Tek kisilik degil lutfen taraf olarak dusunun empati kurarak genc birer ebeveyn var ikiside hakli kendilerince ama olan cocuga oluyor demek istemisimTabi bulalım kelime değil cümle var. Yazmışsınız ki ‘eski eş haklı’
Oku oku bak demisim ki sende haklisin (!)
Simdi empati kurarsak o bi baba ve kızı evet yani baska binadamla ayni evde buyuyecek eski es hakli.
Devamini okumamakta neden bu kadar israrcisinizKendi mesajınızı siz tekrar okuyun. Arkasında duramayacağız cümleler yazmamanızı öneririm.
Devamini okumamakta neden bu kadar israrcisiniz
Simdi empati kurarsak o bi baba ve kızı evet yani baska binadamla ayni evde buyuyecek eski es hakli. Size gelince gencsiziniz hayatinizi yasamak istiyorsunuz evlenmek en dogal hakkiniz iste bu yuzden diyoruz ki evlilikte bir seyler oturmadan cocuk yapmayin bakiniz olan o kucucuk masuma oluyor evliligi erteleyin bence hayatinizdaki oncelik kiziniz olsun bunu eski es icin degil kiziniz icin yapin en azindan akli erene kadar erteleyin 10 yasina falan gelene kadar
Ex eşinin nişanlısını ara nişanlın beni rahatsız ediyor sevgilime varana kadar karışıyor tasmasını az daha kısa bağla deMerhaba kizlar. Boşandım 3.5 yasında bi kızım var suan annem ve babamla birlikte kalıyoruz görüştüğüm ve ciddi oldugum bi erkek arkadasim var fakat eski esim buna siddetle karşı cikiyor(kendisi de nisanli yaza düğünü var) aslinda sadece evlenmeme degil bircok seyime hala karışıyor sebep olarak ise kızımız olduğunu söylüyor etrafta neler görüyoruz çocuğumuz erkek olsa bisey demezdim ama kiz oldugu icin evlenemezsin yoksa kızımı senden alırım diyor bi yandan da sevgilim evlilik konusunda ısrar ediyor ona soyleyemedim eski esim evlenmemi istemiyor diye korkumdan ne yapacagimi şaşırdım ikisi arasinda kaldim bir yandan evlenip yeni hayat kurmak istiyorum bir yandan da korkuyorum kızımı benden alır bana göstermez diye.
Canim sen sakın korkma 3.5 yaşındaki kız çocukları pedegog eşliğinde annenin durumu vasat dahi olsa anneden alınıp babaya verilmiyor 2 sene önce eşim eski eşine velayet davası açtı ordan biliyorum kadın kömürlü gibi yerde yaşayıp evi pislik içinde kız çocuk bitlenmis saçları kazınmış şekilde yattığı yatak yastık yorgan sapsarı yıkanma yüzü görmemiş bir yerde üstelik anasının ve kardeşinin gelirini göstererek yeni eşiyle ayrılalı fakat bosanmadigi 2.ci estende Bi çocuğu daha olduğunu anasının emekli maaşıyla çocuklarına baktığını şimdiki benim 4 yaşından beridir büyüttüğüm oğlunun velayetini eşime verip kızını tercih etmiştir mahkemede ben oğlanı istemiyorum ayrıldığım esimde istemedi annemde istemiyor bende ben bakamam ama çocuğum bana muhtaç olduğu için kızımın velayetini istiyorum dedi ve hakim oğlanı eşime kızda o kadına verildi yani korkma sakın onun tehditlerine aldırış etme pedegog raporunda ne yazıyordu biliyormusun kız çocuk bilmemne yaşam standartlarının altında yaşayıp fakat küçük olduğu için annesinin vermek istemediğini sevgiye muhtaç olduğu için anneye verilmelidir diye kanaat etti hakim ona verdi ve bu kadın kocamdan ayırmak için etmediği kalmadı bana ama inat ettim ayrilmadim çünkü sevgi Bi aldatıp yuvasını yıkmış bir kadın için bozamazdim sevgi bu değil senin bosandigin adam sana istediği kadar söylesin sen mahkemede konuşacaksın bugün haberlerde izledim herkes vicdanlı olmayabilir üvey anne çocuğu kaynar suyla yakmış bende üvey anneyim ama eşimin çocuğu demiyorum benim oğlum diyorum çünkü dogurmakla ana olunmuyor doğurup bir erkeğe degismeklede ana baba olunmuyor ana baba sorumluluk bilmezse olanlar el kadar çocuklara oluyor.Merhaba kizlar. Boşandım 3.5 yasında bi kızım var suan annem ve babamla birlikte kalıyoruz görüştüğüm ve ciddi oldugum bi erkek arkadasim var fakat eski esim buna siddetle karşı cikiyor(kendisi de nisanli yaza düğünü var) aslinda sadece evlenmeme degil bircok seyime hala karışıyor sebep olarak ise kızımız olduğunu söylüyor etrafta neler görüyoruz çocuğumuz erkek olsa bisey demezdim ama kiz oldugu icin evlenemezsin yoksa kızımı senden alırım diyor bi yandan da sevgilim evlilik konusunda ısrar ediyor ona soyleyemedim eski esim evlenmemi istemiyor diye korkumdan ne yapacagimi şaşırdım ikisi arasinda kaldim bir yandan evlenip yeni hayat kurmak istiyorum bir yandan da korkuyorum kızımı benden alır bana göstermez diye.
