- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 26
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.481
Allah kolaylık versin canım zor vir durumdasın. Davayı devam ettirecek misin şimdi? Avukatın var mı?Yurt dışı için test mest girdi nerede keşke gitse. Daha önce doğuyada böyle çiktik ben memlekete gittim. Ayrılırız oradan diye ama ben kafamda bitirmemiş hep bağlanmıştım.
Coook teşekkür ederim
Rica ederim çok geçmiş olsunCoook teşekkür ederim
Bugun kizimi pedagoga götürdüm ve çok etkilenmiş onun için bir süre herşeyi erteleyeceğim inşallah Allah sabır ve dayanma gücü versinAllah kolaylık versin canım zor vir durumdasın. Davayı devam ettirecek misin şimdi? Avukatın var mı?
Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun.Bugun kizimi pedagoga götürdüm ve çok etkilenmiş onun için bir süre herşeyi erteleyeceğim inşallah Allah sabır ve dayanma gücü versin
Orada bile beni çekiştiriyor kötülüyor gitmek istemedi zar zor gittik
Herşey için ben uğraştim kizimi toparlamaya hiç umrunda değil bi çok bedel ödedim kizim için meğerse kötü etmişim bu konularla karşimda düzgün bi insan olsa yaralanmazdık
İnşallah geçecek
Evet keşke bende öyle yapsaydım şu hala devam ediyor sorunlar ve olanlar çocuklara oluyor küçükken alınan kararlar daha doğru pedagog ne olurda olsun bir kere deneyin dedi ama yine aynı yine aynı hiç bir ufak değişim yok ben çocuğa nasıl faydalı oleuruz onların cevabını alırken anne şöyle anne böyle şunu yapiyor sürekli bunu anlatiyor yine aynı her şey devam.. Ne istiyor benden anlamadım surat assam otursam en ufak hareketimde ne oldu sana diyr başliyor kışkırtıyor yine olan hiç bi şey yok sanki.Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben de ne yapacaksam oğlum küçükken,evi bilmeden tanımadan yapmalıyım dedim kararımı verdim uygulamaya koydum.İyi düşünmüşüm sanırım.
Allah kolaylık versin size de
Ben de geçerli sebep olmadıkça bosanamiyorum şu anEvet keşke bende öyle yapsaydım şu hala devam ediyor sorunlar ve olanlar çocuklara oluyor küçükken alınan kararlar daha doğru pedagog ne olurda olsun bir kere deneyin dedi ama yine aynı yine aynı hiç bir ufak değişim yok ben çocuğa nasıl faydalı oleuruz onların cevabını alırken anne şöyle anne böyle şunu yapiyor sürekli bunu anlatiyor yine aynı her şey devam.. Ne istiyor benden anlamadım surat assam otursam en ufak hareketimde ne oldu sana diyr başliyor kışkırtıyor yine olan hiç bi şey yok sanki.
