Boşandığı eşini affedip ikinci kez evlenen var mı :( Çok kararsızım

Arada dayak, aldatma, küfürleşme gibi şeyler yoksa affedilir tabi ki.
Ama ister aynı eşle olsun, ister farklı bi eşle olsun 2. evlilikte çok daha dikkat etmeli bayanlar. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak var.

Vermedim :) Artık çok daha mutluyum :))

Deneyimim yok ama bi düşünürüm ben neden boşandım eğer fiziksel ekonomik duygusal cinsel şiddet varsa donmezdim . Yani demek istediğim beni gerçekten seviyor olabilir ama tutup kumar oynuyorsa barismam napiyim beni perişan eden sevgisini beni sevecegine azıcık kendini sevsin hayatını toplasin diye düşünürüm. Neden bosandiginizi bilmiyoruz yeniden evlenmek de makul ama diyelim şiddete ugradinjz tekrar etmenin ne anlamı var

o senin olduğun şehre gelsin o zaman
O mesele bitti arkadaşım. Affetmedim... Geri dönmedim... Çünkü sözde dünyaları kurtaran adamın iş icraata geldiğinde tek bir adım bile atamadığını gördüm. Aradan geçti 5 yıl... Attım her şeyi kafamdan ... Zamanla o duygusal bakış açımın yerini yeniden mantığım aldı ve doğruları tek tek görmemi sağladı.. Doğru bir kararla yeniden kendim olmayı başardım...

Coxuk varmi

konu hortlamış sanırım, sildim yorumumu

ya kusura bakmayın konu hortlamış sonradan farkettim uzduysek affet

ben olsam şart koyardım...
mesela başka şehirde düzeni kursun
sizin iş hayatınıza karışmasın...
bir süre nikah yapmayın deneyin nasıl gidiyor...
huylu huyundan vazgeçmez ama hata insanoğlu içindir belki gerçekten farkındadır

Ben boşandığımda da karşı taraf çok yalvardı, af diledi yıllarca uğraştı ama geri dönmedim, çünkü dönsem nasılsa benden kopamıyor diye daha beter olacaktı, daha çok ezecekti. Dönerseniz birkaç ay sonra karşınızda yine eski adamı görürsünüz. Kendinize bir düzen de kurmuşsunuz, seviyorum değiştim palavralarına kanmayın düzeninizi bozmayın.

Darısı başıma. Gerçi boşanmadım çok pişman gibi.. Bakalım zaman ne gösterecek.

Ben tekrar evlenmezdim ... bitmis gitmis bir olay. Belki sevgili olurdum :) takilirdim :)

Woowww tebrik ederim ywni hayatinizda cok mutlu olun :)

Ben olsam tek şart ile iki şans vermeyi denerim, bu ise, senin olduğun yerde yaşamanız yani önceki çevreden uzakta. İş miş bahane değil bu arada çalışana heryerde iş var. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah canım

Zor gibi ama blemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…