Boşandığım için ailesi istemedi :(

Malesef karşındaki insan bekar sen boşanmış bizim türk halkı bu konuda fazlasıyla önyargılı tabiki boşanmayı kim ister ki sen üzülme nasip değilmiş

bu sağlıklı bi ilişki olamıycakmış zaten sonuçta ailenın kararı belli sevgilinizde ilişkinize sahip çıkamıyacak yapıda bu yuzden zararın neresınden dönülse kardır

İnsanlar bir ilişki yaşar sonra yürütemez ayrılır. Sevgiliyken sözle biter, nişanlıyken yüzük atılır, evliyse de boşanır. Üçü de aynı şey.. Kimsenin garantisi yok ben yarın öbürgün boşanabilirim ve kimsenin beni boşandığım için aşağılamasına izin vermem. Ablası çok iğrenç bir insanmış. Ve sevgilin de aşkına sahip çıkabilen bir adam değilmiş. Daha yeni tabi görücez bakalım senin için ailesini karşısına alacak mı?

ailesinin sözüyle size sırt dönen yada ailesine söz geçiremeyen erkekten koca olmaz zten üzülmeyin hayırlısı böyleymiş boşnmış olmak suc değil görümce ve kv adayı ise insanın başına n egelecegini allahın bilecegini unutmus sanırım

Seven adam aileyi ikna eder suçu aileyr atmasın çocuk mu bu ayrıca sans mesaj atma cesaretini almışlar malesef doğru adam değil..

Boşanmış olmak elbette suç değil.
Her iki taraf için de geçerli olmak üzere ilk duyumlar da bu tarz konular tepkiye neden olabilir.
Tam tersi olduğunda ailenizin vereceği cevabı düşünmenizi isterim.
Bunun bilincinde olarak ailelere söyleyiş biçimi,yeri ve zamanı çok önemlidir. Dolayısıyla bu durumlar dikkate alınmalıdır.
Diyelim ki dikkate alınmadı ki öyle olmuş, bundan sonraki süreç geleceğinizi şekillendirecektir.
Sizi seviyorsa yanınızda olacak, size sahip çıkacaktır. Tabii kolay olmayacaktır, erkekler ailelerinin üzülmelerini istemezler.
Biraz zaman verin ve bekleyin. Ailesi ile sizin aranızı yumuşatacak zamanı kollayacaktır.

Annesi tepki göstermemişken ablasına neden bu kadar takılıyor bu adam? Sanki senin boşanmış olup olmamanla ilgisi yok da ayrılmak için bahane yaratmış gibi geldi bana.
Boşanmış olmak suç ya da kusur değil. İki insanın anlaşamadığının ve hayatlarına başka şekilde devam etmek istediğinin göstergesi sadece. Ben yıllar süren bir evliliğin ardından ikinci evliliğimi yaptım. Eşimin ilk eşiyim ve o benim ilk gerçek aşkım. Sakın kendinde bir kusur görme. Sende her şey gayet normal, sorun karşı tarafta.

Annesin ablasının ağzına bakandan sana eş olmazdı zaten hiç üzülme aksine lokma felan döktür öyle birinden kurtulduğun için hayatınızın hep orta noktasında olacaklardı.Seni gerçekten hakeden biri elbet çıkacaktır yeterki sen kendine güven bir tanıdıgım bir çocukla boşandı 2.ye hiç evlenmemiş bir erkekle evlendi hemde davullu zurnalı eski kocaya inat yanii herşey tamamen senin elinde kendine güven yeter.

Bir tarafta hiç evlenmemiş bir erkek, diğer tarafta boşanmış bir kadın.

Böyle bir durum Türkiye'deki ailelerin çok büyük bölümünde sorun yaratır. Önce bu gerçeği bilmemiz gerekiyor. Kadının eski kocasının gelip başlarına bela olma ihtimalinden tutun, ahlaksız bir toplum olmamızdan ötürü boşanmış kadına karşı olumsuz bakış vs.

Gelin açık konuşalım. Boşanmış kadına her gün başka adamla yatıyor gözüyle bakılmasının sebebi, bekaretinin artık var olmamasıdır. O kadar çirkin bir toplumuz ki, anlayış aynen şu, bekaret artık yok mu, oh ne güzel, artık kimseye bir şey ispatlama zorunluluğu da yok, o zaman önüme gelen herkesle ...

Bu arada anne bir şey demiyorken ablaya ne oluyor denmiş. Anne sadece böyle bir tartışma içinde yer almak istememiştir. Yoksa annenin onayladığını da sanmıyorum.

Bakın işte bu kafa ile gidildiği sürece "eski koca dehşeti" haberlerini görmeye devam ederiz. Toplumu zehirleyen bir anlayış bu.

Bakın işte bu kafa ile gidildiği sürece "eski koca dehşeti" haberlerini görmeye devam ederiz. Toplumu zehirleyen bir anlayış bu.
Valla şahsen bendeki anlayıştan ziyade evlenendeki anlayış o idi.Yoksa ben kim ne demiş hiçç kafama takan şahsiyet değilimdir.Hayatn benim sefada cefada benim kim ne yaparsa yapsın ne derse desin hiç tınlamam.

ana kuzusu ii olmuş kurtulmuşsun bence üzülme... maalesef bizim toplumumuz böyle klişe bir laf var ya ağızlarında "erkeğin dulu olmaz" o kadar sinir olurum ki böyle durumlarda bu şekilde konuştuklarında ne münasebet derim kadın dul, erkek bekar sayılıyor öyle mi diye? emin ol seni hak eden birisi karşını çıkar sakın karamsar olma...

En azından daha fazla sizi oyalamadan kurtulmuşsunuz.
Kimse durduk yere boşanmaz veya boşanmak istemez.
Bu bir suç değil.

Evlenmeden de aynilarilarini yapanlar var

üzülme belki de başka mutsuz bir evlilikten kurtuldun...zaten seven adam ne yapar eder sizi hiç saklamaz ki...herkes boşanabilir, ayrılabilir hayat bu ne yapalım...

Ablasina uzuldum ben asil nasil buyuk konusmus nasil ah almis oyle beklesin ve gorsun artik hayatin ne demek oldugunu..
Siz kotu bsy yapmadiniz.. lutfen lutfen uzulmeyin..

Boşanmak niye bu kadar abartılıyor, anlamıyorum. Neticede bir ahlaksızlık vs. yapmamışsınız. Biriyle evlenmişsiniz, anlaşamayıp veya türlü sebeplerden boşanmışsınız. O adamın ailesi sanırım gerikafalılar.

Seni hic haketmemis..sevginin bosanmayla dullukla ilgisi yoktur..seven seni sever yasanmisliklari degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…