Boşandım ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum

evet insan değişmez kesinlikle ağacın eğilme yaşı geçmiş .azbir mutluluk için cok caba göstermişssin ona rağmen adamama yaranamamşssın artık için rahat olsun arkana bakmadan hayatına devam et .belki arada bir mutlu olmayacaksın ama bu kadar üzüntü zulümde cekmessin .

oda geçicek güzelim merak etme sen...insan hayatta herşeye alışıyor onca zamanın beraberliği var alışılmışlığı var kolay değil ama geçecek bunu biliyorum...o sevgide düşecek yakamızdan sonunda...ama biz güçlü olucak biz yukarılara çıkarken onlar hep yerlerinde sayacaklar bundan adım gibi eminim...

ondan eminim hele benimki bu yaşına kadar bişeyin sahibi olamadı.benle yaşadı ne yaşadıysa.bundan sonra da bi baltaya sap olamaz.ama keşke beraber olunsaydı da huzur olsyadı hiçbişey olmasaydı diyorum bazen....

ahhhh canım benim...benimkide oldu 35...bu saatten sonra ne köy olur ne kasaba...kpss ye hazırlanıcam karar verdim bu sene var...şu 3 ayı ders çalışarak geçiricem hem düşünmeye vaktim olmaz...hem denemiş olurum...hemen kilolarımı vericem insan evlenince 30 kilo alırmı ya aldım...sinirden dolaplara vurdum kendimi...evden çıkmayı arkadaşlarımla görüşmeyi unuttum...insanlıktan çıkmışım ya dün bi baktım aynada kendime...annemin evi sahil kenarında...bi tarafı cadde merkez bi tarafı sahil...koyucam kızımı arabasına kar kış dinlemicem atıcam kendimi sokağa...yüricem kilo vericem...sonra saçlarımı boyatıcam ve değiştiricem...o evden çıktığım an arkama bakmicam karar verdim...yep yeni bir ben...yepyeni bir hayat....kızımla birlikte...

:))))) çok iyi geliyo alışveriş yap,tarz gyap kendine kitap oku ertelediğin ne varsa yap.ben yapmaya çalışıyorum kendimi daha güzel daha çekici bulmaya başladım.kendimze bakmalıyız ki bizi her gördüklerinde ne kaybettiklerini anlasınlar ve içleri acısın.çok mu kötüyüm ben yaaa...

hayır tam tersine çok iyiyiz ondan oldu bunlar...kendi hayatımızı çoğu kez hiçe saydık onlar için...evet melis doğduğudan beri ki ben tam bir kitap kurduyumdur...ne kitap okuyabildim ne doğru düzgün kendime zaman ayırabildim ...şimdi eşim yüzünden ertelediğim ne varsa hepsini yapıcam...bu arada ilk golümü attım dün adliyeden çıktıktan sonra beni bi avukatlık bürosundan aradılar bi borcumuz vardı eşimin adınaydı fakat ben yapıyodum ödemesini ve ben takip ediyodum...biz işte ümit beyin borcu için aradık dediler...biz dedim ümit beyle ayrıldık kendisini arayın napayım...öle ama...

süpersin iyi yapmışsın.benim bütün borçlar benim adımaydı ve bana kaldı( olsun onun hakkı geçmedi geçmesin de ....seninkine gelince sıksın bi tarafını düşünsün ödesin şimdi.sorumsuzlar....

Ona geri dönmek istemen çok yanlış bence boşanarak en doğru adımı atmışsın.tabi bu benim düşüncem

Ona geri dönmek istemen çok yanlış bence boşanarak en doğru adımı atmışsın.tabi bu benim düşüncem

şunun da etkisi var o benim ilklerimdi her zamman.ilk çıktığım,ilk bu kadar sevdiğim,ilk birine dokuduğum ilk ilk ilk... ama o bunlara sahp çıkamadı.canımı acıtan o.ben onun yüzünden herkesi karşıma aldım herkesle kötü oldum ama neye yaradı darbeyi gene ondan yedim..

Pardon arkadaşım konuyu okuyup yorum yaptım diğer yazdıklarına bakmamıştım.borcu içinde çok iyi demişsin allah bu yolda yardım etsin sana sorumsuz olanlar gerisini düşünsün

evet sen onun için herkesi karşına aldın ama o değerini bilemedi sana sevgisine sahip çıkmadı hiç üzme kendini ve bunları düşünerek daha fazla yıpratma kendini dimdik dur hayatta başarılar elde etmeye çalış ki perişan olup ardından ah keşke böyle olmasaydı desin

cok ıyı yapmıssınn.....

Boşanmak yetmezdi bence bir de manevi tazminat davası açmalıydın. Her türlü seni haklı bulurdu mahkeme, bak o zaman ne güzel öğrenirdi sorumluluğu, borcunu çatır çatır ödemeyi ne de güzel öğrenirdi!

Ama ne kadar kötü özellik varsa taşıyan bir koca müsvettesini hala seviyorum diyebiliyorsan, bir daha düşünmeni tavsiye ederim. Burda özlenilecek, hala sevilecek bir durum göremedim ben. Verdiğin karar gayet sağlıklı ve geç bile kalınmış. Bundan sonra kendi hayatına bak, hayatında bi mikroptan kurtulduğun için ne kadar dua etsen o kadar az.

aynı şeyi bende diyodum:)))siz şimdi dilekçeyi verdiniz mi nasıl oldu mahkeme falan ne zaman,karşılıklı mı boşanma davanız?

onada çok güldüm dün...gittik adliyeye anlaşmalı olucak bizim protokol yaptık dilekçeyi hazırladık dava harcı istiyolarmış 280 TL tabi parası olmadığı için veremedi adamın karısını boşayacak parası bile yok yani cebinde artık haftasonu halledicek para işini vericez dilekçeyi...ben ay sonunda bırakıyorum işi toparlanmaya başladım evde...

aynı işte di,lekçeyi vereceğimiz gün babam aradı artık bunu gel avukatın yanındayım diye.benim avukata verecek param mı var demiş babame .o da gel sen ben vericem demiş.yani aynı boşanmaya bile parası yoktu....

kendime üzülüyorum emeklerimin sevgimin değeri numuydu diye ben böle olsun diye herşeye göğüs germemeşiştim herkesi ayaklar altına almıştım.kendime kızıyorum üzülüyorum işte öle ...

bence de en doğru kararı vermişsin insan hayata 1 kere geliyor o kadar kavga,gürültü içinde düzgün psikolojisi olan bir cocuk yetiştirmek mümkün değil cocuğunuz içinde en doğrusu bu,Rabbim hakkında en hayırlısını versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…