Boşandım çok mutsuzum

Çok muhteşem bir evliliğiniz olsaydı eğer 5 yaşındaki çocuğunuz varken boşanmazdınız.
Demekki problemleriniz vardı ki boşandınız.
Adam da hödüğün biri belli bu anlattıklarınızdan.
Neden onun etkisinde bu kadar kalıyorsunuz ki onu anlayamadım?
Onun sözü neden bu kadar sizin için anlam ifade ediyor??

Öncelikle eski eşinize kulak tıkamayı öğrenmeniz gerekiyor.
Daha sonrasında özgüven sahibi olmak için bir erkeğe ihtiyacınız olmadığını da öğrenmeniz gerekiyor!
Evde kalmış tabiri, hiç evlenmemiş kişiler için kullanılan demode bir laftır.
Artık kimse evde kalmıyor merak etmeyin, insanlar "tercih" yapıyorlar.
Evlilikte bir tercihtir, kimisi evlenmek ister kimisi istemez, bu onu hiç bir kategoriye sokmaz merak etmeyin.

Daha şurada boşanalı kaç zaman olmuş, sizin şu dediklerinize bir bakın?
Kendinize gelir misiniz lütfen?
Sizin önceliğiniz şu an çocuğunuz ve çocuğunuzun ruhsal sağlığı olması gerekir!
Unutmayın ki sizin bu yaşadıklarınızdan sizin etkilendiğiniz kadar ve hatta fazlası çocuğunuz etkileniyor.
Önceliği isterseniz ona verin derim!
Daha çocuk babası ile aynı evde yaşayamama durumunu sindirmesi gerekirken, yabancı birini hayatına sokmak sizce ne kadar mantıklı??
Zaten önceliğim o. Onun için evli kaldım onun için boşandım. Sırf onun psikolojisi için. Onun babasız yaşama alışması için elimden geleni yaptım boşanma döneminde evimize annemi babamı çağırdım kızkardeşlerim de burdalardı hiç yalnozlık çekmedi şükür babasını hiç düşünmüyor şuan aramak bile aklına gelmiyor eskiden hergün arardı. Yardım aldık almaya da devam edicez. Ben onun için herşeyi yaparım yaptım da. Eğer büyüyünce evlenmemi istemezse evlenmem de. Zaten şuan evlilik yok gündemimde.

3 ay oldu boşanalı. 5 yaşında bir oğlum var. Boşandığım eşim daha boşanma kesinleşmedwn başladı birileriyle görüşmeye. Bende de evde kaldığım hissi oluştu. Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti. Ama dediği gibi de çocuklu dul oldum artık düzgün biri çıkmaz gibi geliyor. 29 yaşındayım boşandığımı duyan dedem yaşımdaki insanlardan ilgi görmeye başladım psikolojim çok bozuldu boşanıp çocuklu iken güzel bi evlilik yapanınız varmı çok kötü moralim eski eşimden nefret ediyorum ama yalnız yaşamak da istemiyorum

Yaw niye bu kadar kendi kendinizi eziyorsunuz.
Siz böyle küçük emrah modlarına girerseniz tabi ki sizi ezerler.. üzerler...
Şunu kafanızdan bir atın. Boşanmış bir kadın olmak eksiklik değildir.
Çocuğun var genç sağlıklı bir kadınsın,
19 yaşındaki kıza da dedem yaşındakiler teklif ediyor. Hemen boşanmış olmana bağlama
Evlenmeyi kafandan atmaya çalış, böyle yaklaşma ilişkilerine..
hayatını yaşamaya bak illa evlenmek şart değil.

