MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.441
Bir dahaki olur mu bilmem belki teklif eder yine o zaman kendi ellerinle dökersin sonra pardon yanlışlıkla olduAh ne şekilde olursa olsun bi canı yansa da ben de görsem keşke
Senin için de hayırlısı olsun inşallah, hayatın sana güzellikler getirsin
Yaaa tahminim doğru çıktı desene, bu kişiyle önceden bir ilişkiniz mi vardı o zaman canım. Çok sevindim senin adına acele etme evlilik için bebekler anlayana kadar belki senin de fikrin değişir, büyük olan çocuk için de hazırlanması ve kabullenmesi biraz zor bir süreç olacak. Anne babanın ayrılığını kabullenip yeni bir baba figürü oluşması. Umarım en kolay şekilde atlatırsınHaberlerim var....
Doktor 2 kese gördü 6 haftalıklarKalp atışı 7. Haftada duyuluyor haftaya tekrar randevum var o yüzden, şimdi duymadık.
Duymadık diyorum çünkü babalarıyla birlikte gittik dün gece beklediğimin aksine çok çok iyi bir tepki aldım, bana aşık olmana rağmen o adamla evlendin biraz geç olsada nihayet bir aile olacağız gibi şeyler dedi ama evlenmek istemediğimi söyledim o konuda üstüme gelmedi en azından şimdilik. Sevinmişti bugün de istemememe rağmen geldi. Ama nasıl anlatayım onun yanında kendimi gerçekten iyi hissettim, eşimi sevdim evet ama onun yanındayken eski günler çocuklarımızla ilgili kurduğumuz hayaller aklıma geldi. Böyle hayal etmemiştik belki ama hep ikiz çocuk hayali kurduğumuzu hatırlıyorum. Yaşayacağım şeyler çok ağır olacak hazır mıyım bilmiyorum.
ben de o kısmı tam anlayamadım, eskiden aşık mıydınız birbirinizeYaaa tahminim doğru çıktı desene, bu kişiyle önceden bir ilişkiniz mi vardı o zaman canım. Çok sevindim senin adına acele etme evlilik için bebekler anlayana kadar belki senin de fikrin değişir, büyük olan çocuk için de hazırlanması ve kabullenmesi biraz zor bir süreç olacak. Anne babanın ayrılığını kabullenip yeni bir baba figürü oluşması. Umarım en kolay şekilde atlatırsınBu kişiyle mutlu olacakmışsın gibi geliyor heyecanından inşallah öyle olur.
Evlilik aklımda hiç yok inan ki, böyle kafam rahatYaaa tahminim doğru çıktı desene, bu kişiyle önceden bir ilişkiniz mi vardı o zaman canım. Çok sevindim senin adına acele etme evlilik için bebekler anlayana kadar belki senin de fikrin değişir, büyük olan çocuk için de hazırlanması ve kabullenmesi biraz zor bir süreç olacak. Anne babanın ayrılığını kabullenip yeni bir baba figürü oluşması. Umarım en kolay şekilde atlatırsınBu kişiyle mutlu olacakmışsın gibi geliyor heyecanından inşallah öyle olur.
