- 15 Nisan 2017
- 13.278
- 15.673
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.681
Sadece merak uyandırma niyetinde olduğunuzu hissettim.Aslinda sizi üzme niyetinde değildim yanlış anlaşıldıysam özür dilerimAtmadım. Biraz daha nazik olabilirsiniz
Konuşmamak daha iyi. Sadece bazı temellere dayanan bir tahminim var, o kadar. Ancak dile getirmek bana düşmez. O yüzden.
yok yok,inanın sırf aksiyon veya heyecan olsun diye ortaya bir şey atıp giden biri olmadım hiç, bir tahmin üzerine söyledim sadece, bekleyip gerçek mi diye göreceğizSadece merak uyandırma niyetinde olduğunuzu hissettim.Aslinda sizi üzme niyetinde değildim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
Bununda aynı kisi olduğunu mu düşünüyorsunuz sanmamAtmadım. Biraz daha nazik olabilirsiniz
Konuşmamak daha iyi. Sadece bazı temellere dayanan bir tahminim var, o kadar. Ancak dile getirmek bana düşmez. O yüzden.
Eve in Heaven ile ilgili mi? Hesabı uçmuş neden acaba?yok yok,inanın sırf aksiyon veya heyecan olsun diye ortaya bir şey atıp giden biri olmadım hiç, bir tahmin üzerine söyledim sadece, bekleyip gerçek mi diye göreceğiz
Ben de merak ettimEve in Heaven ile ilgili mi? Hesabı uçmuş neden acaba?
Benim haftaya duruşmam var,başka da gelişme yok.Hanimlaar..burası çok sessizleşmis nerelerdesiniz ?
Benimde martta..karşı taraf anlaşmalı bosanmayi kabul etmiyorum,ama düşüneyim demiş.. avukatı aradı taleplerimizi falan sordu o şekilde...Benim haftaya duruşmam var,başka da gelişme yok.
Sen ne yaptın nasıl gidiyor
Anlaşmalı boşanma en iyisiBenimde martta..karşı taraf anlaşmalı bosanmayi kabul etmiyorum,ama düşüneyim demiş.. avukatı aradı taleplerimizi falan sordu o şekilde...
Aynen öyle..en azından kafan rahat olurAnlaşmalı boşanma en iyisi
ne oldu bilin varmı
İlginç
Bilmiyorum ki..Bir açıklama da yapılmadı grubamahidevranla eve in heaven aynı kişilermi :)))
Bu sevdalar boşuna.Ya stalk yaparken buralara kadar nasıl geldim bilmiyorum ama şey dicemşu banlanan ikizli ya da üçüzlü üye var ya, bir konu açmıştı, eşinin sarhoş kuzeni bir gece bunlarda kalırken ve kocası uyurken seninle birşey konuşacağım diyip kadını dudaklarından öpüp aşkını itiraf etmişti. Hem de kadın hamileydi o zaman ve kuzen biliyormuş. bizde forumda bu konu üzerinden ikiye ayrılmıştık bir grup neden sarhoş adamın yanına oturursun diyip kadını suçladı, benim gibi bir grup da ne alaka yeaa diyip adama saydırmıştı. Çıkan kaos sonucu herkes banlanmıştı. Yani demem o ki konu fake idi ve ben o banı boşuna mı yedim
Katip hatırlıyor musun o konuyu, üye biz tartışırken hesabını pasfleştirdi, hepimiz banlandıktan sonra açtı hahahBu sevdalar boşuna.