3 ay oldu boşanalı. 5 yaşında bir oğlum var. Boşandığım eşim daha boşanma kesinleşmedwn başladı birileriyle görüşmeye. Bende de evde kaldığım hissi oluştu. Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti. Ama dediği gibi de çocuklu dul oldum artık düzgün biri çıkmaz gibi geliyor. 29 yaşındayım boşandığımı duyan dedem yaşımdaki insanlardan ilgi görmeye başladım psikolojim çok bozuldu boşanıp çocuklu iken güzel bi evlilik yapanınız varmı çok kötü moralim eski eşimden nefret ediyorum ama yalnız yaşamak da istemiyorum
Amam bir an önce şu durumundan kurtul...git bi uzmandan yardim al...önce kocasız da çok mutlu olabilirsin bir süre onu yaşa calışıyor musun bilmiyorum mesajları okumadım ama biraz oğlunla hayatın tadına var sonra karşına düzgün bir insan çikarsa evlenirsin ki cocukla çok mutlu evlilik yapan dunya kadar insan var...Fakat mutlu olanların hiç birisi aman evde kaldım diye evlenmiyorlar hayatları devam ederken karşılarına düzgün insanlar cıkıyor...eski kocan da seni bu psikolojiye sokmuş bir an önce çıkmazsan yine hata yaparsın...

Daha doğru dürüst ayrılmamışken evde kaldım diye düşnmek ne yahu...kendine gel lütfen...

Neden illa evlenmeye şartladınız ki kendinizi? Mesleğiniz var mı bilmiyorum ama çalışın, yepyeni bir hayat kurun kendinize, kısmetinizde varsa evlilik de olur ama şartlanınca inanın ikinci bir kötü evlilik yapma ihtimaliniz artar. Dik durun, laubali konuşan o eski eşe prim vermeyin, ne hali varsa görsün, çocuğunun annesine hayrı dokunmamış birinin başka kadına mı hayrı dokunacak. Sizi ezmesine asla izin vermeyin, çocuk konusu dışında muhatap olmayın.

Yani bilemiyorum çocuğunu yapmışsın. Yaşım geçiyor evlenip çocuk yapmam lazım desen hadi neyse. Nedir bu evlenme telaşı. Evlenmek istersen düzgün birini öyle ha deyince bulmak zor. Zaten yeni bosanmissin ne bu acele. Ama korkma illa evlenmen gerekmiyor. Yanliz kalmazsın sevilirsin seversin sonra da evlenirsin.

Sen çocuklu boşanmış kadınsan kocan da çocuklu boşanmış adam. Yani onun alıcısı pek yok aslında. :)

Sanırım sen evli değilsin bunu söylediğine göre evliysen utan biraz
Yoo evliyim ve utanacak bisey gormuyorum bu dusuncemde. 3 aydir bosanmissinz o kadar dert edinmissiniz ki buraya yazmissiniz evde kaldim diye.Sizi uzduysen ozur dilerim ama yanlis olan benim tespitim degil sizin dusunceleriniz kusura bakmayin.

N nezesali arkadaşın lafını nereye çektiniz anlamadım
fesat düşünmeye gerek yok
kimi kadın illa başımda erkek olsun illa evli olayım diye düşünür
kimisi de cinselliğe düşkündür

ama bu arkadaş 1. yazdığım ile ilgili yazdı belki ki bende öyle düşündüm

Kesinlikle bende 1.secenek uzerinden gittim . Bu kadar kisa surede bekarliktan sikilmak normal mi? Demek ki herkesin olaylar karsisinda hissettikleri ayni degil.Ben bi tespitte bulundum bunun yanlis oldugunu kim soyleyebilir? Bazi kadinlar dedim genellemedim yani .

Konu sahibi, ezile ezile kendisinde özgüven eksikliği oluşmuş bunu aşman lazım. İnsanlar hele ki erkekler güçlü bir kadınla beraberlik yaşamak ister ki arkadaşlık etmek isteyenlerde aynı fikirde.

Yaşınız daha çok genç sizin yasinizdakiler daha bekar ilk evliliğini yapmamış çok tanıdığım var şu an karşınıza yaşlı insanlar çıktı diye öyle biriyle evlenmek zorunda degilsiniz ki bence biraz kafanızı toplayin yaşadığınız kötü günlerin etkisinden tamamen kurtulduktan sonra daha sağlıklı düşünebilirsiniz boşverin eski eşinizi ne yapıyorsa yapsın bitmiş gitmiş bu hayatta iyi düzgün insanlarda var herkes eşiniz gibi kötü patronunuz gibi kendinden yaşça çok küçük insanlara farklı gözle bakmıyor bunu anlamak içinde zamana ihtiyacınız var şimdi özgürlüğünüz un tadını çıkarın cocugunuzla keyfinize bakin derim

Eğer işin gücün kendin ve çocuğunu geçindirecek paran varsa ye iç gez ya ne evlenmesi. Haa yalız kalda demiyorum tabi kısmetinde varsa zaten olur. Sen sadece şuan ki boşluğunu doldurmak için sakın hemen evlenme kiminle olursa olsun.

