bende boşandım ama kimseden böyle bir talep görmedim,bu ülkede kadınlar çok zor ve uzun bir süreçten geçti çok sınandı,geçmişte kalmasını temenni ettiğim,namusun,iffetin,dinin,ahlakın sadece kadında arandığı,bekaretin bir tabu haline getirildiği çok geri,çok baskıcı bir dönemden geçtik,şu anda şükürler olsunki bu tip insanlar çok azaldı,bu tarz konularında açılması taraftarı değilim,tam unutulmuş bitmiş derken gündeme gelmesi kadını vasıfsızlaştıran sanki evlenip boşanınca bir objeye dönüştüren bu bakış açısını özellikle kadınlar tarafından benimsenmesi çok incitici bir durum,size tavsiyem talepleri boşandığınız için değil bekar olduğunuz için aldığınızı kabullenmeniz,günümüzde artık kimsenin böyle şeyleri önemsediğini düşünmüyorum,sizde eşinize geri dönmek istiyorsunuz konunuzun başından sonuna kadar anlaşılıyor zaten,asıl önemli olan bu konu bence,boşanmak çok zor bir karar ve o raddeye kadar gelip boşandıysanız geçerli bir sebep bulmuşsunuz demektir,kendinize yeniden evlenmek için nahoş sebepler yaratmak yerine yeniden aynı kişiyle evlenmelimiyim diye sorun.