Arkadaşlar eşime çok aşık olduğum için gözüm hiçbir şey görmedi ve tüm şartlarını kabul ettim. Kendi iş merkeze olmasına rağmen annesi gil küsmesin diye beni köye alt katlarına oturttu. Bir yıl sonra taşınırız demişti. Evlendiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Uğruna ailemi bile karşıma aldığım adam çok aşırı sinirliydi. En ufak birşeyde bile çok büyük tepkiler veriyordu. Annesinin beklentileri küsmeleri bir yandan. Hergün beraber yiyoruz akşam yemeğini..sonra eşim kahveye gidiyor. Yani yatmaya geliyor eve.Benim hiçbir yere gitmeme izin vermiyor Anneme gitmek için bile sürekli yalvarıp izin alıyorum..çocuğumuz oldu. Ve beni hala zorla yukarı çıkarıyor hergün yemeği ben yapıyorum. Yemekten sonra ben çocukla iniyorum o daha annesi babası ile otururuyor. Çok defa konuştum hep bağırıp çağırdı. Taşınma işini de sürekli erteliyordu.En son dayanamayıp annemin evine geldim. Şartlarımızı kabul etmiyorsan boşanma şartlarını söyle dediler çok yalvardım ama hiç yumuşamadı ve beni boşadı..ama ben sabretsem değişir miydi diye sürekli pişmanlık duyuyorum