- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 26
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Hoşgeldiniz çok memnun oldumMerhaba, ben de bir kaç gün evvel boşanmış biri olarak katılıyorum topiğeçok güzel düşünmüşsünüz birbirimize moral ve destek verelim
Bu arada çok tatlısın ne güzel düşünmüşsün
Korkak değil aksine bir çok insandan daha cesursun bence, çocuğun için en iyisini gözünü kırpmadan tercih eden mükemmel bir annesin canım.Olayari dramatize etmeyi hic sevmem aslinda ama Son günlerde biraz duygusalımhamilelikten olsa gerek. Aklıma gelen bir tek güzel anı yok, acı çekmiyorum. Ama çok korkağım hayata karşı. Bi yandan mahkeme gününü düşünüyorum. Bir yandan verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu.
Ben bu aralar böyleyim güzel kadınlarım
Gözde hanım merhaba bebeğinizi düşünün ve hiç canınızı sıkmayın. Evliliğiniz için elinizden geleni yaptığınızı düşünüyorsanız hiç ardınıza dönmeyin ama yapılabilecek bir şeyler daha var mıydı acaba diye içinizde kuruntular varsa hem ileriki hayatınız hem bebeğinizin hayatı için onları yapmaya istekli olun derim benOlayari dramatize etmeyi hic sevmem aslinda ama Son günlerde biraz duygusalımhamilelikten olsa gerek. Aklıma gelen bir tek güzel anı yok, acı çekmiyorum. Ama çok korkağım hayata karşı. Bi yandan mahkeme gününü düşünüyorum. Bir yandan verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu.
Ben bu aralar böyleyim güzel kadınlarım
Hepimizin bu istekle bu yola girdiğine yemin edebilirim ama maalesef kurtulmak o kadar kolay olmuyor. Sizin anlaşmalı mı oldu dava, nasıl dolandırıldınız?Benimki pek başarı sayılmazbiraz maddi açıdan dolandırıldım diyebiliriz. Aman bir an önce çıksın da hayatımdan diyerek hemen ayrıldım
Gözde hanım merhaba bebeğinizi düşünerek hiç canınızı sıkmayın. Evliliğiniz için elinizden geleni yaptığınızı düşünüyorsanız hiç ardınıza dönmeyin ama yapılabilecek bir şeyler daha var mıydı acaba diye içinizde kuruntular varsa hem ileriki hayatınız hem bebeğinizin hayatı için onları yapmaya istekli olun derim ben
Aynen öyle bende bosanalı 4ay oldu.Eski hayatım artık benim için bir seçenek değil. Ama süreç zorlu. Yeni bir hayatin doğum sancıları bunlar. Elbet depresyonda olacak, sinirimde bozulacak. Ama geçecek. Galiba bu süreçte en doğru odaklanma duyguların geçici olduğunu kabullenme durumu
Aynen öyle bende bosanalı 4ay oldu.
Konumda vardu hatta :)
Size de geçmiş olsun.. Yeni hayatınız mutluluk getirsin
Gebe misiniz?
İlk bebiş mi?Evet geneyim 7. Aya girdik
Sizin de yeni hayatınız hayırlı olsun. Bundan öncekinden çok çok güzel olsun
İlk bebiş mi?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı hayırlısı ile en güzel sekilde büyütmeyi nasip eylesin inşallah
Güzel günleri mutlu günleri bol olsun, iyi insanlarla karşılaştırsın Allah inşaallah