Üvey anne taciz etmez dövse travma açsa bir şey olmaz demeye getiriyor üyeler belli kiNasıl bir değil? Erkek adam kızı taciz eder diye korkuyoruz ama üvey anne olup üstünde sigara söndüren, dövenler var. İkisi de travma. İkisi de facia. O zaman adam da evlenmeyecek. Ne bilelim zavallı Kıza eziyet etmeyeceğini. Adamda ne kadar potansiyel varsa kadında da o kadar vardır belki
O çocuk tacize uğrarsa günahı onu taciz eden adamın boynundadır başka kimsenin değil
Eger senden cocugunu almak ısterse yargı buna karar verır.Sende hayatını kuracaksın elbette .Yalnızlık allaha mahsus.Merhaba kizlar. Boşandım 3.5 yasında bi kızım var suan annem ve babamla birlikte kalıyoruz görüştüğüm ve ciddi oldugum bi erkek arkadasim var fakat eski esim buna siddetle karşı cikiyor(kendisi de nisanli yaza düğünü var) aslinda sadece evlenmeme degil bircok seyime hala karışıyor sebep olarak ise kızımız olduğunu söylüyor etrafta neler görüyoruz çocuğumuz erkek olsa bisey demezdim ama kiz oldugu icin evlenemezsin yoksa kızımı senden alırım diyor bi yandan da sevgilim evlilik konusunda ısrar ediyor ona soyleyemedim eski esim evlenmemi istemiyor diye korkumdan ne yapacagimi şaşırdım ikisi arasinda kaldim bir yandan evlenip yeni hayat kurmak istiyorum bir yandan da korkuyorum kızımı benden alır bana göstermez diye.
Bunu nisanlisina söyle bakalım ne diyecek nisanlisi. Sende silkelen kendine gel.seni Sevdiği için yapmıyor bunuTanımıyor evlenmemi istemedigi icin tanismayida kabul etmiyor. Hic kimseyle görüşüp konusmami sevgilim dahi olmasini istemiyor
Sen git evlenmene bak ben senin hiçbirşeyin değilim diyin çocuğu alamaz daha küçük sinir oluyorum şöyle heriflere ya sanane lan kadının hayatından.. Evlen düğün bile yap hattaMerhaba kizlar. Boşandım 3.5 yasında bi kızım var suan annem ve babamla birlikte kalıyoruz görüştüğüm ve ciddi oldugum bi erkek arkadasim var fakat eski esim buna siddetle karşı cikiyor(kendisi de nisanli yaza düğünü var) aslinda sadece evlenmeme degil bircok seyime hala karışıyor sebep olarak ise kızımız olduğunu söylüyor etrafta neler görüyoruz çocuğumuz erkek olsa bisey demezdim ama kiz oldugu icin evlenemezsin yoksa kızımı senden alırım diyor bi yandan da sevgilim evlilik konusunda ısrar ediyor ona soyleyemedim eski esim evlenmemi istemiyor diye korkumdan ne yapacagimi şaşırdım ikisi arasinda kaldim bir yandan evlenip yeni hayat kurmak istiyorum bir yandan da korkuyorum kızımı benden alır bana göstermez diye.
Ben evladımı yabancı bir kadına da emanet edip beş dakika bırakmam. Ne malum başkalarının istismarına kapı aralamayacağı. Belki evlendiği kadının kardeşi benim kızımı taciz edecek. Sanki o kadın kendi evladı gibi mi davranacak? Kendi evladı gibi mi koruyacak? Adam da evlenmeyecek o zaman. Ben eski Koca evladım evladım Diyorsa o da oturduğu yeri beğensin mademKendiniz çocuğunuzu bi erkeğe emanet edip beş dakka bi yere gitmezsiniz burda başka bi kız çocuğunu yabanci bi erkekle aynı eve sokmaya çalışıyorsunuz. O çocuğun başına bi şey gelirse hepiniz suçlusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?