Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

teşekkür ederim sagolun.
eski eşle severek evlenmiştim uzun süre sevgili olmuştuk. evlilik 4 yıl sürdü ve çok zor şeyler yaşadım. iyi şeyler de yaşadım belki ama genelde kötüler hatırlanır boşanırken.
sadece boşanacağım deyip dilekçe verip hemen boşanınca şok oldum bu kadar hızlı olunca. o şok bir ay sürdü. ama iyi ki hızlı bir şekilde boşandık diyorum şuan. iyiyim pişman değilim ama alışkanlıklar birden geçmiyor zamanla daha iyi olacağım
Evet alışkanlıklari unutmak kolay olmuyor ama zaman her şeye deva.

Kizlaaaarrr merhaba size sok haberim varrr.. mahidevransultan hepimizi kandırmış meğer anlattığı hikaye uydurmasyonmus,hani bir Ceyda vardı ya burada,aslında o oymuş 🤪
Günaydın. Ben biliyorsunuz sanıyordum, o yüzden elleşmedim, belki bir açıklaması vardır, buranın dışında bir muhabbet olmuştur diye. Fake mi, sanmıyorum, ama yaşadıkları ağır gelmiş belli ki.

Kizlaaaarrr merhaba size sok haberim varrr.. mahidevransultan hepimizi kandırmış meğer anlattığı hikaye uydurmasyonmus,hani bir Ceyda vardı ya burada,aslında o oymuş 🤪
Tahmin etmiştim daha doğrusu başka bir üye beni uyarmıştı biliyordum o yüzden ama emin de olamadım. Hatta bir ara runib de yan hesabı mı acaba diye şüphelendim. Canım kusura bakma 🤭 runib runib
Neden yapıyor bunu acaba, bir de her seferinde neden bizim topik, hasta mıdır zevk mi alıyor. Yönetime de şikayet ettim ama gözden kaçırdılar sanırım. Mune Mune

Ceyda kimdi ki, konu neydi 👀 zaten o hikaye epey ütopik bir şeydi
Yok ikiz bebekler yok üçüzmüş, yok efendim ilk aşkındanmış, yaş daha 28 vs vs gerçek olmamasına sevindim açıkçası, gerçek olsa yaşayan kişiye üzülürdüm.

Günaydın. Ben biliyorsunuz sanıyordum, o yüzden elleşmedim, belki bir açıklaması vardır, buranın dışında bir muhabbet olmuştur diye. Fake mi, sanmıyorum, ama yaşadıkları ağır gelmiş belli ki.
Bence karısından boşanırken çok uğraşmış intikam almaya çalışan bir erkek bile olabilir 🤔:confused::KK70:

Bide madem troll yapacaksın az özgün ol ya mahidevran sultan isminde bir üye daha var yani :KK70: anlaşılmamak için yapmış da olabilir oymuş gibi çok garip.

Bana da açıklasınlar şu an hiçbir şey anlamadım.
Kaç gündür yazmayınca son mesajlarına girdim baktım banlanmis polemik vs de yok,şüphelendim.Temmuz 2022 annelerine attığı ultrason resmi sahteymis, Haziran'da da Haziran annelerine yazmış hamileyim diye..Bu kadın hamile fln değilmiş aslindw,bir de eski konularını bulup ortaya çıkarmışlar burada anlattıklarından bambaşka hikayeler anlatmış oralarda da 😄 çok yıprandım,sadece yazmak istiyorum diye bir konusunu paylaşmışlar 😄

Kaç gündür yazmayınca son mesajlarına girdim baktım banlanmis polemik vs de yok,şüphelendim.Temmuz 2022 annelerine attığı ultrason resmi sahteymis, Haziran'da da Haziran annelerine yazmış hamileyim diye..Bu kadın hamile fln değilmiş aslindw,bir de eski konularını bulup ortaya çıkarmışlar burada anlattıklarından bambaşka hikayeler anlatmış oralarda da 😄 çok yıprandım,sadece yazmak istiyorum diye bir konusunu paylaşmışlar 😄
Neden hamileliğe taktı ki bu kadar? Zaten 2 çocuğu var?

Tahmin etmiştim daha doğrusu başka bir üye beni uyarmıştı biliyordum o yüzden ama emin de olamadım. Hatta bir ara runib de yan hesabı mı acaba diye şüphelendim. Canım kusura bakma 🤭 runib runib
Neden yapıyor bunu acaba, bir de her seferinde neden bizim topik, hasta mıdır zevk mi alıyor. Yönetime de şikayet ettim ama gözden kaçırdılar sanırım. Mune Mune
Ya ben de açıkçası aynı şeyi düşündüm 🙈
Ceyda adıyla bu grupta bir üyeyle (adını unuttum) sanki iki farklı kışi gibi yazisiyorlardi meğer aynı kisilermis ya runib ile de aynı olabilir diye düşündüm 🤷🏻‍♀️
Ha bu arads Ceyda1992 den sonrw Ceyda 2000 olmuş.
selamtatlim selamtatlim işte böyle

X