Boşandığım için ailesi istemedi :(

Üzülmeye değmez böle insanlara gelin gitmekten iyidir Başında görmüşsünüz. sadece evli diye bir insana 2. Sınıf muamelesi yapmak basit insanların işidir. Allahın birbirinden ayırmadığı kulunu bu dünyada ayırmaya çalışan insanlara acıyın siz. Böyle insanlar içinde kendinize güveninizi kaybetmeyin...

Cok haklısınız degmez bende biliyorum ama kendime anlatamiyorum iste galiba ihtiyacim olan sey zamn henüz yeni 3 gun oldu belki zamanla eski ben olurum tek dileğim bu

Yani önemli olan ne yasandi ne bitti ne oldu degil sonunda benim kendime hayata güvensiz artık hicbirseye umudu kalmamis amaci olmayan bir insan olmam ve bundan nasil cikacagim onu bilmemem

Belki boşanmış çocuksuz biriyle tanışırsınız evlenirsiniz o zaman bu sorunlar da olmaz dünya da sanki sadece bekar erkekler mi var

boşanmak tabıkı de suc degıl, ınsan sevgılıyken bıle gozu kara basladıgı bır ılıskıde fıkır ayrılıkları-kultur farklılıkları yad abaska sebeplerden dolayı ayrılıyor, sonucta kımse ayrılmak ıcın bır ılıskıye baslamaz. bosanmıs olmakta sızın kotu bırı oldugunuz yada bır evlılıgı yurutemeyecegınız anlamına gelmez, ıkı kısı karsılıklı sorun yasayıp-bu sorunları cozemıyorsa ve ılıskıde zamanla sevgı ve en onemlısı saygı kalmıyorsa ayrılmak en mantıklı çözum...
sevgılınız pasıf kalmıs bence, benımde esımın ıkıncı evlılıgı bır cocugu da var, aılem bastan ıstemedı ama ben dırettım ,ondan bırseyı saklamadım ne kendımle ılgılı ne aılemın dusuncelerıyle alakalı. o da bız evlenemden bosanma sendromu yasadı, yenıden evlenmek-yenıden cocuk sahıbı olmak ıstemıyordu ama zamanla bana guvendı, evlendık ve mutluyuz,aılemde zamanla onu sevdı, hatta su an zamanında problem ettıklerı seyler konusulmuyor bıle...amam bunda benım rolum buyuk ,onu ezdırmedım, bende bosanmıs olabılırdım dedım, yanlısı varsa tepkımı ben gosterdım ama aıleme karsı onu hep savundum..
bence boylesı sızın ıcın en hayırlısıymıs..
ne yazıkkı ulkemızde bosanmıs ınsanlara helekı bırde cocukları varsa yapıstırılmıs bır damga var kotu-arızalı-ılıskı yurtme kapasıtesıne sahıp olmayan-kadınsa cok afedersınız el degmıs-erkekse bır baltaya sap olamamıs gozuyle bakılıyor. ama kımse kımsenın ılıskısının ıc yuzunu goremez ve bılemez ve bosanmaların en buyuk etkenı sıddet,hareket,aldatmayı bır kenara atarsak bunlar kısının karaktersızlıgı ıle alakalı,ınsanların bırbırlerını yeetrı kadar tanımadan evlenmelerı ve yeterı kadar sabır ve anlayıs gostermeyıp bencıl olmalarından kaynaklanıyor.
uzulmeyın, onunuze bakın, sızı gercekten sevecek bırı elbet cıkacaktır karsınıza...

Şöyle örnek vereyim benim kuzenim 25 yaşında üni mezunu çalışıyor su an görüştüğü bayan dişçi, dul hatta kızı var 5 yaşında aralarında kuzenimle 10 yaş olmasına rağmen çok iyi anlaşıyorlar ve de ailesi de destekliyor yakında evlenecekler. Kadın da kesinlikle kendini küçük görmüyor aksine özgüven sahibi dulsa ne olmuş yani dünyanın sonu mu?

