- 22 Temmuz 2014
- 1.655
- 2.537
- 29
- Konu Sahibi mathsteacherr
Tamam evlenmiycem kimseyle rahatla. Zaten evlenecem desem de istediğim gibi biri karşıma çıkmayacağı için evlenmiycem. Eski eşimle hiç evlenmiycem. Evde kalmak derdindw olan kendi isteğiyle boşanmaz evde kaldım diyen 70 yaşında da olsa ilk çıkana atlar. Ben kendimi ifade edemedim heralde
Size hocam diyeceğim... Gerçekten isterseniz evlenirsiniz, evlenmezsiniz bu sizi bağlar. Uslubunuzu bu kadar sert yapacak herhangi kırıcı birşey söylemedim, hatta söylediklerime de dikkat ettim. İstediğinizi yapın sizi tanımıyorum neticede ne beni ne de buradaki kadınları zerre ilgilendirmez ama madem birşey danıştınız objektif bakmak zorundayız tabiiki ve herkes kendi düşüncesini söylemekte özgür. Isterse 100 yaşında adam baksın siz istemediğiniz sürece erkek sinek yanaşmaz yanınıza, bence ya onlara karşı tavrınızda sıkıntı var ya da sosyal medya hesaplarını herkesin ulaşabileceği kadar apaçık ortada. Karar sizin, bir daha da birşey yazmam bu konuya, yardıma karşılık uslup çok kötü ve bencilce. Allah gönlünüze göre versin hocam