Kesinlikle bende 1.secenek uzerinden gittim . Bu kadar kisa surede bekarliktan sikilmak normal mi? Demek ki herkesin olaylar karsisinda hissettikleri ayni degil.Ben bi tespitte bulundum bunun yanlis oldugunu kim soyleyebilir? Bazi kadinlar dedim genellemedim yani .
Ben bekarlıktan sıkılmadım. Şuan hayatımdan da memnunum. Oğlumı büyütmek kendimi toparlamanın peşindeyim neden anlaşılamadığımı bilmiyorum ama ben olur da ilerde evliliği düşünürsem 70 yaşındaki adamlar mı talip olacak. Öyle olacaksa niye evleniyim kocamı öekerdim bundan iyiydi demek istedim şuan evliliğin e sini düşünmüyorum zaten

Eğer işin gücün kendin ve çocuğunu geçindirecek paran varsa ye iç gez ya ne evlenmesi. Haa yalız kalda demiyorum tabi kısmetinde varsa zaten olur. Sen sadece şuan ki boşluğunu doldurmak için sakın hemen evlenme kiminle olursa olsun.
Zaten evlenmeyi düşünmüyorum şuan. Ben sadece yaşlıların bana bakmasından dolayı üzüldüm ne hallere düştüm diye. Yaşlı adamşa niye evleniyim kocamı çeksem bundan iyi değilmi

Ben bekarlıktan sıkılmadım. Şuan hayatımdan da memnunum. Oğlumı büyütmek kendimi toparlamanın peşindeyim neden anlaşılamadığımı bilmiyorum ama ben olur da ilerde evliliği düşünürsem 70 yaşındaki adamlar mı talip olacak. Öyle olacaksa niye evleniyim kocamı öekerdim bundan iyiydi demek istedim şuan evliliğin e sini düşünmüyorum zaten

Evde kalmış gibi hissediyorum kısmı nir an önce evlenmek istediğiniz düşündürüyor haliyle....

Önceki mesajımda da söylediğom gibi karşınıza çok mutlu olabileceğiniz insanlar çıkacaktır...ama henüz çooook erken

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler.
Sizde ki bu aceleyi anlayamadım?
Ne bileyim insan bir kafasını dinlemek, nefes almak ister.
Kaldı ki karşınıza biri ya çıkar ya da çıkmaz.
Bekarlığın tadını çıkarın yaşınızda bu kadar gençken..

Zaten evlenmeyi düşünmüyorum şuan. Ben sadece yaşlıların bana bakmasından dolayı üzüldüm ne hallere düştüm diye. Yaşlı adamşa niye evleniyim kocamı çeksem bundan iyi değilmi

Bu konuyu yakınen takip ediyorum, bir mesajınızda baya baya sinirlenmişsiniz hatta "Gez, toz" diyen arkadaşlar siz neden gezmediniz, evlendiniz falan demişsiniz, ben diğerlerini bilemem de aynı şeyi söyleyenlerden biriydim ve yaşım 23. Bence psikolojik destek almalısınız çükü 16 sayfa boyunca yazılmış her yorumu okudum hepsi sonuna kadar haklı ama sizin düşüncenizde hala bir değişiklik yok.

70 yaşındaki adam size bakar, dışarda da dedem yaşındaki adamlar beni süzüyor, ne evlendim, ne boşandım, ne de sizin tabirinizle "Dul" um!! Bence bu durum sizinle alakalı değil, onların abazalığı.

