- 8 Şubat 2009
- 1.462
- 1.926
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.621
gerçekten diziz gibib , dizi olsa çok abartmışlar derizzz.Küçükken dizi gibi bir hayatım olmasını isterdim ama yanlış dilekmiş. Sağol canım
Sağol canımçok geçmiş olsun gelişmeleri yaz canım merak ediyorum seni
Davadan önce 2 yıldır ayrı yaşıyorduk zaten,öyle devam etmek istiyor.Hem özgür olsun,hem nafaka odemesin,hem çocuğu istediği zaman görsünkölesi gibi gördüğü için . beyin algıları öyle bence(( boşanmak istemiyormu
Yuh ya bu duruma hem ayranım dökülmesin derler ama kusura bakma canım hak ediyor sende de iyi sabır var.Davadan önce 2 yıldır ayrı yaşıyorduk zaten,öyle devam etmek istiyor.Hem özgür olsun,hem nafaka odemesin,hem çocuğu istediği zaman görsün
Hayırlısıyla diyorum canımYuh ya bu duruma hem ayranım dökülmesin derler ama kusura bakma canım hak ediyor sende de iyi sabır var.İnşallah artık kurtulursun.
Açıköğretimden önü açık bir bölüm okuyup dgs'yle 4 yıla tamamlayabilirsiniz. Hem o esnada çalışma imkanınız da olur. Çok güzel bir karar vermişsinizHerkese iyi aksamlaarr.. arkadaşlar, ben artık bir yerlerden başlayayım kendi ayaklarımın üzerinde durayım istiyorum.lise Mezunu olduğum için iş bulmak çok zorlaştı zaten bu dönemde. ki zaten üniversite mezunu olmak şartıyla aliyo çoğu işyeri.universiteyide tıpkı lise gibi dışarıdan bitireyim diyorum en azından elimde bir meslek olur .kimseye de yük olmam kendi ayaklarımın üzerinde durur ileride kızımı da iyi bir gelecek sağlarım.yani şuan düşüncem bu yönde..duygularımı paylasmK istedim sizlerle ..artık bir yerlerden başlamak gerek öyle değil mi
Öncelikle teşekkür ederim..Bölüm konusunda bir fikrim yok ama sağlık okumayı çok istiyorum ..puani cok yüksek değilse tabi ☺Açıköğretimden önü açık bir bölüm okuyup dgs'yle 4 yıla tamamlayabilirsiniz. Hem o esnada çalışma imkanınız da olur. Çok güzel bir karar vermişsiniz
Yolun açık olsun canım bu zamana kadar çok zorlandık bundan sonra rabbim kolaylaştırsın inşallahÖncelikle teşekkür ederim..Bölüm konusunda bir fikrim yok ama sağlık okumayı çok istiyorum ..puani cok yüksek değilse tabi ☺
Çok teşekkür ederim canım benimYolun açık olsun canım bu zamana kadar çok zorlandık bundan sonra rabbim kolaylaştırsın inşallahben çok sevindim senin adına
hem sen özgür olma , evli olduğun için erkekler yanaşamasın. şuan zaten bir çok erkek bu yöntemi uyguluyorDavadan önce 2 yıldır ayrı yaşıyorduk zaten,öyle devam etmek istiyor.Hem özgür olsun,hem nafaka odemesin,hem çocuğu istediği zaman görsün
bence çok iyi yaparsın . elinde mesleğin olsunHerkese iyi aksamlaarr.. arkadaşlar, ben artık bir yerlerden başlayayım kendi ayaklarımın üzerinde durayım istiyorum.lise Mezunu olduğum için iş bulmak çok zorlaştı zaten bu dönemde. ki zaten üniversite mezunu olmak şartıyla aliyo çoğu işyeri.universiteyide tıpkı lise gibi dışarıdan bitireyim diyorum en azından elimde bir meslek olur .kimseye de yük olmam kendi ayaklarımın üzerinde durur ileride kızımı da iyi bir gelecek sağlarım.yani şuan düşüncem bu yönde..duygularımı paylasmK istedim sizlerle ..artık bir yerlerden başlamak gerek öyle değil mi
Kendilerini akıllı sanıyorlar.hem sen özgür olma , evli olduğun için erkekler yanaşamasın. şuan zaten bir çok erkek bu yöntemi uyguluyor
Hoşgeldiniz anlaşmalı mı boşandınız?merhaba ben de boşandım 2 buçuk ay oluyor.
hoş bulduk evet anlaşmalı boşandım. duruşma bile olmadi. dilekçe verir vermez hakim karşısına çıktık.Hoşgeldiniz anlaşmalı mı boşandınız?
Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim,peki nasılsınız ne hissediyorsunuzhoş bulduk evet anlaşmalı boşandım. duruşma bile olmadi. dilekçe verir vermez hakim karşısına çıktık.
teşekkür ederim sagolun.Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim,peki nasılsınız ne hissediyorsunuz
Hani klasikleşmiş bir laf vardır kadınlar ayrılıktan sonra üzülür uzun süre, sonra hiç bir şey olmamış gibi devam eder erkekler başta saçar savurur sonra dank eder. İnşallah sizin için ilk kısmı geçerli olur. Şimdi üzülmeniz normal yasınızı yaşayın. Ama iyi olacaksınız buna eminim.teşekkür ederim sagolun.
eski eşle severek evlenmiştim uzun süre sevgili olmuştuk. evlilik 4 yıl sürdü ve çok zor şeyler yaşadım. iyi şeyler de yaşadım belki ama genelde kötüler hatırlanır boşanırken.
sadece boşanacağım deyip dilekçe verip hemen boşanınca şok oldum bu kadar hızlı olunca. o şok bir ay sürdü. ama iyi ki hızlı bir şekilde boşandık diyorum şuan. iyiyim pişman değilim ama alışkanlıklar birden geçmiyor zamanla daha iyi olacağım
katılıyorum buna. boşanmak cesaret istiyormuş o göz kararması olmadan olmuyor yaşananlar da kolaylaştırıyor. endişesiz güvenli ve huzurlu yaşamak herşeye bedel. hepimiz hakkında hayırlısı olsunHani klasikleşmiş bir laf vardır kadınlar ayrılıktan sonra üzülür uzun süre, sonra hiç bir şey olmamış gibi devam eder erkekler başta saçar savurur sonra dank eder. İnşallah sizin için ilk kısmı geçerli olur. Şimdi üzülmeniz normal yasınızı yaşayın. Ama iyi olacaksınız buna eminim.