Boşandım çok mutsuzum

Derdin ne anlamadim. Kiminle ne derdin varsa ona git. Eger konusma stilin hep boyle kirici ise bence oturup biraz dusunmelisin. Baskalarinin problemini cozmek yerine, bence once kendi problemlerini cozmelisin. Benim seninle bir problemim yok. Sana da bir sey dedigim yok. Uzerine sen ne alindi isen bilwmem. Kirici bir sey yazdigim da yok. Yeni uye de degilim. Cogu insan da bilir ki genelde yapici biriyimdir. Yazdiklarimi nasil anladigin senin problemin. Ben ne yazdigimi iyi biliyorum. Edep yahu...
Tanımadığım biriyle derdim olamaz.Bende boşandım kimse bana istek atmadı,kimse yanaşmadı demeniz beni kızdırdı.bazen istemesekte istemediğimiz şeyler geliyor başımıza.edeple alakası Yok ayrıca konuşulanların

Size kaç yasinda insanlarin iş attigini görmek sizi uzmesin.Erkekler boyle malesef.Onlari kendinizden üstün görürseniz bu psikolojiye kapilirsiniz.Bende ayrildim 5 sene oldu. 20 liginden 60 70 ina kadar ne asilanlar gördüm.Umurumdami? Asla! olayi kendimle ilişkilendirmiyorum
Onlarin abazaligi bu sadece.Avuçlarini yalasin denyolar! Kendinizi sabote ederseniz eski eşinizin teklifine dogru miknatis gibi gidersiniz.29 yaş çok iyi bir yaş. Ben 33 ümde dul kaldim ama hiç kendime o sözü yapiştirmadim.Kendi sahip oldugunuz degerlere bakin ve onlari yukseltin.Koca dediginiz sey malesef iyi birsey olsa ayrilmazdiniz. Bundan sonra planlari kendi üzerinizden yapin. Topluma karşi kulaklara koccaman bir pamuk tikayin.Herkes kendine baksin.Heleki o dede yaşindaki abazalar! Ahlaksizlik bizde malum..Takilirsaniz bu sizi cokertir öldürur.Hıc gerek yok!

Tanımadığım biriyle derdim olamaz.Bende boşandım kimse bana istek atmadı,kimse yanaşmadı demeniz beni kızdırdı.bazen istemesekte istemediğimiz şeyler geliyor başımıza.edeple alakası Yok ayrıca konuşulanların
Yalan mi soyleyim. Kimse bana istek atmadi. Ayrica kimse yanasmadi diye birsey demedim. Istek atiyorlarsa hesap ayarlarini degistir bile dedim.
Cok negatif bakiyorsun herseye. Tavsiyem bakis acini degistir. Konu sahibi ve siz, hayata nasil bakarsaniz hayat onu sunar onunuze. Bu kadar karamsar olmayin. Hayat o kadar da kotu degil. Iyi gunler...

Yerinizde olsam kimseye medeni durumumdan bahsetmem ,ayreten yeni bitmiş bir evlilikten sonra ikinci evliliği ancak oğlum yetişkin olduktan sonra düşünürüm.Atın artık eski eşinizi aklınızdan alın oğlunuzu yanınıza gezin yiyin için ,allah aşkına ne bu böyle evlilik telaşınızı özellikle çocuğu olanlar çok dikkat etmeli ikinci evlilikte 😢

benim tanıdığım var bir kaç tane kadın... sizin durumunuzda ve güzel evlilikler yapmış...ilk zamanlar olur böyle çöküşler..sabırlı olun denenmişi deneyenler pişman oluyor genellikle...

Seni anlıyorum bak bende boşandım çalışıyorum bir tane de kızım var ve çok mutluyuz şuan... vallahi önüme geleni ben istemedim şahsen ve hepsi yaşıtım yada yaşımdan küçük hiç evlenmemiş insanlar güvenmedim çünkü amaçlarının farklı olabilme ihtimali var derken 1.5 yıl süren bir ilişki yaşadım çok sevdim o duyguları tekrar yaşattı bana evet sonumuz olmadı bazen aileler istemiyor ama olsun yine çok güzel duyguları da yaşadım elbet ilerde evlenirim diye düşünüyorum hiç umutsuzluğa kapılmadım sende kapılma daha çok yeni biraz kendine vakit ayır bak kendine özgüvenin gelsin sonra göreceksin ki hayat gerçekten güzel ben boşanalı 4 sene oldu senin gibi hiç takmadım fazla büyütme keyfini sür ve eski eşinle irtibatını kes çocuk için büyüklerin iletişim kursun bir süre

ben 13 yasindayken daha 40 yasindaki adamin biri dukkanin birinde taciz etmisti beni. heee erkekler boyle maalesef..yani senin zamaninin gecmis olmasiyla ilgili bir konu degil bu...kocandan bosanmaklada en dogru karari vermissin..bazen istedigimiz gibi gitmez hic birsey. umarim ilerde seni cok mutlu edecek biriyle karsilasirsin.

3 ay oldu boşanalı. 5 yaşında bir oğlum var. Boşandığım eşim daha boşanma kesinleşmedwn başladı birileriyle görüşmeye. Bende de evde kaldığım hissi oluştu. Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti. Ama dediği gibi de çocuklu dul oldum artık düzgün biri çıkmaz gibi geliyor. 29 yaşındayım boşandığımı duyan dedem yaşımdaki insanlardan ilgi görmeye başladım psikolojim çok bozuldu boşanıp çocuklu iken güzel bi evlilik yapanınız varmı çok kötü moralim eski eşimden nefret ediyorum ama yalnız yaşamak da istemiyorum
Kendinize değer vermezseniz, kimse size değer vermez. Kendinize ve çocuğunuza odaklanin. Daha sağlıklı, daha bakımlı, daha kültürlü olmak için yaşayın. Sonrası gelecektir.