Sizin yerinizde olsam bu şekilde güllü, çiçekli mesajlar yollayan adamları engellerim her yerden ya da bana mesaj atmalarını engelleyecek birşey yaparım. Facebook adresimi dondururum ya da gizlerim. Bu adamlar sizden yüz mü buluyor? Acaba çok mu güler yüzlü konuşuyorsunuz onlar da bundan cesaret buluyor? Ya da siz o "Dul" kafasıyla kendinizi çok mu yardıma muhtaç, kimsesiz gösteriyorsunuz? Bence bir düşünün. Eşinizle rekabete girmeyin, bakın hanımefendi dışarda paraya, arabaya, güce tav olan çok kız var, eşiniz bunları kullanıp kız düşürür tabii. Önemli olan güvenli, huzurlu bir ilişki kurabilmek, kim önce eş buldu, flort buldu değil mevzu. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın

Ben de dedim herhalde eşini özlüyor ondan mutsuz... Sizinki bildiğiniz kıskançlık. Evde kaldım triplerine girmişsiniz 3 ayda. 29 yaşında üstelik? Durun tahmin edeyim eski eşinizle de evde kalmamak için evlendiniz. Çok saçma düşünceler içindesiniz. Bırakın adam ne yapıyorsa yapsın. Size bunları söyleme fırsatını neden veriyorsunuz? Kocaman insanlar sizi taciz ediyor tayin istemek yerine neden kızıp, tersleyip, şikayet etmiyorsunuz ? Her yerden tayin mi isteyeceksiniz? Biraz güç!

Ben de dedim herhalde eşini özlüyor ondan mutsuz... Sizinki bildiğiniz kıskançlık. Evde kaldım triplerine girmişsiniz 3 ayda. 29 yaşında üstelik? Durun tahmin edeyim eski eşinizle de evde kalmamak için evlendiniz. Çok saçma düşünceler içindesiniz. Bırakın adam ne yapıyorsa yapsın. Size bunları söyleme fırsatını neden veriyorsunuz? Kocaman insanlar sizi taciz ediyor tayin istemek yerine neden kızıp, tersleyip, şikayet etmiyorsunuz ? Her yerden tayin mi isteyeceksiniz? Biraz güç!
Onunla alakası yok tayin istememin ortam değiştirmek istiyorum doğuda yeterince kaldım zaten boşanmasam da tayin isteyecektim. Terslenecek kişileri tersledim ben o durumda görülmekten mutsuzum

Bu konuyu yakınen takip ediyorum, bir mesajınızda baya baya sinirlenmişsiniz hatta "Gez, toz" diyen arkadaşlar siz neden gezmediniz, evlendiniz falan demişsiniz, ben diğerlerini bilemem de aynı şeyi söyleyenlerden biriydim ve yaşım 23. Bence psikolojik destek almalısınız çükü 16 sayfa boyunca yazılmış her yorumu okudum hepsi sonuna kadar haklı ama sizin düşüncenizde hala bir değişiklik yok.

70 yaşındaki adam size bakar, dışarda da dedem yaşındaki adamlar beni süzüyor, ne evlendim, ne boşandım, ne de sizin tabirinizle "Dul" um!! Bence bu durum sizinle alakalı değil, onların abazalığı.

Sizin yerinizde olsam bu şekilde güllü, çiçekli mesajlar yollayan adamları engellerim her yerden ya da bana mesaj atmalarını engelleyecek birşey yaparım. Facebook adresimi dondururum ya da gizlerim. Bu adamlar sizden yüz mü buluyor? Acaba çok mu güler yüzlü konuşuyorsunuz onlar da bundan cesaret buluyor? Ya da siz o "Dul" kafasıyla kendinizi çok mu yardıma muhtaç, kimsesiz gösteriyorsunuz? Bence bir düşünün. Eşinizle rekabete girmeyin, bakın hanımefendi dışarda paraya, arabaya, güce tav olan çok kız var, eşiniz bunları kullanıp kız düşürür tabii. Önemli olan güvenli, huzurlu bir ilişki kurabilmek, kim önce eş buldu, flort buldu değil mevzu. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın
Tamam evlenmiycem kimseyle rahatla. Zaten evlenecem desem de istediğim gibi biri karşıma çıkmayacağı için evlenmiycem. Eski eşimle hiç evlenmiycem. Evde kalmak derdindw olan kendi isteğiyle boşanmaz evde kaldım diyen 70 yaşında da olsa ilk çıkana atlar. Ben kendimi ifade edemedim heralde

X