boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

ya demin geri dönsün kabul edicem diyodun şimdi geçecek allahından bulsun diyosun
bunu bize yaşatanlar Alalhından bulsun diyorum.. kimse boşanırken ailesi özellikle hele dur bekelyin demei.. kendide ben bir nat ugruna evlendim Alalh kahretsin kimse mani olmadı o zmaan ben ne yaptıgımı biliyormuydum dediler..hepimizxin hayastı mahvoldu.. amayapacak birşey yok...bitti. evet bu yolun dönüşü yok.......... o akdar... geleceğimize bakmak lazım... ben güçlü olmam lazım.. yoksa o tuvalete götürmeyi bile problem eden üvey anneye bırakamam çocukları..

senin komşularınında hastahaneye yatmaları şart.
bulaşıcımı sizin oralarda bu rahatsızlık acep.
Ay dünden beri tam herife yaldır yaldır küfrü basıcam, senin yorumları görüp gülme krizine giriyorum....

Bu arada M Mutlak Butlan nin yorumlarını dikkate almak lazım. Bu kafayla konuşarak cinnet geçirmese bile, çevresinin aklını yemeside bir olasılık. Zaten küçük kızın her gün babasını görmesine rağmen kapılarda böyle ağlamasının bağırmasana sebebinde babanın şerefsizliği değil, annenin bu abuk konuşmaları olduğunu düşünüyorum...

bize söz düşmez ama nasıl böyle bir adamı hatta birde evlenmiş utanmadan bu haliyle hala dön diyorsun allah sabır versin sana canım, insan aldatması kaldıramaz ken ADM 2 kez boşanmış ve suan evli size neyin zamanını veriyor deniyormusmus, kimi kandırıldı tilki dönüp dolaşacak yer hesabı yapıyor, biri boşaniyorum yazsa kızıyorum bu insanlar nasıl bir hataya ayrılıyor diye ama senin olayda sana kızıyorum nasıl hala ona tekrar evlensn kocam diyebilirsin hiçmi nefret etmedin yahu çocuğuna neler yaşatmis. Hiç mi bu kötü günler aklına gelmeyecek. Insan kocası salak dese affedemiyor kırılıyor bu kadar şeyi nasıl affedebilecen, umarım hakkında hayırlı kararı verirsin,, yeter kendini bu kadar yıpratmak böylesi icin

Bak kardeşim ne güzel farkına vardın. Sorgulaman lazım o adam seni sevmiyo istemiyor.(ki ben o Kadınla mutlu olacağını da sanmıyorum) uçkuruna düşkün pisliğin teki.
Neyse sizin 2 kızınız var pırlanta gibi ben evli drğil bekarım ama bakın belki büyürsünüz benden ablacım lütfen bak toparlanmaların.
Ayrıca şu beş para etmez adamı da son etkek olarak sokmayın kafanıza !
Belki hayatınıza birisi girecek ve sizde mutlu olacaksınız..
Neden ezdiriyosunuz kendinizi ? O adama Muhtaç olmayın inanıyorum yeniden seveceksiniz..

Evlilik oyuncak değil ki olmadı boşan tekrar evlen... Boşanırken sevdiğinizi onsuz yapamıyacağınızı düşünemediniz mi hiçde boşandıktan sonra aklınız başınıza geldi. Adam evlenmiş sevseydi evlenmezdi o an bir buhrandaymış sizi aramış bunu kullanmanıza ne gerek var lütfen biraz gurur...

Ya ne yasamissin
kocan seni aldatmis sen de başka adam yok gibi yapısmışsin
gurursuzluk yapmissin
acıdan zevk almissin
neyin arabeskligi bu

Sanki bir şey yasamissin
Hayır işte sadece bu konuyu okuyorsunuz. bir çok konu açmıştı ölüm ve intihar etmekle ilgili. sayfalarca ölüm ölüm diye yazmıştı. Çocuklar umurumda değil babalarına vereceğim diye değişik duygu durumlarına girdi. Böyle arada bir aklı başına gelir gibi oluyor sonra yine başa sarıyor. Aynı cümleleri tekrar ediyor, kafasına taktığı konu dışında hiçbir şeye odaklanmıyor. Ciddi ciddi hastaneye yatması gerekli. Çocuklar annesinde kalabilir bu arada tabi.

Bak kardesim, esin geri donse bile mutlu olamazsin boyle bir adamla.
Niye omrunu heba ediyorsun?
Evlenmemis olsa bile olmazdi, bosansa da olmaz.
Bir aglarsin iki aglarsin unutursun.
Belki gonlune gore adam gibi bir adam bulur unutursun bu serefsizi.
Birak artik.
Sen dusunme, evlendigi o ikinci gariban dusunsun.
Bu adam hic bir kadini mutlu edemez, bencil, uckur duskunu, AHLAK yoksunu biri bu.
yalvarsa da kabul etme artik.

Allah yardımcınız olsun maddi açıdan da bağlısin galiba bu pislige tabikide zor hayat Hélène ailen kızım arkandayim demiyorsa. Ama yinede sabret o pişiğe allah muhtaç etmesin sizide cocuklarinizida

Kesinlikle ! Aslında tüm olay bu..
Anlamıyor musun bu cümleler onu değiştirmeyecek. Mantık yok konu sahibinde. Sen normal düşünebilen bir insana anlattığını sanıyorsun. Seni aldattı, gurur yok mu gibi cümleleri algılamıyor konu sahibi, umurunda değil tek istediği o adam. Nasıl olursa olsun o adamı istiyor.

tamamen katılıyorum.

Farkındayım canım ama bir yandanda düzelmek için çaba harcıyor.. Başa dönse bile bir ikilem içerisinde.
Daha kötü şeyler yazıp kadını dibe batırmak bana göre değil. Kadının canı yanmış ve bunun farkına varamayacak kadar o adamı çok seviyor.
Bana göre yeni birisi olursa düzelebilir.
Hayatımda bi o adamı görmüş galiba..
Düzelicek ben inanıyorum.

Valla okumıycam diyorum ama kendimi alamıyorum.Sinirlerim bozuldu. Bu nedir allah aşkına!!
Konu sahibi senden tek ricam küçük kızını bir pedegog görsün.
Arkadaşım sen normal değilsin. O çocugu da telef edeceksin.
ESKİ kocan uckurunun derdinde başka bir şey değil.
Lütfen ama lütfen.. kendini ve çocuklarını tedavi ettir.

benim gibi düşünen biri daha. aynını yazdım. psikiyatristede psikoloğada gittiği yok.

O zaman yargılayın kadını buyrun !
Biraz empati lütfen.
Kadının ruh psikolojik sağlığı yerle bir .
Zaten iyi drğil belli neyse ya tartışamam kimseyle.
İlk çağda mı yaşıyorsun oldu olacak totem yapalım yağmur duası gibi topluca duaya çıkalım. Tedavi olması için uğraşıyoruz ne üstüne gitmesi. Psikolojik rahatsızlıklardan bihaber ninem gibi yazmayın şuraya bu kadına biri yardım etmeli o da duayla olacak iş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…