- 15 Nisan 2017
- 13.324
- 15.775
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.661
Ya ben de benim konularıma yorum yapanlar arasında hatırlıyorum hiç beklemiyordum şaşırdım yineEski üye olmasa tamam olucam. Neden banı yimiş acaba onu merak ettim? Hamile değil miymiş?
Siz x üye mi diye rapor etmişsiniz, gözden kaçmamış ama şüphelendiğiniz kişi üyenin eski kullanıcı adı olduğundan pas geçilmiş zira ortada çift üyelik yoktu isim değişikliği vardı, isim değişikliği de kurallara aykırı değil.Tahmin etmiştim daha doğrusu başka bir üye beni uyarmıştı biliyordum o yüzden ama emin de olamadım. Hatta bir ara runib de yan hesabı mı acaba diye şüphelendim. Canım kusura bakmarunib
Neden yapıyor bunu acaba, bir de her seferinde neden bizim topik, hasta mıdır zevk mi alıyor. Yönetime de şikayet ettim ama gözden kaçırdılar sanırım.Mune
Teşekkür ederiz mune hanım. Benim aklıma şimdi geldi adını değiştirmiş olabileceği, öyleymişSiz x üye mi diye rapor etmişsiniz, gözden kaçmamış ama şüphelendiğiniz kişi üyenin eski kullanıcı adı olduğundan pas geçilmiş zira ortada çift üyelik yoktu isim değişikliği vardı, isim değişikliği de kurallara aykırı değil.
Bence konunuza geri dönerseniz topik amacı dışına çıkmaz
Banlanma nedeni ne peki,fake dimi doğru anladıkSiz x üye mi diye rapor etmişsiniz, gözden kaçmamış ama şüphelendiğiniz kişi üyenin eski kullanıcı adı olduğundan pas geçilmiş zira ortada çift üyelik yoktu isim değişikliği vardı, isim değişikliği de kurallara aykırı değil.
Bence konunuza geri dönerseniz topik amacı dışına çıkmaz
son günlerde bende şüphelenmiş tim , tamamen yalan olmasada bir yerlerinde yalan olduğunu anlamaıştım. galiba ruhsal sorunları varTahmin etmiştim daha doğrusu başka bir üye beni uyarmıştı biliyordum o yüzden ama emin de olamadım. Hatta bir ara runib de yan hesabı mı acaba diye şüphelendim. Canım kusura bakmarunib
Neden yapıyor bunu acaba, bir de her seferinde neden bizim topik, hasta mıdır zevk mi alıyor. Yönetime de şikayet ettim ama gözden kaçırdılar sanırım.Mune
Muhtemelen, banı kalkınca da gelir benceacaba hala gelip okuyormu buraları :))))
biraz zor alışmaya çalışıyorum. evi terk eden ben olduğum için çoğu şeyi gecistirmelik idare edici şeyler aldım. yabancılık hissi var.yeni düzenine alıştınmı
Niye banlanmis olabilir
Bulamadım kiNiye banlanmis olabilir
Bir daha gelemeyecek muhtemelen. Yani en azından aynı üyeliği ile.
Neden ki ne olduBir daha gelemeyecek muhtemelen. Yani en azından aynı üyeliği ile.
Neden ki ne oldu
Niye kız?Bir daha gelemeyecek muhtemelen. Yani en azından aynı üyeliği ile.
Kafadan attı anlaşılanNiye kız?
Atmadım. Biraz daha nazik olabilirsinizKafadan attı anlaşılan