Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Söylemez ki canım onlar anlamıştır kaç kere kocan olacak öküz tembihlemiştir söyleme diye. Sanmıyorum bir şey elde edeceğini. Ki kız itiraf etti ses kaydı aldın desek özel hayatın gizliliği oluyor bide kızı tanımıyorsun. Eşini itiraf ettirip ses kaydı alsan belki geçerliliği olur. 🤷‍♀️
Ses kaydım var inşallah işe yarar

mrb sende gelişme varmı , nasıslısın hamişlik nasıl gidyor .
iyiyim canım sen nasılsın? Çok yorucu geçiyor bulantılar aldı başını gitti:KK43: bugün ikisininde kalp atışlarını duyduk gümbür gümbürdü🥰 eski eşe söylemek için kalp atışlarını duymayı bekliyordum, duyduğuma göre söyleyebilirim artık. Cuma çocukları görmeye gelecek.

iyiyim canım sen nasılsın? Çok yorucu geçiyor bulantılar aldı başını gitti:KK43: bugün ikisininde kalp atışlarını duyduk gümbür gümbürdü🥰 eski eşe söylemek için kalp atışlarını duymayı bekliyordum, duyduğuma göre söyleyebilirim artık. Cuma çocukları görmeye gelecek.
cuma günümü söyleyeceksin . suratını görmek isterdim :)))bize mutlaka yazzzz. evlenme işini düşündünmü , ailene ne zaman söyleyeceksin . çok heyecanlı olmalısın

Kızlar birşey soracağım. Aldatılıp diğer kadınla iletişime geçen var mı aramızda? Bazen bunu yapmak istiyorum sonra da canım daha çok yanar diye vazgeçiyorum. Davada kullanabileceğim birşeyler söyler mi diye 🤔
ben kesinlikle iletişime geçerdim herhalde . acı yaşatan insana iki çift söz hakkım olsun lütfen .))

cuma günümü söyleyeceksin . suratını görmek isterdim :)))bize mutlaka yazzzz. evlenme işini düşündünmü , ailene ne zaman söyleyeceksin . çok heyecanlı olmalısın
Evet cuma, asıl sen bendeki stresi göreceksin kaç gündür başıma bir iş gelmese bari, daha önce oldu bir kere halka açık alanda buluşmak daha mantıklı olur sanırım. Tamam canım yazarım 😘
Evlenme işi hala açılmadı, henüz düşünmüyorum daha çok erken.
Aileme karnım belli olmaya başlayınca söyleyeceğim gerçi annem sende bir haller var tuhafsın diyor birkaç gündür ama anlar mı bilemiyorum.

Evet cuma, asıl sen bendeki stresi göreceksin kaç gündür başıma bir iş gelmese bari, daha önce oldu bir kere halka açık alanda buluşmak daha mantıklı olur sanırım. Tamam canım yazarım 😘
Evlenme işi hala açılmadı, henüz düşünmüyorum daha çok erken.
Aileme karnım belli olmaya başlayınca söyleyeceğim gerçi annem sende bir haller var tuhafsın diyor birkaç gündür ama anlar mı bilemiyorum.
anneler hissediyor demekki :)))) bekliyoruz güzel haberleri

Kızlar napıyorsunuz, nasılsınız?
Benim ilk celse görüldü hakim nafakaya hükmetmiş, ex eşin avukatı her zamanki gibi karşı çıkmış benim mesleğim olduğunu çalıştığımı iddia etmiş.(yalan) Çok az bir miktar, benden çaldıklarını ödemeye yetmez ama davanın gidişatı açısından en azından bir umut oldu. Purpplee Purpplee clovee clovee MahidevranSultan MahidevranSultan Miknatiss Miknatiss sizin nasıl gidiyor?

Benim ilk celse görüldü hakim nafakaya hükmetmiş, ex eşin avukatı her zamanki gibi karşı çıkmış benim mesleğim olduğunu çalıştığımı iddia etmiş.(yalan) Çok az bir miktar, benden çaldıklarını ödemeye yetmez ama davanın gidişatı açısından en azından bir umut oldu. Purpplee Purpplee clovee clovee MahidevranSultan MahidevranSultan Miknatiss Miknatiss sizin nasıl gidiyor?
Hayırlı olsun🥰yol uzun... Sinirler yıpranmıştır şimdi sende geçmiş olsun atlattın ilki:))
Bizde iyiyiz işte nolsun yorgun argın devam😂

Hiç yoktan iyi yine,hadi geçmiş olsun.Ailenle mi kalıyorsun şu an ?
Bende bir gelişme yok,ertelenmiş olan duruşmayi bekliyorum

Hayırlı olsun🥰yol uzun... Sinirler yıpranmıştır şimdi sende geçmiş olsun atlattın ilki:))
Bizde iyiyiz işte nolsun yorgun argın devam😂
Sağol canım 💕
Hiç yoktan iyi yine,hadi geçmiş olsun.Ailenle mi kalıyorsun şu an ?
Bende bir gelişme yok,ertelenmiş olan duruşmayi bekliyorum
Evet canım ailemle kalıyorum. Ne zaman canım duruşma ? Bizimkini Mart'a vermiş.

Benim daha hiç duruşmam görülmedi ve ne zaman olacak buda belli değil bu yüzden değişen bir şey yok zaten bunun dışında başka durumlarda yok öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte 🥴

X