evet canım 28 yaşındaki birini ne kadar değiştirebilirsin ki ya da değişse de 1 ay en fazla sonra gene aynı ne kadar sevsende yok çekilmiyo yani.ayrıca ateşim de eskisi kadar yanmıyo demekki gerçekten zaman herşeyin ilacı.ve varya bu adamı hala seviyorum gibi de geliyo ya kendime inanamıyorum bazen ya...
evet canım 28 yaşındaki birini ne kadar değiştirebilirsin ki ya da değişse de 1 ay en fazla sonra gene aynı ne kadar sevsende yok çekilmiyo yani.ayrıca ateşim de eskisi kadar yanmıyo demekki gerçekten zaman herşeyin ilacı.ve varya bu adamı hala seviyorum gibi de geliyo ya kendime inanamıyorum bazen ya...
oda geçicek güzelim merak etme sen...insan hayatta herşeye alışıyor onca zamanın beraberliği var alışılmışlığı var kolay değil ama geçecek bunu biliyorum...o sevgide düşecek yakamızdan sonunda...ama biz güçlü olucak biz yukarılara çıkarken onlar hep yerlerinde sayacaklar bundan adım gibi eminim...
ondan eminim hele benimki bu yaşına kadar bişeyin sahibi olamadı.benle yaşadı ne yaşadıysa.bundan sonra da bi baltaya sap olamaz.ama keşke beraber olunsaydı da huzur olsyadı hiçbişey olmasaydı diyorum bazen....
ahhhh canım benim...benimkide oldu 35...bu saatten sonra ne köy olur ne kasaba...kpss ye hazırlanıcam karar verdim bu sene var...şu 3 ayı ders çalışarak geçiricem hem düşünmeye vaktim olmaz...hem denemiş olurum...hemen kilolarımı vericem insan evlenince 30 kilo alırmı ya aldım...sinirden dolaplara vurdum kendimi...evden çıkmayı arkadaşlarımla görüşmeyi unuttum...insanlıktan çıkmışım ya dün bi baktım aynada kendime...annemin evi sahil kenarında...bi tarafı cadde merkez bi tarafı sahil...koyucam kızımı arabasına kar kış dinlemicem atıcam kendimi sokağa...yüricem kilo vericem...sonra saçlarımı boyatıcam ve değiştiricem...o evden çıktığım an arkama bakmicam karar verdim...yep yeni bir ben...yepyeni bir hayat....kızımla birlikte...
:))))) çok iyi geliyo alışveriş yap,tarz gyap kendine kitap oku ertelediğin ne varsa yap.ben yapmaya çalışıyorum kendimi daha güzel daha çekici bulmaya başladım.kendimze bakmalıyız ki bizi her gördüklerinde ne kaybettiklerini anlasınlar ve içleri acısın.çok mu kötüyüm ben yaaa...
hayır tam tersine çok iyiyiz ondan oldu bunlar...kendi hayatımızı çoğu kez hiçe saydık onlar için...evet melis doğduğudan beri ki ben tam bir kitap kurduyumdur...ne kitap okuyabildim ne doğru düzgün kendime zaman ayırabildim ...şimdi eşim yüzünden ertelediğim ne varsa hepsini yapıcam...bu arada ilk golümü attımdün adliyeden çıktıktan sonra beni bi avukatlık bürosundan aradılar bi borcumuz vardı eşimin adınaydı fakat ben yapıyodum ödemesini ve ben takip ediyodum...biz işte ümit beyin borcu için aradık dediler...biz dedim ümit beyle ayrıldık kendisini arayın napayım...öle ama...
süpersin iyi yapmışsın.benim bütün borçlar benim adımaydı ve bana kaldı( olsun onun hakkı geçmedi geçmesin de ....seninkine gelince sıksın bi tarafını düşünsün ödesin şimdi.sorumsuzlar....
zaten utanmasa bide nafaka isticek benden
Ona geri dönmek istemen çok yanlış bence boşanarak en doğru adımı atmışsın.tabi bu benim düşüncem
şunun da etkisi var o benim ilklerimdi her zamman.ilk çıktığım,ilk bu kadar sevdiğim,ilk birine dokuduğum ilk ilk ilk... Ama o bunlara sahp çıkamadı.canımı acıtan o.ben onun yüzünden herkesi karşıma aldım herkesle kötü oldum ama neye yaradı darbeyi gene ondan yedim..
