Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Atmadım. Biraz daha nazik olabilirsiniz 😔

Konuşmamak daha iyi. Sadece bazı temellere dayanan bir tahminim var, o kadar. Ancak dile getirmek bana düşmez. O yüzden.
Sadece merak uyandırma niyetinde olduğunuzu hissettim.Aslinda sizi üzme niyetinde değildim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim 😊🌸

Sadece merak uyandırma niyetinde olduğunuzu hissettim.Aslinda sizi üzme niyetinde değildim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim 😊🌸
yok yok,inanın sırf aksiyon veya heyecan olsun diye ortaya bir şey atıp giden biri olmadım hiç, bir tahmin üzerine söyledim sadece, bekleyip gerçek mi diye göreceğiz ☺️

Ben herkese demistim göz göre göre kandirildilar bı temmuz annelerine dememistim. Yönetimde soylemistim neyse gelir başka nicklerle yine.

Ben de o hikayeyi az çok yorumlarda takip etmiştim nasıl oluyor diye aklım karışmıştı.İnsanları olayları kınamayı sevmem demekki olabilir diye düşündüm, yine mi kandırıldık yani en yakınımız yalancı, yabancıda olsa dert ortağımız dediğimiz bir başkası yine yalancı Allah akıl fikir versin resmen dalga geçmiş…😱🤬

Ya stalk yaparken buralara kadar nasıl geldim bilmiyorum ama şey dicem :KK64: şu banlanan ikizli ya da üçüzlü üye var ya, bir konu açmıştı, eşinin sarhoş kuzeni bir gece bunlarda kalırken ve kocası uyurken seninle birşey konuşacağım diyip kadını dudaklarından öpüp aşkını itiraf etmişti. Hem de kadın hamileydi o zaman ve kuzen biliyormuş. bizde forumda bu konu üzerinden ikiye ayrılmıştık bir grup neden sarhoş adamın yanına oturursun diyip kadını suçladı, benim gibi bir grup da ne alaka yeaa diyip adama saydırmıştı. Çıkan kaos sonucu herkes banlanmıştı. Yani demem o ki konu fake idi ve ben o banı boşuna mı yedim :skandal:

Ya stalk yaparken buralara kadar nasıl geldim bilmiyorum ama şey dicem :KK64:şu banlanan ikizli ya da üçüzlü üye var ya, bir konu açmıştı, eşinin sarhoş kuzeni bir gece bunlarda kalırken ve kocası uyurken seninle birşey konuşacağım diyip kadını dudaklarından öpüp aşkını itiraf etmişti. Hem de kadın hamileydi o zaman ve kuzen biliyormuş. bizde forumda bu konu üzerinden ikiye ayrılmıştık bir grup neden sarhoş adamın yanına oturursun diyip kadını suçladı, benim gibi bir grup da ne alaka yeaa diyip adama saydırmıştı. Çıkan kaos sonucu herkes banlanmıştı. Yani demem o ki konu fake idi ve ben o banı boşuna mı yedim :skandal:
Bu sevdalar boşuna.

X