Boşandım ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum

aaaaaaa...geri dönmü diyo şimdi sana....oh çok iyi yapmışsın afferim sana...öyleler arkadaşım bunlar benimkide bana diyoki tutamadın çeneni bizi bitirdin sevin şimdi yuh dedim ya bu kadarmı zeytinnyağı olur insan anlamadımki

tabi canım o zaten boşandıktan sonra ertesi günü çok pişmanım hatalıyım falan demeye başladı.ama iş işten geçti.kadının yeri koacasının yanıdır.sen ne biçim anasın ne biçim kocasın diyo.dedim ya nerdeyse özür dileyecektim diye.ya varya neler neler.benim unuttuğum şeyleri hatırlıyo.ben hepsini silmişim .1 sene önce yeniden başlamışım adam kendi ettiklerini bilmiyo benimkileri maşşallah sıralıyo.sonra da diyo ki %90 ben suçluyum hatamı anladım gel.ilerde de kızına kızım ben annene gel dedim gelmedi diyecekmiş....

onu demek için önce kendi yaptıklarını anlatması lazım yüzü tutarmı acaba...kızım ben seni bıraktım gittim çaba göstermedim sonra anneni boşadım sonra çağırdım gelmedi :) biraz komik olur bu ...ayyy bakalım ben neler görücem...ben hayatında birimi var acaba diyorum gerçi erkenden geliyo bu aralar ama bellimi olur telefonunu karıştırdım geçen gece hiç bişi yok birden bire bu kadar dönmesi şok etkisi yarattıda bende haftasonu eşyalarımı göndericem anneme yavaş yavaş...

bu arada dönmeyi falan düşünmüyosun dimi...

yok canım düşünmüyorum bitti artık ben bu şekle geldikten sonra bi daha dönmem.beni oyuncak etti.canı isteyince git canı isteyince gel yok öle bişi zamanla kızımda anlayacak neyin ne olduğunu...he keşke adam olsaydı da bunlar olmasaydı tabi ama bütün şanslarını zorladı artık bana yapacak çok bişi kalmadı.bi sinirle 3-4 günde boşadım diyo....güldüm...

zaten bu kadar şeyi seviyosun die yaptı sana emin ol nasılsa çok seviyo beni bırakamaz...klasik saçma düşünce...

evet evet çünkü giiti gitti geldi ben kabul ettim.her seferinde affettim sorunları görmezden geldim.akşam dayak yedim sabah işe gittim.sırtını başını hep ben düşünürdüm.büyük sorunları bile geçiştirdim.benim başımı hep önüme eğdi.bi günde demediler ki insanlar çok iyi bi seçim yapmışsın aferim diye.kendi akrabaları dedi kardeşler arasından en salağını sen aldın diye.dayısı da yeğenim olmasa vurcam bu çocuğuı diye...neler neler...amann ailesinin bile tınlamadığını ben ne düşüncem ya
eğer onlar değer verselerdi onun yanında olurlardı...onlar da biliyolar oğullarının ne mal olduğunu.

boşverrrrrr...benimkilerde şimdi benim arkamdan konuşuyorlarmış...diyorumki bu ne acele eşyaları satacak derdi o ...annesi ne dese beğenirsin e ama o da haklı borcunu ödeyecek...şimdi bu insanlara ne anlatayım ben...bizde dayak olayı yoktu hatta seninkine bakınca yinede benimki fena değil eğer dayakta olsa çoktan bitmişti çoktan...bende hep örttüm hep affettim sorumsuzluklarını o kendini bişey sandı bana diyorki seni bırakamam sanıyodun sen...deliye döndüm o şimdi istese ben kabul etmem...o kim ki yaaaa beni bırakacak...aptal işte...kafa o kadar çalışıyo...aman sinirlendim yine zaten çaktırmıyorum ama feci gerginim çok hemde...çok...

attığı dayağa da bi bahane buldu ben onu çıldırtmışım o da ondan vurmuş...dövmüş....

attığı dayağa da bi bahane buldu ben onu çıldırtmışım o da ondan vurmuş...dövmüş....

o beni çıldrttığında ne oldu ben tamam sölendim bazen ağır da konuştum ama heen son noktaydı.iyilikle sölersin anlamaz surat yaparsın anlamas.bağırırısın anlamaz,arkadaşlardan yardım alırsın anlamaz...eee yeter bende sabır taşı değilim söleniyodum yiyodum dağayı...

oda dövmek yerine benim kocam gibi çok konuşuyosun diyerek bıraksaymış seni bende konuşuyodum ama hak ediyodu...malzeme vermeyecekti benim ağzıma...üstte yok başta yok...3.ev kurulmuş sen gidip tek başına yalan söleyerek barda 750 lirayı yemişsinnnnnn...nolmuşşşşş yemişsennn ooohhh afiyet olsun senin güzel canın saolsun demem gerekiyoduda

valla bilmiyorum burcu işte.daha doğrusu ben artık doğru koca nasıl olur onu da bilemiyorum.koca ne demektir ne yapar onu da bilemedim.bundan sonrası hakkımızda hayırlısı.ama keşke böle olmasaydı adam olsaydı....

Ya canım, resmen koca sen olmuşsun bu evlilikte.
Bence boşanmakla en doğrusunu yapmışsın.
Dayak yemene rağmen alttan alan sen olmuşsun ve bu hata.
Bence eşine bakma.
Önüne bak. Bırak onu , o arkada kalsın..
En iyisini yapmışsın, sakın "acaba?" deme.​

evet canım iyi olmuştur inşallah.haklısın ben evlilikte ne olduğumu bilemedim zaten kadınmıyım kocamıyım bilmiyorum...bu kafayla da giderse inan benim gerimde kalır gibi geliyo.

zaman geçtikçe bütün bunları ben mi yaşamışım?nasıl dayanmışım diye soruyorum kendime.demekki gerçekten hakkımızda hayırlısını vermiş YÜCE RABBİM.ÇOK ŞÜKÜR....

Bunca zaman nasıl dayanabildiniz ben de buna şaşırdım inanın. Hem kocalık vazifesini hem babalık vazifesini yapmadığını söylüyorsunuz. Üstelik şiddet de var. Bence Allah sizin daha fazla acı çekmenizi istememiş. Olaya bu açıdan bakın derim...

bunu evliliğim süresince anlayamadım.daha doğrusu anlayıp da bişeylere cesaret edemediğim bi kurumdu.ama kurtulduktan sonra bakıyosun ki hayat sıkıntı üzüntü dert ve tasadan ibaret değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…