Boşandığım için ailesi istemedi :(

evet maalesef boşanınca 2.sınıf muamelesi görüyosun bekaar insanlara pek yakıştırılmıyosun bende aynı dertten müzdaripim ama beni seven olduğum gibi sevsin bu bi kusur değil kimse boşanmak için evlenmiyor bu da kader namusa gelince namus insanın beyninde vicdanında dır Allah korkusu zina korkusu olmadıktan sonra bi insanda boşanmışı değil bekarı neler yapar

Merhaba;

Ben 3 sene önce eşimden ayrıldım. O günleri cok zor atlattım 2 sene sonra hayatıma yeni biri girdi. Başta istemedim cok uğrastı sorun olur dedim dinlemedi sorun olmayacağına beni inandırdı. 1 sene ilişkimiz devam etti ben artık ailesine durumu söylemesi gerektiğini söyledim beni 1 ay oyaladı söylemedi. En sonunda söyledi bana annem tepki göstermedi ama ablam acele etmeyın iyi düşünün dedi dedi. Ben seni bırakmam sen merak etme üzülme seviyorum olacak bu iş falan filan ama iş öyle değilmiş dün ablası bana msj attı sen nasıl bu işin olacağını düşünürsün bu işten vazgeç falan yazmış. Ona söylediğimde ben aramayın dedim ama beni dinlememişler seni üzmek istemezdim özür dilerim yazmış bende cvp vermedim. Ayrıldım. çok mutsuzum kendime olan tüm güvenimi kaybettim. Boşanmış olmak ahlaksızlık mı suç mu yani :KK43: :KK43:

Ablasinin gönderdigi mesaja bakma belliki fesatlik yapmasini seven biri ,önemli olan evlilige karar verip vermemenizdi insanlar bir evlilik gerceklestirmek icin tüm engelleri yikarak devam ediyorlar .Onlar haddini bilsin.

Boşanmış olmak asla suç değil ama bir ailenin hiç evlilik yapmamış çocuğu için, aynı şartlarda
bir eş istemesi de suç değil aslında arkadaşım.

Kendini üzme. Durumu anlamaya çalış.

Bence kızman gereken kişi sevgilin.
Ailesinin tepkisini bildiği halde sana umut vermesi, vaktini alması suç.

Merhaba;

Ben 3 sene önce eşimden ayrıldım. O günleri cok zor atlattım 2 sene sonra hayatıma yeni biri girdi. Başta istemedim cok uğrastı sorun olur dedim dinlemedi sorun olmayacağına beni inandırdı. 1 sene ilişkimiz devam etti ben artık ailesine durumu söylemesi gerektiğini söyledim beni 1 ay oyaladı söylemedi. En sonunda söyledi bana annem tepki göstermedi ama ablam acele etmeyın iyi düşünün dedi dedi. Ben seni bırakmam sen merak etme üzülme seviyorum olacak bu iş falan filan ama iş öyle değilmiş dün ablası bana msj attı sen nasıl bu işin olacağını düşünürsün bu işten vazgeç falan yazmış. Ona söylediğimde ben aramayın dedim ama beni dinlememişler seni üzmek istemezdim özür dilerim yazmış bende cvp vermedim. Ayrıldım. çok mutsuzum kendime olan tüm güvenimi kaybettim. Boşanmış olmak ahlaksızlık mı suç mu yani :KK43: :KK43:
Ya allah aşkina hangi bekar erkek ailesi dul bayan ister bir mantikli düşünün. O erkekler dul bayanlari niye seciyor...... aceba??? Iş ciddiye binincede cekip gidiyorlar. Kabahat sizde herkes dengini bulsun

Acik konuşayim mi hic bir bekar erkek ailesi boşanmis kadin istemez binde bin belki ki bundan daha dogal birsey yok.denginizi bulun. Bekar erkekeler kusura bakmayin ama cinsel iliksi icin özeliklw dul bayanlari secip sonrada kusura bakma ailem istemiyor diyip cekerler.bukadar basit haa hepsi mi boLe asla ama cogu

Acik konuşayim mi hic bir bekar erkek ailesi boşanmis kadin istemez binde bin belki ki bundan daha dogal birsey yok.denginizi bulun. Bekar erkekeler kusura bakmayin ama cinsel iliksi icin özeliklw dul bayanlari secip sonrada kusura bakma ailem istemiyor diyip cekerler.bukadar basit haa hepsi mi boLe asla ama cogu

çocuklu istememelerini anlarım bi nebzede dul neden istemezler

24 yaşında bekar kardeşim var umrumda olmaz açıkçası eş adayının dul falan olması, çoğu kadın bu düşünce yüzünden mutsuz olduğu evliliği sürdürüyor boşansam yeniden nasıl hayat kurucam diye

çocuklu istememelerini anlarım bi nebzede dul neden istemezler

24 yaşında bekar kardeşim var umrumda olmaz açıkçası eş adayının dul falan olması, çoğu kadın bu düşünce yüzünden mutsuz olduğu evliliği sürdürüyor boşansam yeniden nasıl hayat kurucam diye

Ben boşanmak ayiptir demedim sakin yanliş anlamayin. Ben almanyada yasiyorum burda dulmus evlimis kimsenin umrnda bile degil cünki evli olmadanda herşeyi yaşiyabiliyorsun.bizde oylemi hayir evlenmege sira gelince herkes bakire kiz evlenmemis bilmem me ister cogu diyelim. Seven zaten evlenir dulda olsa. Ama dikkatli olmak lazim erkeklerin cogu dul kadinlari cinsel ihtiyaclari icin kulanip sonrada kusura bakma ailem istemiOr diyor. Halbiki kendisi zaten evlenmek niyetiyle yaklasmadiki o kadina. Bunlarda bir gercek. O yüzden dikkatli olmak lazim

insanlar bu günahlarla nereye sığınacaklar anlamıyorum ya allah ıslah etsın. acı gelir size elbet ama zaman ilaçtır aile istemiyorsa ne olur girmeyin bu işe olmuyor

