o hiç bir zaman mutlu olmaz ve seni unutmaz bu ayriligin kendi suçu olduğunu düşündükçe o çok değer verdiği ailedende soğur yakında ayrilik önce kadınlara zor oluyor daha snra erkeklere dert oluyor bizede de cadi KV ama konu ayrilik olsa yataklara düşüyor oğluna kiziyor yuvası yıkılmasın Die o hiçmi uzulmedi acaba yuva yıkmak bakalım ona neler yaşatacak bundan sonraki hayatın güzel olur ins cnmm

Aşkın öne geçmiş .... inş hep mutlu olursun, bazen eşinin yüzüne vurduğun oluyor mu yaşananları ? Gebelikte İnan’a daha hassas oluyor ya ne bileyim bazen bunalım geliyor mu eskiler canlanıyor mu ?

:)) anladım

Boşanmak zor degil aslında boşandıktan sonra hayat yeniden başlanır tabii 0 dan baslaniyor ve yeni iliski baslamak yaralari sarmak icin İlaç olabilir

Boşanma davasına kadar kesin ailesi gaz vermiştir. Boşanma gerçekleştiğinde bence kafasına dank etti bazı şeyler. Şimdi ne kadar pişman olsa da bunun geri dönüşünün olmadığını bilecek. O çok sevdiği ailesi yakında onu dışlamaya ve suçlamaya başlayacaktır. Yakında sana yalvarıp yakarmaya başlar. Boşver bu tip insanlardan yakanı kurtardığına sukret

Aşkın öne geçmiş .... inş hep mutlu olursun, bazen eşinin yüzüne vurduğun oluyor mu yaşananları ? Gebelikte İnan’a daha hassas oluyor ya ne bileyim bazen bunalım geliyor mu eskiler canlanıyor mu ?

Yani bebegimle o kadar ilgiliyim ki suan hic birseyi kafama takip kendime dert edemiyorum bunalmaya firsatim yok cunku hep aman ona bsy olmasn aman kendimi uzmiyim esmde oyle size birsey olmasn dyp duruyo buda beni mutluluga itiyor yaslarmz daha cok kucuk olgunlasmasini bekledm . Elbette herkes sorun yasar bazi insanlar degismez bazilarina ise anlik bir kaza bi olum yada bir terkedis yeter. Pisman oldgunu gordgm icin mutluyum ve gecmisi kurcalamak bebegimle kendimi uzmekten baska bi ise yaramaz diyip yasadigim su guzel hamileligin tadini cikariyorum vajinismuslu olupta cocuk hasretiyle insan yasayinca bu anlari dert etmiyor ama burda bosanan arkadas icin cok dua ettm hamile olanlarin duasi kabul olurmus ins onunda karsisina onun gibi biri cikar mutlu olur. Sonucta bazi insanlar icin mucadele edilir bazilari icin ugrasilmaya bile degmez. Demek ki arkdsin esi degmeyen biriymis. Ben esimi seviyordum deger verdm ugrastm basardim. :) allah herkesin yazgisini kaderini guzel eylesin

Allah daim etsin mutluluğunu,
eşinle evlatlarınla inş. hep mutlu huzurlu ol...
bana da çok dua eder miisn peki evlat sahibi olmam için:)

Bizlerde aneyiz ilerde evlatlarımızı kendimize böyle bağlı çocuklar değil,ailesine sahip çıkıp anne babasını seven sayan ama eşini dinleyen evlatlar yetiştirmeliyiz.Bu bir annenin ve çocuğun karşılıklı hastalıklı bağımlılıklarından kurtaralım lütfen.O erkek evlat da mutsuz oldu ,kız da mutsuz oldu kimse böyle bir hayatı haketmiyor.Allah yardımcın olsun inşallah senin değerini bilen kendine güvenen akıllı bir insan karşına çıkar daha da çok gençsin üzme güzel canını.Hayatta herşey insanın başına gelebiliyor.Sağlığına bak moralini yüksek tut inşallah çalışır iyi yerlere gelirsin o da sana karşıdan ööyleee bakıp kalsın

Hiç kimse ayrılmak için evlenmez herkes mutlu olmak ister ama bazen öyle şeyler geliyor ki insanın başına ayrılmak en doğrusu oluyor. Erkek eşi ve ailesi tarafında dengeyi tutmalı yoksa kötü sonuçlar çıkıyor hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin.

Bende gecen ay bosandim. Mahkeme cikisi esimde cok kotuydu. Ailesine duskun cok bencil bi insandi. Surmesi imkanszdi ama en zoruma giden surmesi icin hic mucadele etmedi isine gelirse tavrinda kustah oldu hep. 1.5 ay oldu ayri sehrlirlerdeyiz severek evlendim uzgunum atlatrmym gecer mi bilmiyorum ama zor gunler. Hele mahkeme cok zor Allah yardmcmz olsun

Severek ayrilmak ne kotu degil mi

Aynı sorun bende de var.
9 lafı bana görümcem dedi.
Bende gidip gelmeyi azalttım.
Aradıklarında geç actim aramadım. Vs.
Ilk 3 e sonra 1 e düşürdüm.
Bu hafta misafirleri var diye her gün gitmemi istedi.
Bende gittim ama bugün gitmiyorum babamneme geldim

Aynen bizde çok kavga ettik
Çocuk diye diretmişlerdi.
Sağolsunlar yanlarında kavgadan dolayı sınır harbi yaşayınca kaynanam eve gitmeyin dedi.
Buraya gelmek yuvanızı bozcaksa gelmeyin evinizde iyi olun dedi.

Su kabile olayi hem sinirlerimi bozdu hemde 2 gündür gülüyorum.... biri de kendi kabilesinden kiz alsin yazmis Valla iyi ki bosanmissiniz bunla 15 yil da evli kalabilirdiniz suan en iyi yapcaginiz sey toparlanip kendinize gelip kpss ye hazirlanmak.... Guclu kalin mutlu olun Demesi kolay diye de dusunmeyin benimde 1 ay kaldi bosanmama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…