Boşandığını duyunca deden yaşındaki adamın bile yürümesi.. Destek lütfen hanımlar:(

Alıştık artık ayşenin çıldırmalarına çok nadirde olsa mantıklı konuşmasına sanki içinde bir kaç kişi var bir öyle bir böyle.Ilk zamanlar bende anlamıyordum ne yapmak istiyor diye.🙄🤣

Birkaç karakter var içinde gibi kanki doğru söylüyorsun. Her yorumu farklı kişiye ait gibi oluyor. 🤝🤓

Boşandıktan belli bir süre sonra sesleri kesiliyor mu? Yoksa biz had bildirdikten sonra mı kesiliyor?
:)
Öncelikle mesafenizi koruyun cok samimi olmadiginiz insanlara da bosandiginizi söylemeyin zaten karşı taraftan kötü enerji alinca kesersiniz diyaloğu ben böyle yaptım suan yeniden evliyim ve hamileyim yani is sizde bitiyor kendinizi kusurlu görürseniz herkes öyle görür

nden 1'i nisanlandigimin ertesi gun tuh ya seni de kayip ettik falan demisti.

Konudan alakasiz ama bu "seni de kaybettik" demek seni kendime istiyirdum demek degil. Bu lafi erkekler birbirlerine de soyluyorlar evlenirken. 😃
Adamin genel tavrini bilemeyecegim simdi ama tek başina bu laf öyle bir ifade olmayabiliyor. 😀

Keşke o dedeyi rezil etseydiniz
Pislik adam
Geçmiş olsun toplum böyle ne yazık ki
Keşke değişebilsek

Ayşo sen hangi ülkeden bahsediyorsun hayvanlara bile sarkıntı olanlar var haberlere çıkmıyor ama biz savaş veriyoruz tutuklatmak için 😡 ahlaksızlık aldı başını gidiyor sosyal medyada güzel kadinların yorumlarına bak hepsi dayılardan oluşuyor 😆 ay bana sapıklar sarkıntı oluyor diye ego mu kasılırmış olmaz olsun öyle ego. Bu son derecede rahatsız edici.
Sana dede de mi sarkıntılık yapmıyor da ego olarak görüyorsun yoksa?
Allah kimseyi bir dedenin sarkıntılığına bile hasret bırakacak konuma getirmesin.Hasta bir ruh ancak böyle bir yorum yapar

Herkese merhaba, hayırlı ramazanlar.
Yakın zamanda eşimden anlaşmalı olarak boşandım. Sebebi: kumar.
6 ay evli kaldık. 6 ay anlaşmalı boşanma süresi olan 1 senenin dolmasını bekledik.
Yaşım 27, çocuğum yok.
Boşandığımı duyunca, çok saygı duyduğum senelerdir tanıdığım biri; dedem yaşında olmasına bakmasan alenen bana yürüdü. Evine davet etti, gel kafan dağılır dedi. Konuşmam çok resmî olmasına rağmen bunla karşılaştım.
Yıkıldım doğrusu. Günlerdir uyuyamıyorum.
Bu durumu yaşayanlar nasıl çözdünüz?
Birkaç başlık okudum; toplum eşimin iğrençliğini aratmadı demiş bir hanım.. keşke boşanmasaydım dediğim günler olacak mı benim de sırf bu baskı yüzünden?
Ek olarak: eşimle severek evlendim. Ondan önce zengin ama 40 yaşında bir görücüm vardı. Elbette reddettim. Fakat şimdilerde kendi ailem bile, “o şimdi gelse kabul edersin herhalde” diyorlar. Ben sırf 6 ay evli kaldım diye, büyümedim. O adamın da yaşı küçülmedi. Ah ah. Gerçekten boşanmış olmak bu mu demek?
Eşimi maalesef halen seviyorum. O da barışmak istiyor zaten ama bunu hak etmediğini biliyorum. Neyse hanımlar, buradaki sert üslubu bir kenara bırakarak lütfen yargılamadan, sadece bu durumu yaşamış olanlar tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim.
neden bosandiniz bilmiyorum ama sirf toplumdaki igrenc zihniyetli insanlarla karsilastiniz diye hataya dusmeyin. demekki sizin icin hataymis ki siz o hatalari gorup ayrilmissiniz. ayrica dede yasindaki insanlar (genelleme yapmayayim ama ) 2 tatli dil guleryuz gorunce kendilerine yuruyor saniyorlar. ben bekarken yani hic evlenmemisken de karsilastim boyle bi durumla. ozel sektorde calisiyordum. yas 28, dedem yasimdaki adam da 65 yasinda. zirt pirt sacma sapan seyleri bahane edip konusmaya hatta fiziksel temasta bulunmaya calisiyordu. bi gun bi kavga ettim ki bi daha yaklasamadi. karsiniza iyi insanlar ciksin her daim😊

