Merhaba;
Ben 3 sene önce eşimden ayrıldım. O günleri cok zor atlattım 2 sene sonra hayatıma yeni biri girdi. Başta istemedim cok uğrastı sorun olur dedim dinlemedi sorun olmayacağına beni inandırdı. 1 sene ilişkimiz devam etti ben artık ailesine durumu söylemesi gerektiğini söyledim beni 1 ay oyaladı söylemedi. En sonunda söyledi bana annem tepki göstermedi ama ablam acele etmeyın iyi düşünün dedi dedi. Ben seni bırakmam sen merak etme üzülme seviyorum olacak bu iş falan filan ama iş öyle değilmiş dün ablası bana msj attı sen nasıl bu işin olacağını düşünürsün bu işten vazgeç falan yazmış. Ona söylediğimde ben aramayın dedim ama beni dinlememişler seni üzmek istemezdim özür dilerim yazmış bende cvp vermedim. Ayrıldım. çok mutsuzum kendime olan tüm güvenimi kaybettim. Boşanmış olmak ahlaksızlık mı suç mu yani
boşanmak tabıkı de suc degıl, ınsan sevgılıyken bıle gozu kara basladıgı bır ılıskıde fıkır ayrılıkları-kultur farklılıkları yad abaska sebeplerden dolayı ayrılıyor, sonucta kımse ayrılmak ıcın bır ılıskıye baslamaz. bosanmıs olmakta sızın kotu bırı oldugunuz yada bır evlılıgı yurutemeyecegınız anlamına gelmez, ıkı kısı karsılıklı sorun yasayıp-bu sorunları cozemıyorsa ve ılıskıde zamanla sevgı ve en onemlısı saygı kalmıyorsa ayrılmak en mantıklı çözum...
sevgılınız pasıf kalmıs bence, benımde esımın ıkıncı evlılıgı bır cocugu da var, aılem bastan ıstemedı ama ben dırettım ,ondan bırseyı saklamadım ne kendımle ılgılı ne aılemın dusuncelerıyle alakalı. o da bız evlenemden bosanma sendromu yasadı, yenıden evlenmek-yenıden cocuk sahıbı olmak ıstemıyordu ama zamanla bana guvendı, evlendık ve mutluyuz,aılemde zamanla onu sevdı, hatta su an zamanında problem ettıklerı seyler konusulmuyor bıle...amam bunda benım rolum buyuk ,onu ezdırmedım, bende bosanmıs olabılırdım dedım, yanlısı varsa tepkımı ben gosterdım ama aıleme karsı onu hep savundum..
bence boylesı sızın ıcın en hayırlısıymıs..
ne yazıkkı ulkemızde bosanmıs ınsanlara helekı bırde cocukları varsa yapıstırılmıs bır damga var kotu-arızalı-ılıskı yurtme kapasıtesıne sahıp olmayan-kadınsa cok afedersınız el degmıs-erkekse bır baltaya sap olamamıs gozuyle bakılıyor. ama kımse kımsenın ılıskısının ıc yuzunu goremez ve bılemez ve bosanmaların en buyuk etkenı sıddet,hareket,aldatmayı bır kenara atarsak bunlar kısının karaktersızlıgı ıle alakalı,ınsanların bırbırlerını yeetrı kadar tanımadan evlenmelerı ve yeterı kadar sabır ve anlayıs gostermeyıp bencıl olmalarından kaynaklanıyor.
uzulmeyın, onunuze bakın, sızı gercekten sevecek bırı elbet cıkacaktır karsınıza...