- 8 Şubat 2009
- 1.462
- 1.926
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.641
yeni düzenine alıştınmımerhaba ben de boşandım 2 buçuk ay oluyor.
Evet alışkanlıklari unutmak kolay olmuyor ama zaman her şeye deva.teşekkür ederim sagolun.
eski eşle severek evlenmiştim uzun süre sevgili olmuştuk. evlilik 4 yıl sürdü ve çok zor şeyler yaşadım. iyi şeyler de yaşadım belki ama genelde kötüler hatırlanır boşanırken.
sadece boşanacağım deyip dilekçe verip hemen boşanınca şok oldum bu kadar hızlı olunca. o şok bir ay sürdü. ama iyi ki hızlı bir şekilde boşandık diyorum şuan. iyiyim pişman değilim ama alışkanlıklar birden geçmiyor zamanla daha iyi olacağım
Günaydın. Ben biliyorsunuz sanıyordum, o yüzden elleşmedim, belki bir açıklaması vardır, buranın dışında bir muhabbet olmuştur diye. Fake mi, sanmıyorum, ama yaşadıkları ağır gelmiş belli ki.Kizlaaaarrr merhaba size sok haberim varrr.. mahidevransultan hepimizi kandırmış meğer anlattığı hikaye uydurmasyonmus,hani bir Ceyda vardı ya burada,aslında o oymuş
Tahmin etmiştim daha doğrusu başka bir üye beni uyarmıştı biliyordum o yüzden ama emin de olamadım. Hatta bir ara runib de yan hesabı mı acaba diye şüphelendim. Canım kusura bakmaKizlaaaarrr merhaba size sok haberim varrr.. mahidevransultan hepimizi kandırmış meğer anlattığı hikaye uydurmasyonmus,hani bir Ceyda vardı ya burada,aslında o oymuş
Ceyda kimdi ki, konu neydiKizlaaaarrr merhaba size sok haberim varrr.. mahidevransultan hepimizi kandırmış meğer anlattığı hikaye uydurmasyonmus,hani bir Ceyda vardı ya burada,aslında o oymuş
Bence karısından boşanırken çok uğraşmış intikam almaya çalışan bir erkek bile olabilirGünaydın. Ben biliyorsunuz sanıyordum, o yüzden elleşmedim, belki bir açıklaması vardır, buranın dışında bir muhabbet olmuştur diye. Fake mi, sanmıyorum, ama yaşadıkları ağır gelmiş belli ki.
Eski üye olmasa tamam olucam. Neden banı yimiş acaba onu merak ettim? Hamile değil miymiş?Bence karısından boşanırken çok uğraşmış intikam almaya çalışan bir erkek bile olabilir
Ceyda1992 eski adıydı.Ceyda kimdi ki, konu neydizaten o hikaye epey ütopik bir şeydi
Yok ikiz bebekler yok üçüzmüş, yok efendim ilk aşkındanmış, yaş daha 28 vs vs gerçek olmamasına sevindim açıkçası, gerçek olsa yaşayan kişiye üzülürdüm.
Bana da açıklasınlar şu an hiçbir şey anlamadım.Ay lütfen biri konuyu tam olarak açıklasıntamamen mi yalanmış, bi kısmı mı neresi
Bence bu kişi (kadın mı erkek mi emin değilim) zamanında bir sürü bir sürü üyelik almış kullanmamış şimdi tek tek trol için kullanıyor. Benim teorim buEski üye olmasa tamam olucam. Neden banı yimiş acaba onu merak ettim? Hamile değil miymiş?
Şu denli işsizliği aklım almıyor.Bence bu kişi (kadın mı erkek mi emin değilim) zamanında bir sürü bir sürü üyelik almış kullanmamış şimdi tek tek trol için kullanıyor. Benim teorim bu
Benim de şimdi düşündüm de boşanma avukatı da olabilir diye aklıma geldi.Şu denli işsizliği aklım almıyor.
Kaç gündür yazmayınca son mesajlarına girdim baktım banlanmis polemik vs de yok,şüphelendim.Temmuz 2022 annelerine attığı ultrason resmi sahteymis, Haziran'da da Haziran annelerine yazmış hamileyim diye..Bu kadın hamile fln değilmiş aslindw,bir de eski konularını bulup ortaya çıkarmışlar burada anlattıklarından bambaşka hikayeler anlatmış oralarda daBana da açıklasınlar şu an hiçbir şey anlamadım.
Neden hamileliğe taktı ki bu kadar? Zaten 2 çocuğu var?Kaç gündür yazmayınca son mesajlarına girdim baktım banlanmis polemik vs de yok,şüphelendim.Temmuz 2022 annelerine attığı ultrason resmi sahteymis, Haziran'da da Haziran annelerine yazmış hamileyim diye..Bu kadın hamile fln değilmiş aslindw,bir de eski konularını bulup ortaya çıkarmışlar burada anlattıklarından bambaşka hikayeler anlatmış oralarda daçok yıprandım,sadece yazmak istiyorum diye bir konusunu paylaşmışlar
7 aylık çocukla burada nasıl o kadar kalıyor diye şaşırıyordum çocuğu var mı o da muallakNeden hamileliğe taktı ki bu kadar? Zaten 2 çocuğu var?
Ya ben de açıkçası aynı şeyi düşündümTahmin etmiştim daha doğrusu başka bir üye beni uyarmıştı biliyordum o yüzden ama emin de olamadım. Hatta bir ara runib de yan hesabı mı acaba diye şüphelendim. Canım kusura bakmarunib
Neden yapıyor bunu acaba, bir de her seferinde neden bizim topik, hasta mıdır zevk mi alıyor. Yönetime de şikayet ettim ama gözden kaçırdılar sanırım.Mune