Boşandığını duyunca deden yaşındaki adamın bile yürümesi.. Destek lütfen hanımlar:(

canım evliliğin ilk yılları zaten çok sarsıntılıdır ama kumar başka bir sorun.
evet seni zorluklar bekliyor ama hayat bitti dediğin yerde başlar.
Yaşın çok genç güzel ihtimallere aç kendini
Belki eşin düzelir barışırsınız o da belli olmaz
İnsallah hayırlısı olur

takılmamalısın böyle durumlara. evliyken yada bekarken de başına gelebilirdi çünkü malesef birtek senin başına gelen birşey değil. benim de başıma geldi ama ben umursamadım bende çok uzun zamandır tanıdığım biri tarafından bu şekilde birşeye maruz kaldım. annemleri de tanıyor ailecek taşnışıyoruz adam evli, koca kızı var kızı da beni çok sever, sık sık görüşürüz kızıyla, kız kardeşim gibi görürüm adam bana asıldı asılırken de tüm tuşlara bastı :KK70: görmezden gelmeye çalış bu şekilde takılma.
Ay ne yaptı çok merak ettim😃

A Aysenimi ya senin saçma sapan yorumlarını gözardı ettiğim halde yine insanları irite etmeye devam ediyorsun, ilk sayfadan beri hemen hemen herkesin yorumuna beğenmedim atmışsın ne zorun var?
Atağı geldi yine, birkaç gündür mantıklı mantıklı konuşuyordu.

Ay ne yaptı çok merak ettim😃
ya iş için ben muhattap olmak zorunda kaldım, adam iş vericem bahanesiyle bana yazmaya başladı işte. çok güzelsin seninle hergün görüşürüm, gözlerimi senden alamıyorum gibi şeyler söyledi :KK70: şok olmuştum adamın karısı benim annemle çok yakındır. kızı desen geçen ay hergün benim yanımdaydı, sık sık görüşürdük çalışmadığı dönemler. benim yanımda aradığında jameyanın dükkanındayım diye cevap verirdi babasına düşün. iğrenç bir insan.

Yaa kırk yılda bir meczup dedenin teki laf attı diye koca toplum ahlaksız oldu.bu kadınlardaki egodan ben de istiyorum valla.

Ayşo sen hangi ülkeden bahsediyorsun hayvanlara bile sarkıntı olanlar var haberlere çıkmıyor ama biz savaş veriyoruz tutuklatmak için 😡 ahlaksızlık aldı başını gidiyor sosyal medyada güzel kadinların yorumlarına bak hepsi dayılardan oluşuyor 😆 ay bana sapıklar sarkıntı oluyor diye ego mu kasılırmış olmaz olsun öyle ego. Bu son derecede rahatsız edici.
Sana dede de mi sarkıntılık yapmıyor da ego olarak görüyorsun yoksa?

Ne takılacak.kocayla barışmak için bahane arıyor.

Şu noktada haklılık payın var. Bende öyle enerji aldım magdem seviyorsun sabretseydin boşamışsın şimdi seviyorum hala diyorsun yani insan nefretlik duruma gelince boşanıyor falan. En fazla evi terk edersin. Evli kadınlara da sarkıntılık var ki evlilik bir zırh olmuyor yani sapık sapıktır onun için fark etmez. Olayı dramatize etmiş biraz evet bende duymak istediğini söyledim barışmak istiyorsan barış diye heryere eşi ile gider artık sosyal medya da kullanmaz. 😆

Aman ne takıyorsun yoldan geçerken asılan dedeler var çoğu sapık zaten. Hadi ordan kart horoz seni rezil ederim bak burada derim direkt, cirkefleşmek gerekiyor. Ailenin üslubu da çirkin eşini seviyorsan o halde şans vermek istiyorsan verebilirsin senin kararın bana göre biten bitmiştir. Ben olsam farklı yerde yeni bir hayata başlardım ailen bile toksik.
Cevabınız için teşekkür ederim

Bizim toplumumuzda maalesef boşanmış bir kadın nedense eksik, rahatça salça olunabilen bir kadın olarak görülüyor. Ama bu asla böyle değil. Bir birliktelik sürdürdünüz ve olmadı. Hayatınıza devam edin size bu şekilde yaklaşan herkese de haddini bildirmekten çekinmeyin. Ama ailenizin yaklaşımı tutumu bile bu tarz anladığım kadarıyla insanı en güvendikleri bile vurabiliyorsa dışarısı ne yapmaz :// güçlü ve mutlu olun. İnsanlara da asla aldırış etmeyin.
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim ☺️

Hazır cevap olun. O kırılmasın bu kırılmasın saygısızlık olmasın falan yok, çat diye söyleyin. Bu adam bir daha yürürse, ya git işine, evine gelip napıcam ilacını verip battaniyeni mi örtücem deyin. İki laf edelim desen dediğini unutursun, iki adım yürüyelim desen dizin ağrır yorulursun, bu yaşta sana eziyet olmasın deyin. Ya da teklifin için sağol, annemle babamı alır gelirim yaşıtsınız iyi anlaşırsınız deyin. Pısmayın, öyle desem yanlış anlaşılır mıyım kötü olur muyum demeyin. Hak edene hakettiği cevabı verin. Tersleyin, cevabınızla sağlı sollu tokatlayıp o çenelerini kapatın geçin güzel kardeşim.
Çok haklısınız, çok tatlısınız. Teşekkürler 🤩

