Bu konuyu yakınen takip ediyorum, bir mesajınızda baya baya sinirlenmişsiniz hatta "Gez, toz" diyen arkadaşlar siz neden gezmediniz, evlendiniz falan demişsiniz, ben diğerlerini bilemem de aynı şeyi söyleyenlerden biriydim ve yaşım 23. Bence psikolojik destek almalısınız çükü 16 sayfa boyunca yazılmış her yorumu okudum hepsi sonuna kadar haklı ama sizin düşüncenizde hala bir değişiklik yok.
70 yaşındaki adam size bakar, dışarda da dedem yaşındaki adamlar beni süzüyor, ne evlendim, ne boşandım, ne de sizin tabirinizle "Dul" um!! Bence bu durum sizinle alakalı değil, onların abazalığı.
Sizin yerinizde olsam bu şekilde güllü, çiçekli mesajlar yollayan adamları engellerim her yerden ya da bana mesaj atmalarını engelleyecek birşey yaparım. Facebook adresimi dondururum ya da gizlerim. Bu adamlar sizden yüz mü buluyor? Acaba çok mu güler yüzlü konuşuyorsunuz onlar da bundan cesaret buluyor? Ya da siz o "Dul" kafasıyla kendinizi çok mu yardıma muhtaç, kimsesiz gösteriyorsunuz? Bence bir düşünün. Eşinizle rekabete girmeyin, bakın hanımefendi dışarda paraya, arabaya, güce tav olan çok kız var, eşiniz bunları kullanıp kız düşürür tabii. Önemli olan güvenli, huzurlu bir ilişki kurabilmek, kim önce eş buldu, flort buldu değil mevzu. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın