Boşandığım için ailesi istemedi :(

Bosanmis kadinlara ne gozle bakiyorlar ya cahiller.. yaziklar olsun boyle bir zihniyete.. ablaya bak sen tam dayaklik.. bu insanlar hayvan bile olamaz.. sinirlerim tepeme cikti ..[/QUOTE

Bisanmam konusuna nazi bir durum olarak bahsetmiş oyle nitelendirnis kendisi cok emin inun basina gekmez kötü seyler ama ilahi adalet var iste

bence cevap vermemelısın ,
sana msj atarak vıcdanını rahatlatmaya calısıyor aklınca
hıc bı cvp alamasın senden daha cok koyar

boşanmak Allah katında bile haktır,boşanan insanlar basit insan kötü insan öcü insan tü kaka insan da değildir..bence öyle ya da böyle bu mevzuda sonucu öğrenmeniz çok iyi olmuş zira bu zihniyetin evine gelin gitseydiniz ikinci kez boşanacaktınız..Allah karşınıza daha düzgün kendinden emin insanlar çıkarır yüreğinizi ferah tutun.

Ablası da enteresan. Yarın bjr gün aynı şeyin onun başına gelmeyeceği ne malum. Hepimiz yaşayabiliriz. Hepimiz dört dörtlük müyuz. O insan çok pişman olur emin ol.

ya pes vallahi,ama boşanmış oğullarına bekar kız ararlar,Allah kahretsin bu tipleri,cidden yaa,bende bekarım ve banada boşanmış birni sölediklerınde aynen diyorumki,boşanmış kızınızada bekar bir damat adayı söylüyomusnuz?yaşı büyük birini deidklerınde 40 yaşındaki oğlunuza 18 lik gösteriyorsunuz falan diye çemkiririm,ablasıda ya aptal senin kızın yokmu,yada sen yarın boşansan aynı durumua gelcen,ah bu bızım tapular,öğretiler ne olcak bilmıyorum...

siz kendinize gerekli değeri vermez iseniz kimsede kalkıp al yavruucm buda senın hakettıgın al bakalım suradan bolca bolca
demez
sız daha ılıskının basında ezık gırmıssınız bu olaya
e sız hayattan boyle olmasını ıstemıssınız hayatta sıze vermıs.
hep soyluyorum hep yazdım ama ben bosandıgımda ustelık cocugum var ıken ustelık oc ocugum daha 2-3 aylık ıken ben ıstesem sanırım en alasını pesımden kostururdum

Bosverin onu kendiniz gibi bosais birini bulun en iyusi garanti olsun. Erkek olsaniz sotun olmazdi gidip evlenirdiniz bi kizla ama malesef burasi turkiye

ya bir bakıma doğru söyluosunuz bende baskasına söylerken boyle dersım ezdırme kendını guclu ol onlar kossun derdım ama iş başa düşünce ole olmuomus yada ben beceremıorum bilmiorum

ya bir bakıma doğru söyluosunuz bende baskasına söylerken boyle dersım ezdırme kendını guclu ol onlar kossun derdım ama iş başa düşünce ole olmuomus yada ben beceremıorum bilmiorum
Senin becerememenle ilgisi yok. Sadece bir şansızlık yaşamışsın ve beş para etmez bir adamla karşılaşmışsın. Öylelerinin sayısı oldukça fazla ama öyle olmayanların sayısı da az değil. Ne bir kusur var sende ne de bir eksiklik. Bir defa böyle bir şahsiyetle karşılaşmış olman yine öyleleriyle karşılaşacağın anlamına gelmez. Yaşadığın bu deneyimden gereken dersleri çıkar ama sakın durumu genelleme. Senin karşına da normal insanlar çıkacak mutlaka.

geçen bir bayan arkadaş boşanmış erkek arkadaşından bahsediyordu çoğu kişi ben olsam evlenmem düşünürüm detaylı araştırırım falan filan bir dünya şey yazıldı. bende yazmıştım ki burda bir kadın yazsa boşanmışım diye beni istemiyorlar böyle yazmazsınız diye yanılmamışım bence kadında erkekde boşanmış olabilir sizi istemeyeni siz hiç istemeyin değmez

Ya allah aşkina hangi bekar erkek ailesi dul bayan ister bir mantikli düşünün. O erkekler dul bayanlari niye seciyor...... aceba??? Iş ciddiye binincede cekip gidiyorlar. Kabahat sizde herkes dengini bulsun
Dul bayanlar istemezler falan nasıl bir zihniyet sizdeki, bende evlenip ayrıldım eşimde hiç evlenmemiş birisi denk değilmiyiz biz? değiştirin şu zihniyetinizi artık sizin gibi düşünler yüzünden devam ediyo bu düşünce yapısıda etrafımda kaç tane var hergün bir gecelik ilişki yaşayan ozman onlarda dul onlarda bekarla evlenmesin biz imza attık diyemi değişik bir yaratığa dönüşüyoruz acaba

Kainatın efendisi peygamberimizin (sav) ilk eşi Hz. Hatice de daha önce evlenen biriydi ve peygamberimizin Hz. Hatice ile evliliği ilk evliliğiydi.
Konuya bu açıdan bak konu sahibi,
Kainatın önderi uygun bulmuşken bu evlilikleri, o aileye ne oluyor Allah aşkına.
Canını sıkma ve erken kurtulduğun için şükret bence.

Ben dogru veya yanlis diye birsey demedim genelde bizim erkek aileleri oglu bekarsa dul istemez bunbir gercek. Aynisi kizlar icinee gecerli .binde biri karşi gelmez. Cogu bekar erkekler cinsel acidam kulanip sonrada ee pardon ailem istemiyor deyip cikiyor isin icinden yazdiklarimim hepsini okuyayin. Ben dul diye kimsedi kinamadim

Bende bu sans varken bana heo böyle denk gelecek sanırım normali beni bulmuo hic

Öyle bir alilenin icine girmedigim icin seviniorum ama iste bundan sonra ne olacak beni kimse istemicek die dusunuo insan belki de ben cok gicsuzum hala cikamadim bu dusunceden

Dul dul diyorduzda danki benim zihniyetim öylemis gibi davranmayin ben öyle düsümüyorum demedim ama bizim aileler öyle.örnek komşunuzub kizini boşanmiş hemde acmasinin ogluyla evlendirdiler adamin 2 cocugu var halasinin kizindan☺. Bekar kiz 34 yasinda evde kaldi diye ailesi sevinirek verdi lizda dündem raziydi iki cocuklu adama üstelik cocuklarada baba bakiyor. Tam tersi olsa bekar adam kadinin 2 cocugu olsa habgi erkek evlenir binde bir belki. Bunlar gercekler hicte kizmaya gerek yok.türk toplumun zihniyeti budur . Ki bu örnek verdigim aile kürt.

Allah yardımcın olsun, böyle bir insan için üzülme ve kendinde suç duyup özgüvenini zedeleme.
Umarım karşına doğru zamanda doğru bir eş çıkar ve hayırlısıyla evlenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…