Hayır yaşamadım hiç öyle babam yaşındakiler bana yürümedi ne münasebet ya ? Çevremdeki herkes canım isterse ne rezillikler koparabileceğimi gayet iyi bilir gerçi bilmeyen kimse de bana böyle bir şey yapmadı hep yaşıtım ve kendimden küçükler denk geldi sizde dişli olun biraz dik durun boşandınız diye önce siz kendinizi kusurlu görmeyin.Size bunu diyen adama bağıra çağıra zılgıtı basıp rezil etseydiniz ya bakalım bir daha biri bir şey diyebilir miydi size
cevabınız için çok teşekkür ederim

Çevrenizden kaynaklı durumlar bunlar. Boşanmış olduğunuz için 20 bile olsanız 50lik dayılara layık görüldüğünüz bir toplum içinde olduğunuz için bunları yaşıyorsunuz. Yaşadığınız olayı da emin olun boşanmış kadınların geneli yaşadı. Eski kocalarının arkadaşlarının yürüdüğü tonla kadın biliyorum. Erkeklere hoşgeldiniz yapacak bir şey yok. Kendinizi geliştirip yaşadığınız toplumdan az sıyrılmaya bakacaksınız, sakın eski eşi kurtuluş olarak görmeyin, geri gelen kadın onun için daha değerli olmayacak, bu bana muhtaç nasılsa deyip daha çok ezecek. Sırf birkaç dayı yazılıyor diye o dert çekilmez.
Haklısınız.. cevabınız için teşekkürler 🙏🏻

Bu konu sizin için şuan çok taze diye ekstra da alıngan olup nasıl davranacağınızı bilemiyor olabilirsiniz. O densizlere karşı hiç kibar olmayın, kızgınlığınızı rahatça belli edin. Eşinize de dönmeyin derim. Hepsi geçecek. Hakettiğiniz daha mutlu bir ilişki için geçmişe sünger çekin🙏🏻
Ah inşallah.. çok teşekkürler 😍

Maalesef toplum böyle. Hatta uzak akrabalardan gevşek olanlar bile laf söyleyebilir. Çünkü onlara göre boşanmış kadın demek uzun süre seks yapmamış ve seks ihtiyacı olan kadın demek. Bu yüzden kadınlar kocalarını sakınır, ortadaki saplı sapsız erkekler de şanslarını dener. Önceleri bu yüzden boşanma daha azdı. Kadınlar sırf kapının önünde bir çift erkek ayakkabısı olsun diye kocalarını boşamiyordu. Kocası ölmüş kadınlar için durum daha zordu. Bu yüzden mesela eskiden ikinci evlilik de çocuklara rağmen daha kolaymış. Şimdi bin kez düşünüyor insanlar çocuğum var nasıl evleneyim diye. Önceden üvey baba iyi mi kötü mi demeden evlenmişler. Öyle bir baskı çünkü.
Sert davransan yine aranıyor derler. Gülmeye asla gelmez zaten böyle insanlar. Bunların varlığını bilip umursamayacaksiniz sadece. Yapacak sanırım birşey yok. Bununla modunuzu düşürmeyin. Şey gibi işte. Mikroskopta bakterileri incelemek gibi. Varlıklarını biliyoruz ama görmeyince rahatız ya. Siz anlık mikroskopta incelemis ve tiksinmis gibi oluyorsunuz. Yine yoksaymayi deneyin.
Haklısınız, teşekkürler. Deniyorum ve denemeye devam edeceğim inşallah 🙏🏻

Birdahakine böyle sana kim tekliflerde bulunursa hiç susma hadlerini bildir bir daha cesaret edemesinler cevap vermedikce dahada kudurur böyleleri.Maalesef boşanmış kadın gördûlermi kendi çirkin niyetlerini bazıları gizleyemiyor.Ailenizde sizi yaşlı adamlarla evlendirmek isterse resti çekin hayat sizin hayatınız mutlu olacağınız kararlar verin.
Ailem öyle insanlar değil normalde. Ama her ne kadar ailem bile olsa herkesin kafasına kodlanmış gibi; boşandıysa yaşlı biriyle evlenebilir bu saatten sonra algısı. O da beni incitti. Yoksa icraate geçecek bir durum değil. + cevabınız için teşekkür ederim

sadece ayrilmisa da degil , genel olarak evli olmayan kadina yapilan 1 sey sanirim.
21 yasinda stajyer ogrenciyken, isletme sahiplerinden 1'i nisanlandigimin ertesi gun tuh ya seni de kayip ettik falan demisti. o zamanlar 50'lerinde kocaman evli herifti dusunun yani..
1 keresinde de henuz evli olmadigimizi ogrenen iscilerden 1 kisi ve 1 muhendis( her ikisi de 40'li yaslarinda) 2 kisi teklifle gelmislerdi..
toplumumuzda kadin olmak zor, hele yalniz kadin olmak 10 kati zor... ayrildiginizi sonradan tanstiginiz kimseye soylemeyin, ozelinizi kimseye acmayin gerekirse.. kolayliklar diliyorum..
Haklısınız. Elbette sapık herkese sapık. Bunun için boşanma şartı aranmıyor. Ama senelerdir hayatında olan, iletişimde olan insan boşandığını duyunca bu tarza geçiyor. Üzücü. Her an her yerdeler. Evet, ben de gizleme kararı aldım boşandığımı. Gerekmedikçe söylemeyi düşünmüyorum..
başınıza gelenlere de çok üzüldüm.
yorumunuz icin teşekkür ederim 🙏🏻

X