Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

kölesi gibi gördüğü için . beyin algıları öyle bence (( boşanmak istemiyormu
Davadan önce 2 yıldır ayrı yaşıyorduk zaten,öyle devam etmek istiyor.Hem özgür olsun,hem nafaka odemesin,hem çocuğu istediği zaman görsün

Davadan önce 2 yıldır ayrı yaşıyorduk zaten,öyle devam etmek istiyor.Hem özgür olsun,hem nafaka odemesin,hem çocuğu istediği zaman görsün
Yuh ya bu duruma hem ayranım dökülmesin derler ama kusura bakma canım hak ediyor sende de iyi sabır var. İnşallah artık kurtulursun.

Herkese iyi aksamlaarr.. arkadaşlar, ben artık bir yerlerden başlayayım kendi ayaklarımın üzerinde durayım istiyorum.lise Mezunu olduğum için iş bulmak çok zorlaştı zaten bu dönemde. ki zaten üniversite mezunu olmak şartıyla aliyo çoğu işyeri.universiteyide tıpkı lise gibi dışarıdan bitireyim diyorum en azından elimde bir meslek olur .kimseye de yük olmam kendi ayaklarımın üzerinde durur ileride kızımı da iyi bir gelecek sağlarım.yani şuan düşüncem bu yönde..duygularımı paylasmK istedim sizlerle ..artık bir yerlerden başlamak gerek öyle değil mi

Açıköğretimden önü açık bir bölüm okuyup dgs'yle 4 yıla tamamlayabilirsiniz. Hem o esnada çalışma imkanınız da olur. Çok güzel bir karar vermişsiniz

bence çok iyi yaparsın . elinde mesleğin olsun

Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim,peki nasılsınız ne hissediyorsunuz
teşekkür ederim sagolun.
eski eşle severek evlenmiştim uzun süre sevgili olmuştuk. evlilik 4 yıl sürdü ve çok zor şeyler yaşadım. iyi şeyler de yaşadım belki ama genelde kötüler hatırlanır boşanırken.
sadece boşanacağım deyip dilekçe verip hemen boşanınca şok oldum bu kadar hızlı olunca. o şok bir ay sürdü. ama iyi ki hızlı bir şekilde boşandık diyorum şuan. iyiyim pişman değilim ama alışkanlıklar birden geçmiyor zamanla daha iyi olacağım

Hani klasikleşmiş bir laf vardır kadınlar ayrılıktan sonra üzülür uzun süre, sonra hiç bir şey olmamış gibi devam eder erkekler başta saçar savurur sonra dank eder. İnşallah sizin için ilk kısmı geçerli olur. Şimdi üzülmeniz normal yasınızı yaşayın. Ama iyi olacaksınız buna eminim.

katılıyorum buna. boşanmak cesaret istiyormuş o göz kararması olmadan olmuyor yaşananlar da kolaylaştırıyor. endişesiz güvenli ve huzurlu yaşamak herşeye bedel. hepimiz hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…