Boşandığım için ailesi istemedi :(

elifelif123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
280
116
Merhaba;

Ben 3 sene önce eşimden ayrıldım. O günleri cok zor atlattım 2 sene sonra hayatıma yeni biri girdi. Başta istemedim cok uğrastı sorun olur dedim dinlemedi sorun olmayacağına beni inandırdı. 1 sene ilişkimiz devam etti ben artık ailesine durumu söylemesi gerektiğini söyledim beni 1 ay oyaladı söylemedi. En sonunda söyledi bana annem tepki göstermedi ama ablam acele etmeyın iyi düşünün dedi dedi. Ben seni bırakmam sen merak etme üzülme seviyorum olacak bu iş falan filan ama iş öyle değilmiş dün ablası bana msj attı sen nasıl bu işin olacağını düşünürsün bu işten vazgeç falan yazmış. Ona söylediğimde ben aramayın dedim ama beni dinlememişler seni üzmek istemezdim özür dilerim yazmış bende cvp vermedim. Ayrıldım. çok mutsuzum kendime olan tüm güvenimi kaybettim. Boşanmış olmak ahlaksızlık mı suç mu yani

kim boşanmayı isterki, üzülmeyin suç değil tabikide, ama sanki erkek arkadaşınız biraz ağırdan alıyor gibi geldi

agırdan mı alıyo ? resmen duygularınızla oynamıs ! ailesinin tepkisini az cok tahmin ediyodur .. keske basından söyleseyms .. neyse siz kendinizi üzmeyn siz yanlıs bise yapmadınız kimse bosanmak icin evlenmez en azndan bebeginiz yok böyle düşünün .. sevgiliniz evlenip ayrılmıs mı peki ?

Hayır o hiç evlenmemiş o ailesinin tepkisini bildiği için beni oyaladı zaten ama ben sonradan anladım her ayrılmak istediğimde ağladı zırladı ben yapamam sensiz ölüyorum diye ben başta sorun olacağını söylemiştim ama ben herşeyi hallecem dedi şimdi böyle bıraktı yani.

kendimi çok değersiz hissetmeye başladım özgüveni yüksek biri olduğum halde sankı ben cok kötü bişe yapmısım da artık kimse beni istemezmiş gibi ikinci sınıf insanmısım gibi hissetmeme sebep oldular. Bu durumdan nasıl cıkarım ben ya

saçmalamayın sakın öyle duygulara kapılmayın,karşınızdaki insanlar bu konuda düşüncesizce davranıyor diye siz niye özgüveninizi kaybediyorsunuzki,sadece yanlış bir seçimmiş, her seçim doğru olmuyorki, herkesin karşısına yanlışıda çıkıyor doğrusuda, erkek arkadaşınız anladığım kadarıyla yanlış seçim gerçi Allah bilir bunu ama sırf bu yüzden kendinizi bırakmayın sakın,doğru insan çıkıcak

Bilmiyorum ki elif hanımcm ne hissedeceğimi şasırdım daha dün oldu olay cok yeni onun için mi bu dusuncelere girdim unuturmuyum alışırmıyım bilmiyorum ama çok zormuş bu işler

Adam olsaydı senin yanında olur aşkına sahip çıkardı salla hatta sevin kurtulduğuna

Üstüne alınma çoğu boşanmış kadın aman hayatımı yaşarım dediği için her boşanmış kişi fişleniyor maalesef

Senlik bi durum yok sevgilin adam değilmiş üzülme boşuna

ne münasebet ne demek ikinci sınıf insan? evliliği nirvana olarak gören bir millet için yaşadıklarınız çok normal aslında.. hiç ama hiç üzülmeyin, silkelenip kendinize gelin.. siz değerlisiniz ve sizin değerinizi anlamayacak insanlara asla boyun eğmeyin.. 2 tane boşanmış arkadaşım vardı, o kadar süper insanlarla evlendiler ki.. emin olun sizin de değerinizi bilecek birileri var, henüz o kadar kokuşmadı bu toplum..

Anne bile pek bişey dememiş ablasina ne oluyor yaa. Kardesimin eşi evlenip boşanmış olsa bana ne zararı olur ki ya da anneme. nefret ediyorum bu düşünce tarzindan. Hiç degismeyecek bunlarin zihniyeti. Kendi başına gelmez inşallah ablasinin. ozaman anlar ama iş işten geçince

Geçer bugünler de ..Ailesini ikna ederse ne ala..Yoksa ahını almış olur yerde kalmaz..Başkasını yine seversin olmazsa bu...Herkes istemeyecek diye birşey yok..Oldumu oluyor...Bir dahakine o meseleyi iyi konuşursun..Ama ikna eder ailesini adamsa!Bir yıl oyalamasını biliyor!

Bosanmak ne ahlaksizliktir ne suctur. bireylerin kullandigi hukuki bir haktir. Sen onlarin sacmaliklarina bakip kendine guvenini yitirme. Biraz zaman gecsin ohh iyi ki ayrilmisim dersin.

Ne manyak toplum ya boşanmış kadına namussuz gözüyle bakılıyor. Siz de sallamayın adam olsaydı yanınızda olurdu.

ahlaksızlık olan şey:
onlrın seni tanımadan "boşanmış" olmandan dolayı seni istememeleri.
ahlaksız ve ahmaklar ayrıca günah da işliyorlar.

sinirlendim şimdi.
sen bu gerizekalı ailenin ağzına bakıp kendini mi üzeceksin?
hayır.
kendini değersiz insanlar için üzmemen gerektiğini boşanma aşamasında öğrenmişsindir canım.
kendine olan güvenini de böyleleri için harcama.

çiz gitsin bu adamın üstünü de.
kendi yoluna bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…