- 17 Temmuz 2018
- 4.053
- 18.815
Hayır, kadın olduğu doğrulandı. Küçük dilinizi tutun da boğazınıza kaçmasın. Kıskanıyor.
Resmen psikoloji derslerine konu olacak bir tetiklenme ornegi yasanmis konuda. Nasil kendi tabiriyle 'onceki haline' donuveriyor bir kadinin istendigi/begenildigi imasini bile duydugunda. Inanilmaz.
Ayrica konu sahibi bence erkekler degil kadinlar da yapiyor bunu. Ben gecen yaz hamileyim karnim gec cikti ama yine de bir ayva gobegi vardi zayif oldugum icin belli oluyordu yani. Turkiye'ye gelmistik ben babaannemlerin eski mahallesine gittim baska bir sehre esim yazlikta kalmisti. Benim kucuklugumu bilen mahalle bakkalinin karisi esin yok mu falan dedi, ben de yok o gelmedi benimle dedim. Cumle sadece bu. Ikinci gun gordugunde bana bilmemkimin oglundan bahsedince nasil yani oldum, bi de ustune dedi ki ben sasirinca bu sefer Turk ile evlenirsin bak elin yabancisi seni bosamis Parmagimda yuzuk ve hamilelik gobegimin olmasi haric sorun yok. Dedim teyze hadi yuzugu gormedin gobegimi de mi gormedin, bi kusura bakma bile demedi