arkadaşlar eşimle 2005 yılında internette tanıştık.sonra nişanlandık ve aileler anlaşamadı ayrılmak zorunda kaldık.dayanamadık ayrılığa ve kaçarak evlendik.ailesi eşyalarımıza falan hiç karışmadı hepsini benim ailem aldı.3 ay kadar antalyada yaşadık orada yapamadık ve benim memleketime yerleştik.eşim çok sorumsuz hangi işe girdiyse doğru düzgün çalışmadı.ben kızım 4 aylıkken bi işe girdim hala orada çalışıyorum.ama o kaç tane iş değiştirdi birinde başarılı olmadı hep bi bahaneyle çıktı işten.bu arada evin bütün sorumluluğunu ben almak zorunda kaldım(ev kirası elektrik su çocuk vs.vs.)evliliğimiz boyunca da devamlı gitmek istediğini boşanmak istediğini söylüyodu ama ben durduruyodum çünkü seviyodum.geçen sene yazın gene işten çıktı kavga ettik ve ailesinin yanına gitti.4 ay orada kaldı.kurban bayramında geldi barıştık.1 sene öyle geçti ama gene aynı sorumsuzluk devam ediyo.13 milyar kredi çektim ve araba aldık sırf sorumluluğu öğrensin ödesin diye.ama ilk taksitini ödedikten sonra tartıştık ve ayrılmaya karar verdi o.bi gece beni dövdü.sebep de o gün gece dışarı çıkmıştı aradım gelmiyomusun diye telefonu meşguldü(genelde kadın kız işleri vardır zaten).geldiğinde ben surat yaptım ve dövdü.ertesi gün benişe gittim babam bunu çarşıda görmüş ve sıkıştırmış ne yaptı kızım kötü bişey mi etti de dövdün demiş o döverim demiş.akşam eve gittim karşılıklı özür dileyelim devam edelim diye benim senle konuşacak bişeyim yok dedi ve beni tersledi ben kararımı vercem boşancam dedi.bende dayanamadım ve 1 gün içinde boşandık.şimdi de ailesinin yanına gitti.ailesi hiçbi şekilde ne aradılar nede geldiler birleştirmek için hiçbişey yapmadılar. buraya gel birleşelim ben çok pişmanım falan diyo.ailemin yanında kalıyorum onlar destekler bana.ve kocamı ya hala seviyorum yada alışmıştım ona nedir bilmiyorum.4 yaşında bi kızımız var.kızıma ben bakıyorum işim var şükür.iyi mi yapmışım kötü mü ne olur beni yönlendirin(((
aynı şeyi bende diyodum:)))siz şimdi dilekçeyi verdiniz mi nasıl oldu mahkeme falan ne zaman,karşılıklı mı boşanma davanız?
onada çok güldüm dün...gittik adliyeye anlaşmalı olucak bizim protokol yaptık dilekçeyi hazırladık dava harcı istiyolarmış 280 TL tabi parası olmadığı için veremedi adamın karısını boşayacak parası bile yok yani cebindeartık haftasonu halledicek para işini vericez dilekçeyi...ben ay sonunda bırakıyorum işi toparlanmaya başladım evde...
Boşanmak yetmezdi bence bir de manevi tazminat davası açmalıydın. Her türlü seni haklı bulurdu mahkeme, bak o zaman ne güzel öğrenirdi sorumluluğu, borcunu çatır çatır ödemeyi ne de güzel öğrenirdi!
Ama ne kadar kötü özellik varsa taşıyan bir koca müsvettesini hala seviyorum diyebiliyorsan, bir daha düşünmeni tavsiye ederim. Burda özlenilecek, hala sevilecek bir durum göremedim ben. Verdiğin karar gayet sağlıklı ve geç bile kalınmış. Bundan sonra kendi hayatına bak, hayatında bi mikroptan kurtulduğun için ne kadar dua etsen o kadar az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?