Evliliği şuan düşünmüyorum ama bu yaşta bile ben düşünmezken dedem yaşındakiler bakıyor ilerde oğlum büyüdüğünde evlenmek istersem karşıma bunlar mı çıkacak ebedi dul mu kalcam ben diye korkuyorum
gerçekten öğretmen mısınız? dul nedir ya kendinizi neden bu kadar asagiliyorsunuz? evlenmein dünyanın sonu mu . her yastan kisilerle tanisabilirsiniz o kisiler siz hiz evlilik yaommamis olsaniz da belki yaklasimi o olacakti

Üzülme psikolojn iyi değil ondan böyle düşünüyorsun benim çok tanıdıgım var 2. Evliliğini yapan. Hem evlenmesen nolcal sanki cocugun var hep sana arkadaş yalnız değilsin ki illa evlenceksimiz diye kural mı var? Çocugunla gez toz eğlen, mutsuz bir evliliğin olacagına hiç olmasın daha iyi ki evlenöek istersende daha cok gencsin 35,40 yasında evlenipte asırı mutlu olanlar var sem daha 29 yasındasın takmaya gerek yok rahat ol dua et cocugunla zaman geçir calısıyo musun bilmiyorum cocuguna ailen bakabiliyorsa çalış kafanı dağıt kötğ bir evlilik gecirmişsinki bosanıyosun huzurlu zamanların farkında değilsin tadını çıkar

O yaşını başını almış insanlar ben ayrılmış bir kadınım diye etrafımda diyorsunuz ya hayır onlar ahlaksız olduğu için etrafınızda emin olun her yaşta ve medeni durumdaki insana y.vşıyorlardır!
Insanların size yanlış gözle bakmalarını istemiyorsunuz haklı olarak ama öncelikle sizin bu düşüncelerden kurtulmanız gerekir.
Evlilik bitirmiş çocuklu kadın tek siz değilsiniz neticede..
Siz olumsuz fikirleri kafanızdan atmadiginiz sürece art niyetli olmayan insanları da yanlış anlarsınız bir zaman sonra..
Kişiliksiz adamların boyunduruğu altında ezilmektense "dul" kalın daha iyi.
Neden önemsiyorsunuz ki insanları bu kadar?

Sırf kimse bulaşmasın diye boşandığını söylemeyen insanlar var. Hatta bir arkadaşımin ayrıldığını 2 yıl sonra öğrendim çalıştığım yerde kendini çocuğuna adamıştı. Yani en yakınlarına bile soylemiyolar ki yayılmasın diye helal olsun bazılarına..

3 ay oldu boşanalı. 5 yaşında bir oğlum var. Boşandığım eşim daha boşanma kesinleşmedwn başladı birileriyle görüşmeye. Bende de evde kaldığım hissi oluştu. Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti. Ama dediği gibi de çocuklu dul oldum artık düzgün biri çıkmaz gibi geliyor. 29 yaşındayım boşandığımı duyan dedem yaşımdaki insanlardan ilgi görmeye başladım psikolojim çok bozuldu boşanıp çocuklu iken güzel bi evlilik yapanınız varmı çok kötü moralim eski eşimden nefret ediyorum ama yalnız yaşamak da istemiyorum
Bende boşandım.O hayvanla evlı kalacagıma bırak dul desınler.Kınyanında başına gelsin.Hayat bu hepımıZ sınav oluoruz.

Merhaba oncelıkle hayat evlilikten ibaret degil suan 29 yasındayım ve 6 yıl once bosandım 9 yasında bir oglum var benim yanımda ve suan da dusundugum tek sey olene kadar bekar kalıp oglumu iyi bir evlat olarak yetıstırmek bence oncelıkle evladını dusun Allah yardımcın olsun

Mutsuzmuşsunuz ki ayrılmışsınız, kendinizi bile bile mutsuzluğa mahkum etmeyin tekrar.. neticede siz aynı sizsiniz eski eşinizde aynı eski eşiniz. Tekrar bir araya gelseniz yine aynı şeyleri yaşayacaksınız. hem daha çok yeni ayrılmışsınız, biraz kendinize zaman verin, şans tanıyın. Umarım karşınıza gönlünüze göre biri çıkar.

Sanırım öğretmensiniz, ne kadar güzel bir mesleğiniz var. Sizin gibi nesil yetiştiren bir kişiye bu düşünceleri yakıştıramadım. Asıl şimdi hayatınızı yaşamanız lazım evladınızla. Birlikte tatile gidin, sinemaya gidin, evde oyunlar oynayın.
Elbette, kendinizi hazır hissettiginizde sevgilinizde olacak, hatta tekrar evleneceksiniz ama henüz bunları düşünmek için çook erken. Bi durun düşünün, kafanızı dinleyin. Kendi başınıza olmanın rahatlığını yaşayın. Inanın eş herzaman bulunur ama önemli olan doğru eşi bulmak. Eski eşe geri dönme hatasını kesinlikle yapmayın. Onunla yapabilseydiniz zaten ayrılmazdınız.
Imkaniniz varsa tayin isteyin. Yeni güzel bir şehirde bir hayat kurun kendinize.

X