Kesinlikle. O kadın kendi evladını korur gibi korumayacak. Görüyoruz dayısının vs taciz ettiklerini de. Belki kadının bir akrabası istismar edecek. İnsan kendi öz evladını koruyamıyor, kaldı ki üvey evladı koruyacak. Üvey babanın taciz ihtimali varsa üvey annenin de var.Üvey anne taciz etmez dövse travma açsa bir şey olmaz demeye getiriyor üyeler belli ki
Ama o iş öyle değil üvey anne üvey kızı yaşlı akrabasıyla kız evlensin diye evinin anahtarını o adama vermişti
Üvey anne baba ayrımı yok
Kötü insan iyi insan ayrımı var
Eski esinizi savunmak icin demiyorum ama sadece aklima gelen soru, yeni kiside sizin goremeyip, onun gordugu garip bir durum olmasin?Merhaba kizlar. Boşandım 3.5 yasında bi kızım var suan annem ve babamla birlikte kalıyoruz görüştüğüm ve ciddi oldugum bi erkek arkadasim var fakat eski esim buna siddetle karşı cikiyor(kendisi de nisanli yaza düğünü var) aslinda sadece evlenmeme degil bircok seyime hala karışıyor sebep olarak ise kızımız olduğunu söylüyor etrafta neler görüyoruz çocuğumuz erkek olsa bisey demezdim ama kiz oldugu icin evlenemezsin yoksa kızımı senden alırım diyor bi yandan da sevgilim evlilik konusunda ısrar ediyor ona soyleyemedim eski esim evlenmemi istemiyor diye korkumdan ne yapacagimi şaşırdım ikisi arasinda kaldim bir yandan evlenip yeni hayat kurmak istiyorum bir yandan da korkuyorum kızımı benden alır bana göstermez diye.
çok konuşmasın eski eşinizAma madem kendi cocugunu düşünüyor kendisi neden evleniyor madem öyle kendi de evlenmesin ben nerden bilicem onun evlendigi kisi kizima iyi mi bakar kötü mü bakar oda üvey olmuyor mukızım büyüyünce hic evlenemem sanirim onunda akli erince benim baska bi adamla evlenmemi istemeyebilir diye düşünüyorum
Eski eş haklıysa kendisi neden evleniyor. Üvey annenin zarar vermeyeceği kesin mi.Simdi empati kurarsak o bi baba ve kızı evet yani baska binadamla ayni evde buyuyecek eski es hakli. Size gelince gencsiziniz hayatinizi yasamak istiyorsunuz evlenmek en dogal hakkiniz iste bu yuzden diyoruz ki evlilikte bir seyler oturmadan cocuk yapmayin bakiniz olan o kucucuk masuma oluyor evliligi erteleyin bence hayatinizdaki oncelik kiziniz olsun bunu eski es icin degil kiziniz icin yapin en azindan akli erene kadar erteleyin 10 yasina falan gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?