Allah Allah bu cesaret i nerden buluyorlarsaBen de geçerli sebep olmadıkça bosanamiyorum şu anevliliğim henüz 1 senesi olmadigi için. Tartistigimizda beni itti ve yataga düştüm darp raporu da alamıyorum biraz kafamı toparladıktan sonra kendisiyle konusmayi düşünüyorum boşanma işini nasıl halledebiliriz diye
Ben eş kişisinin telinde erkek adıyla kayıtlı olan kadın numarasını aramıştım ama tabiki inkar etti.İnkar ediyorlarKızlar birşey soracağım. Aldatılıp diğer kadınla iletişime geçen var mı aramızda? Bazen bunu yapmak istiyorum sonra da canım daha çok yanar diye vazgeçiyorum. Davada kullanabileceğim birşeyler söyler mi diye
Bence de inkar eder hatta kadın da inkar eder, üzüldüğünle kalırsın başka bir yol ara. Ayrıca karşı tarafla iletişime geçmek evet senin varlığının farkındayım demek oluyor bu da daha bir totosunu kaldırıyor kadının. Sen kimsin ki ben seni kaale alıcam tavrı daha mantıklı. Elinde herhangi bir ispat varsa eşinin yanında da durma.Kızlar birşey soracağım. Aldatılıp diğer kadınla iletişime geçen var mı aramızda? Bazen bunu yapmak istiyorum sonra da canım daha çok yanar diye vazgeçiyorum. Davada kullanabileceğim birşeyler söyler mi diye
Bence kadınla hiç muhatap olma, söyleyeceğini de düşünmüyorum kendi kendini üzersin. Ben delil topladıktan sonra kadının eşiyle iletişime geçmiştim, ama delillerim varken.Kızlar birşey soracağım. Aldatılıp diğer kadınla iletişime geçen var mı aramızda? Bazen bunu yapmak istiyorum sonra da canım daha çok yanar diye vazgeçiyorum. Davada kullanabileceğim birşeyler söyler mi diye
Benim de delillerim var inkar etse de boşa kadını engelledi belki intikam için birşeyler söyler kanıt verir diye düşündüm elim güçlensin.Bence kadınla hiç muhatap olma, söyleyeceğini de düşünmüyorum kendi kendini üzersin. Ben delil topladıktan sonra kadının eşiyle iletişime geçmiştim, ama delillerim varken.
Ben de muhatap olmak istemiyorum aslında daha çok üzülürüm diye de korkuyorum ama elimdeki deliller güçlenir koca nüsfettesinden öc almak için birşeyler söyler elime verir mi diyeBence de inkar eder hatta kadın da inkar eder, üzüldüğünle kalırsın başka bir yol ara. Ayrıca karşı tarafla iletişime geçmek evet senin varlığının farkındayım demek oluyor bu da daha bir totosunu kaldırıyor kadının. Sen kimsin ki ben seni kaale alıcam tavrı daha mantıklı. Elinde herhangi bir ispat varsa eşinin yanında da durma.
Benimki de erkek adıyla kayıt aldım numarayı inkar etse de zaten elimde delilller var daha da güçlensin diye düşündümBen eş kişisinin telinde erkek adıyla kayıtlı olan kadın numarasını aramıştım ama tabiki inkar etti.İnkar ediyorlar
Söylemez ki canım onlar anlamıştır kaç kere kocan olacak öküz tembihlemiştir söyleme diye. Sanmıyorum bir şey elde edeceğini. Ki kız itiraf etti ses kaydı aldın desek özel hayatın gizliliği oluyor bide kızı tanımıyorsun. Eşini itiraf ettirip ses kaydı alsan belki geçerliliği olur.Ben de muhatap olmak istemiyorum aslında daha çok üzülürüm diye de korkuyorum ama elimdeki deliller güçlenir koca nüsfettesinden öc almak için birşeyler söyler elime verir mi diye
Delillerin varsa uğraşma boşu boşuna, niye söylesin ki kadın? Kendini üzeceksin sadece, kadını uzaktan görmek bile o kadar koyuyor ki..Benim de delillerim var inkar etse de boşa kadını engelledi belki intikam için birşeyler söyler kanıt verir diye düşündüm elim güçlensin.
mrb sende gelişme varmı , nasıslısın hamişlik nasıl gidyor .Delillerin varsa uğraşma boşu boşuna, niye söylesin ki kadın? Kendini üzeceksin sadece, kadını uzaktan görmek bile o kadar koyuyor ki..
konunu okumuştum şu an ne aşamadasınızBen de geçerli sebep olmadıkça bosanamiyorum şu anevliliğim henüz 1 senesi olmadigi için. Tartistigimizda beni itti ve yataga düştüm darp raporu da alamıyorum biraz kafamı toparladıktan sonra kendisiyle konusmayi düşünüyorum boşanma işini nasıl halledebiliriz diye