Yani önemli olan ne yasandi ne bitti ne oldu degil sonunda benim kendime hayata güvensiz artık hicbirseye umudu kalmamis amaci olmayan bir insan olmam ve bundan nasil cikacagim onu bilmemem

Önemli çünki ne yaşanırsa yaşansın yollar ayrılacak ise bunlara takılmamak lazım yaşandığı gibi bırakabilmekte lazım karşındaki adam çıkmadı diye dünyaya küsme

Haklisiniz bunu ben kendime anlatmaya çalışıyorum ama ne zormus kendimi cok güçlü sanirdim ben bosandim bir kac sonra kendime yeni hayat kurabilecegim dusuncesine girebilmistim ama böyle seyler oldukca insan dahada geriledigini daha icinden cikilmaz bir durum oldugunu hissediyor eski pismanliklari tekrar yasior bosanirken evlenmis olmamin pismaligini zor atlattim simdi tekrar aynibpismanligi yasamama sebep oluilar ne bileyim iste cok zormuş

Bosanmis kadinlara ne gozle bakiyorlar ya cahiller.. yaziklar olsun boyle bir zihniyete.. ablaya bak sen tam dayaklik.. bu insanlar hayvan bile olamaz.. sinirlerim tepeme cikti ..

Hani denmiş ya çocuk ailesini ikna etmeliydi. O işler öyle olmuyor işte. İkna edilerek evlenilen ilişkiler hep problemli oluyor. Gerçekten bir yerde mutlaka patlıyor.

Aile istemiyorsa evlenilmemeli. Hele hele aile ile kendi kurduğu ailesi arasında dengeyi kuramayan erkekler evlenilmez ki oyle erkek bir elin beş parmağı kadar.
...

Çevremde evlenmemiş erkek ve boşanmış kadın evlilikleri var. Yıllar yıllar geçmiş bu konuda hiç problem yaşamamışlar, mutlular.
Bunu unutmayın. Herkes aynı değildir ve herşey nasip meselesi.
..

İkinci sınıf muamelesi değil bu yapılan, gelişmemiş bir kafanın koruma iç güdüsü.
Ablası hata yaptığını belki yıllar sonra anlayacak.
..

bu dünyada yaptigin hicbisey dedigin hic bi kelime yanina kalmaz, senden cikmazsa aldigin ah cocugundan cikar...

keske eski sevgilinin aileside bunun farkinda olsaymis
sanki ablasi ölene kadar evli kalacagina dair bi garanti var..

herkes kendi dengiyle beraber olsun felan diye yorumlar okudum, sizin icinde bi garanti yok bayanlar!

insan asik olacagi insani secebilirmi hic? bunun disinda kader diye bisey var

keske hic birimiz büyük konusmasak

benim kızımda 14 aylık bir evliliğin ardından boşandı...3.5 yıl sonra hiç evlenmemiş biriyle evlendi...düğünle dernekle....9 aylıkta evli....fakat aile de, eşi de bir kez olsun sormadı...kız gerekeni anlatmış zaten...demem o ki...iyi ki olmamış,iyi ki ayrılmışsın....sakın üzülme...senin için daha iyileri hazırlanıyordur diye düşün....

Katılıyorum bu yoruma. İleride geri dönerse de kabul etmeyin. Bu zihniyet meselesi oğullarının hatrına sussalar dahi düşüncelerini susturamazlardı. Patlak verirdi. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. Siz hiç kötü hissetmeyin.

Geri donmek aklimdan gecmez beni istemeyeni ben hic istemembeni vebali gibi goren insanlarinin icine girmem iyi ki olmamis diyorum bende kaldıramaz di o beni ilahi adalet var tabiki kimsenin garantisi yok bir insani böyle aglatmanin bir vebali vardir elbet farkinda degiller ama yine de allah kimseye yasatmasin ya ben istemem ben kendime geleyim o bana yeter

ben eski esimin aikesine bagimliligi yuzunden ayrıldım simdi ikna olsalarda bu zihniyete basima kalkacaklari belliydi bir yerde allah kirudu diyorum

Iki gündür türlü bahanelerle msj atio yik kandil kutluo yok iyi geceler dilio cvp vermiorum ama daha cok canimi yakio yetmedi mi kirdiginiz demek istiyorum ama susuyirum simdilik icimden say sov suba agzina geleni söyle dio ya bendeki bütün esyalarini bugun veriorum kargoya tamamen ciksin gitsin hayatimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…