Ben boşanmak ayiptir demedim sakin yanliş anlamayin. Ben almanyada yasiyorum burda dulmus evlimis kimsenin umrnda bile degil cünki evli olmadanda herşeyi yaşiyabiliyorsun.bizde oylemi hayir evlenmege sira gelince herkes bakire kiz evlenmemis bilmem me ister cogu diyelim. Seven zaten evlenir dulda olsa. Ama dikkatli olmak lazim erkeklerin cogu dul kadinlari cinsel ihtiyaclari icin kulanip sonrada kusura bakma ailem istemiOr diyor. Halbiki kendisi zaten evlenmek niyetiyle yaklasmadiki o kadina. Bunlarda bir gercek. O yüzden dikkatli olmak lazim

o konuda haklısın hatta benim de aklıma direk cinsellik geldi Allah biliyo ya. ..ilk mesajında sanki sen de bu zihniyeti doğru buluyomuşsun gibi anladım ondan üzüldüm bu zihniyet yok olmalı bitmeli erkekler için hiçbir kıstas olmazken kadınların her durumda sınıflandırmasının önüne yeni nesil olarak biz geçmeliyiz

• Beğen
Reactions: lra
o konuda haklısın hatta benim de aklıma direk cinsellik geldi Allah biliyo ya. ..ilk mesajında sanki sen de bu zihniyeti doğru buluyomuşsun gibi anladım ondan üzüldüm bu zihniyet yok olmalı bitmeli erkekler için hiçbir kıstas olmazken kadınların her durumda sınıflandırmasının önüne yeni nesil olarak biz geçmeliyiz
Zihniyeti dogru bulmuyorum elbet hayat devam ediyor yine birini bulacalsin dul olmak hayatin sonu degil.ama ozelikle türk erkelerinde heleki bekarsa dikkatli olmak lazim. Dul kadin gel keyim gel cinseligi rahat yasarim ailesinden ayrida yasiyorsa gel keyfim gel diye düşünen cok. O yüzden dikmatli olmak lazim. O adamin evlenmege niyeti yoktu zaten ablasini bahane etmis

Adam_olacak_kiz yoksa dul musun beni yanlis anlamadin demi türkcen pek iyi degil demek istedigimi anlatabildim insallah

Destekleriniz icin tesekkur ederim ben 26 yasindayim cinsellik konusuna gelince hic öyle bir talebi olmadi bu zamana kadar ayrilirkende benden cok o üzüldü cok ağladı ama pasif işte ne yapacağını bilmeyen salagin teki :KK43: zamanla geçer mi bilmiyorum ama acaba bu isi çözer mi diye beklemek istemiyorum bu olayi unutmak istiyorum sadece ama nasil yapicam onu bilmiyorum

Destekleriniz icin tesekkur ederim ben 26 yasindayim cinsellik konusuna gelince hic öyle bir talebi olmadi bu zamana kadar ayrilirkende benden cok o üzüldü cok ağladı ama pasif işte ne yapacağını bilmeyen salagin teki :KK43: zamanla geçer mi bilmiyorum ama acaba bu isi çözer mi diye beklemek istemiyorum bu olayi unutmak istiyorum sadece ama nasil yapicam onu bilmiyorum
Yani hic cinselik yaşamadiniz öylemi mi pek inansirici degil yetiskin insan arasinda ..

Unuttun o sizinle evlenmez ayrica ailesi istemiOrsa ztn evlenseniz bile sorun yaşarsiniz köprü gecene kadar o erkeklerin arkdanizda durmasi sonra ailesi kiymetli olur. Dünyanin sonu degil gencsiniz daha Iilerini bulursunuz. Hem sen bundan dahada buyuk aci cekmisn sonucta boşandin bu sana viz gelmeli lisleliler gibi yok unuturmuyum demen

Unuttun o sizinle evlenmez ayrica ailesi istemiOrsa ztn evlenseniz bile sorun yaşarsiniz köprü gecene kadar o erkeklerin arkdanizda durmasi sonra ailesi kiymetli olur. Dünyanin sonu degil gencsiniz daha Iilerini bulursunuz. Hem sen bundan dahada buyuk aci cekmisn sonucta boşandin bu sana viz gelmeli lisleliler gibi yok unuturmuyum demen
Unutur muyum derken bu yasaninlari unutur muyum kendi ozguvenimi insanlara olan guvenimi tazeler miyim demek istedim rabia hanimcm

kendimi çok değersiz hissetmeye başladım özgüveni yüksek biri olduğum halde sankı ben cok kötü bişe yapmısım da artık kimse beni istemezmiş gibi ikinci sınıf insanmısım gibi hissetmeme sebep oldular. Bu durumdan nasıl cıkarım ben ya
Canım hic üzülme zaten bılıyormuş aılesının etkısını tepkısını sızın zamanınızı calmıs bıle bıle adam gıbı adam sözünün arkasında durardı ..

Evet yasamadim cinsellik allah korkusu olan insaniz inandirici gekse de gelmese de böyle

Bana da pek inandırıcı gelmiyor ya ne ise burada bile konu açıp yalan söyleyen ya da benim arkadaşının sorunu diyenleri gördüm gördük bu önemli değil

Adamın derdi oda olabilirdi baktı olmuyor bi de ailesi zaten istemiyor hepten bıraktı gerçekten sevseydi savaşırdı sende onun gibi ol umursama artık

X