Cogu pislik, cahil cünkû bu toplumun.
O yüzdende ayrilmis kadjni, eksik ve degersiz görüyorlar. Insallah agzina … dir o kisinin.
Zor belki ama haddini cekinmeden bildir böylelerine

Hala eskilerde kalmış kafalar var böyle
Yapabileceğin birşey yok çünkü kimsenin hareketlerini ve sözlerini şekillendiremeyiz.
Böyleleri hep var ve var olmaya devam edecek. Tavrınızda net ve sert olduğunuz sçtece bir kere duyarsınız o lafı ikincisine cesaret edemez.
Yorumunuz için teşekkür ederim 🙏🏻

Yolda yuruyordum gecen gun 70-80 yasinda bi adam( adami lafin gelisi yaziyorum) bana laf atti...buna ne diyceksin? Olayin bosanmanla ilgisi yok insanlar ahlaksiz
Hanımefendi, senelerdir tanıdığım ve saygı duyduğum bir büyüğümün boşandığımda yürümesi sizce tesadüf mü?
Yoksa bu ülkede damacanaya tecavüz ediliyor. Elbetteki sapığımız bol. Bu sapıklar boşanana daha kolay saldırıyor, mevzu bu. Boşanmayla ilgisi bu.

Herkese merhaba, hayırlı ramazanlar.
Yakın zamanda eşimden anlaşmalı olarak boşandım. Sebebi: kumar.
6 ay evli kaldık. 6 ay anlaşmalı boşanma süresi olan 1 senenin dolmasını bekledik.
Yaşım 27, çocuğum yok.
Boşandığımı duyunca, çok saygı duyduğum senelerdir tanıdığım biri; dedem yaşında olmasına bakmasan alenen bana yürüdü. Evine davet etti, gel kafan dağılır dedi. Konuşmam çok resmî olmasına rağmen bunla karşılaştım.
Yıkıldım doğrusu. Günlerdir uyuyamıyorum.
Bu durumu yaşayanlar nasıl çözdünüz?
Birkaç başlık okudum; toplum eşimin iğrençliğini aratmadı demiş bir hanım.. keşke boşanmasaydım dediğim günler olacak mı benim de sırf bu baskı yüzünden?
Ek olarak: eşimle severek evlendim. Ondan önce zengin ama 40 yaşında bir görücüm vardı. Elbette reddettim. Fakat şimdilerde kendi ailem bile, “o şimdi gelse kabul edersin herhalde” diyorlar. Ben sırf 6 ay evli kaldım diye, büyümedim. O adamın da yaşı küçülmedi. Ah ah. Gerçekten boşanmış olmak bu mu demek?
Eşimi maalesef halen seviyorum. O da barışmak istiyor zaten ama bunu hak etmediğini biliyorum. Neyse hanımlar, buradaki sert üslubu bir kenara bırakarak lütfen yargılamadan, sadece bu durumu yaşamış olanlar tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim.
Durumu yaşamadım ancak sizi destekliyorum. Toplum baskısına boyun eğmeyin. Nasıl mutlu iseniz öyle yaşayın. Bir de şu var birileri zaten ne yaparsanız yapın yargılayacak beğenmeyecek. Sürecin henüz başında sayılırsınız bence zamanla siz de çevreniz de bu durumu kabullenir. Ya da siz çevrenizi değiştirirsiniz…..

X