Rica ederim kuzum ne demekEvlilik aklımda hiç yok inan ki, böyle kafam rahatTekrar bir erkeği henüz hayatımın en içine, evime sokmak istemiyorum. Ayrıca dediğin gibi oğlumu da düşünüyorum bu kişiyi daha önceden tanıyor, bir anda tanıdığı x amca dediği birini başına üvey baba olarak getiremem ama daha çok ısınmasını sağlayacağım çünkü ikizlerin babası olarak hep hayatımın içinde olacak kocam olarak olmasada... oğluma boşanma sürecini psikolojik yardım ile atlattırdım, şimdi yeni gelecek kardeşler için tekrar başlaması gerekiyor, o konu biraz zorlayacak gerçekten
İnşallah canım desteklerin için çok teşekkür ederim sana, harika birisin
Üniversiteden aşık olduğum biri, ondan ayrıldığımda gerçekten büyük aşk acısı çekiyordum zayıflamıştım falan, o sırada eşim hep yanımda olmuştu o zaman aşık olmuştum sonradan arkadaşlıktan çıkmaya dönüştü eşimle olan ilişkim. O zaman geri dönmüştü bu şahıs ama ben Türkan Şorayın sevgi emektir lafı üzerine eşimi seçtim, ama yanlış seçimmişben de o kısmı tam anlayamadım, eskiden aşık mıydınız birbirinizeyani eşinden önceki birisi falan mı bu beyfendi ? MahidevranSultan
Abovvv hatırlatma onuRica ederim kuzum ne demek4 çocuklu hatun oldun desene
Allah isteyip olmayanlara da bu sevinci yaşatsın inşallah
Benzer hikaye bende de var konu açmıştım hatta seni çok iyi anlıyorum. İnşallah sonu da seninkine benzer olur, boşandıktan sonra belki yazarım diyorum ama o zamana kim öle kim kalaÜniversiteden aşık olduğum biri, ondan ayrıldığımda gerçekten büyük aşk acısı çekiyordum zayıflamıştım falan, o sırada eşim hep yanımda olmuştu o zaman aşık olmuştum sonradan arkadaşlıktan çıkmaya dönüştü eşimle olan ilişkim. O zaman geri dönmüştü bu şahıs ama ben Türkan Şorayın sevgi emektir lafı üzerine eşimi seçtim, ama yanlış seçimmişsevgi emek değil demek ki
Kardeşin, annen filan var mı sana yardım edecekAbovvv hatırlatma onu3 bebek+ 1 çocuk ayyy
Aminnn, tüm isteyenlerin sağlıklı sıhhatli evlatları olsun inşallah
Niye öyle diyorsun kız elbet boşanacaksın hayırlısıylaBenzer hikaye bende de var seni çok iyi anlıyorum. İnşallah sonu da seninkine benzer olur, boşandıktan sonra belki yazarım diyorum ama o zamana kim öle kim kala
Annem var büyük doğduğundan beri yanımda olan bakıcımız var, ama kurtarmazKardeşin, annen filan var mı sana yardım edecektek başına zor olacak gibi, bebeklerin babası maddi yardımda bulunur mu? Baya bir süre çalışamayacaksın muhtemelen
Amin canım inşallah.Demek ki onlar bizim yanımızda olurken hissettiğimiz aşk değil minnetmiş sadece. Ve bu aşk sandığımız minnet için gerçek aşkları bırakmış olduk, canım sıkıldı bak şimdi
Öyle deme forumda en çok onlar aldatılıyor, boşanamıyorKeşke zamanında aklımı kullanıp öğretmen olsaydım
hayırlısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . bize burda gelişmeleri yaz merak ederiz. en çok merak ettiğim eski eşinin tepkisis :))Annem var büyük doğduğundan beri yanımda olan bakıcımız var, ama kurtarmaz. Oğlanların babası zaten bulunuyor nafaka olarak, ikizlerin babasını bıraksak kendi evine alacak bebekleri ben sadece hafta sonu görmeye gideceğim maddi anlamda yardımda bulunur tabiki diye düşünüyorum. Evet çalışmadan nasıl olacak bilmiyorum ücretsiz izne ayrılırım büyük ihtimalle. Keşke zamanında aklımı kullanıp öğretmen olsaydım
Kız onu merak edecek ne var mors olacak iştehayırlısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . bize burda gelişmeleri yaz merak ederiz. en çok merak ettiğim eski eşinin tepkisis :))
Sizden mi bilgi alayım
Yani buradaki arkadaşlar boşanmanın herhangi bir aşamasında oldukları için yardımcı olabilirler demek istedimSizden mi bilgi alayım
İkinci bir şans daha istemiş vermişsin, hatalı olduğunu hiç düşünmüyorum herkes ikinci bir şansı hakeder mantığı ile. Bu özlü sözler yakıyor bizi sanırımAmin canım inşallah.Benimki minnet de değildi senin eşin hadi yine zor zamanda yanında olmuş seviyorum sanmışsın benimki hep bana zor zamanlar yaşatan kişi oldu değersiz ve mecbur hissettirdi. Aklım başıma gelip başkasıyla olacağımı anlayınca da bin türlü özürler kıyametler. Pişman oldu, onca yaşanmış var değişecek sandım ki öyleymiş gibi yaptı da ama meğer hepsi oyunmuş. Köprüyü geçene kadar. Şimdi anlıyorum ben ona aşık olmamışım kendi çabama aşık olmuşum onu hep ilk zamanlardaki kişi sanmışım ama o değilmiş. Hakkımızda hayırlısı
Ayy dimi neden hepsi öğretmen yahuÖyle deme forumda en çok onlar aldatılıyor, boşanamıyor