MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
- Konu Sahibi Eve in Heaven
-
- #1.461
Teşekkür ederim canımhayırlısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . bize burda gelişmeleri yaz merak ederiz. en çok merak ettiğim eski eşinin tepkisis :))
mors olacak onu biliyorum ama , ne tepki verecek egosunu indirecekmi :))Kız onu merak edecek ne var mors olacak işte
Çok geçmiş olsun bunlar geride kalan alışkanlık ve haksızlığa uğramış olmanın getirdiği duygular. Umarım bir an evvel kurtulursunuz. Hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz aslında. Umarım bundan sonra çok daha güzel şeyler yaşarsınız. Umudunuzu kaybetmeyin.Herkese merhabalar, ben de aldatıldım ve boşanmaya karar verdim. Öğrendiğimden beri öyle üzgünüm ki hayatım sanki bundan ibaret aklım fikrim neden neden demekle geçiyor, çok zor bir dönem geçiriyorum sanırım depresyondayım ve doktora gitmeye karar verdim ( avukatım da doktora gidersen daha kolay atlatırsın, diğer süreci ben zaten halledeceğim dedi) İnanın ağlayamıyorum artık aşkımdan ölmüyorum ama bu neyin acısı çözemedim. İçimdeki o ses varya susmuyor ben haketmedim ben haketmedim... Bana bunları yaşatan şahıs pişmanlık turlarında, bazen ılımlı bazen agresif , bazen aşkından ölüyor bazen benden nefret ediyor , bazen boşanalım diyor bazen ben sensiz yaşayamam asla ayrılmam diyor yani dengesiz bir narsist de benim başımda. 6 yıldır evliyiz 1 yılda öncesi var 7 yıldır uğraşıyorum bu dengesizle ama aldatılma bam telim. Şu anki ruh halim berbat, kötü bir bağımlılıktan kurtulmaya çalışıyorum ne zormuş nasılda etkisi altına almış farkında değilim. Ama konfor alanımdan çıktım artık bu yoldan dönmek yok haftaya dilekçemi verip davamı açıçağız avukatımla, gözümde öyle büyüyor ki öyle korkuyorum ki öyle de canım yanıyor. Dualar, okuduğum kişisel gelişim kitapları , izlediğim komik filmler, yürüyüşlerim ve yeni işim benim yoldaşlarım oluyor iyi olacağım. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz birkaç sene sonra vay be neler atlattık diyeceğiz gülerek, haketmediğimiz halde bizi kırıp dökenler ardımızda kalacak ne halleri varsa görsünler Allah çok büyük ahımızı kimse de bırakmaz... Kocaman Sevgiler Hepinize Güçlü Kadınlar...
Teşekkür ederim E Eve in Heaven hepimiz mutlu haberlerimizi de yazacağız burayaÇok geçmiş olsun bunlar geride kalan alışkanlık ve haksızlığa uğramış olmanın getirdiği duygular. Umarım bir an evvel kurtulursunuz. Hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz aslında. Umarım bundan sonra çok daha güzel şeyler yaşarsınız. Umudunuzu kaybetmeyin.
siziz tebrik ediyorum , büyük başarı o bağımlılıktan kurtulmak. benim bir çok tanıdığım boşandıktan sonra niye daha erken boşnmadım omuzumdan büyük yük kaldı dedi. ömrümü çürürtmüşüm dedilerHerkese merhabalar, ben de aldatıldım ve boşanmaya karar verdim. Öğrendiğimden beri öyle üzgünüm ki hayatım sanki bundan ibaret aklım fikrim neden neden demekle geçiyor, çok zor bir dönem geçiriyorum sanırım depresyondayım ve doktora gitmeye karar verdim ( avukatım da doktora gidersen daha kolay atlatırsın, diğer süreci ben zaten halledeceğim dedi) İnanın ağlayamıyorum artık aşkımdan ölmüyorum ama bu neyin acısı çözemedim. İçimdeki o ses varya susmuyor ben haketmedim ben haketmedim... Bana bunları yaşatan şahıs pişmanlık turlarında, bazen ılımlı bazen agresif , bazen aşkından ölüyor bazen benden nefret ediyor , bazen boşanalım diyor bazen ben sensiz yaşayamam asla ayrılmam diyor yani dengesiz bir narsist de benim başımda. 6 yıldır evliyiz 1 yılda öncesi var 7 yıldır uğraşıyorum bu dengesizle ama aldatılma bam telim. Şu anki ruh halim berbat, kötü bir bağımlılıktan kurtulmaya çalışıyorum ne zormuş nasılda etkisi altına almış farkında değilim. Ama konfor alanımdan çıktım artık bu yoldan dönmek yok haftaya dilekçemi verip davamı açıçağız avukatımla, gözümde öyle büyüyor ki öyle korkuyorum ki öyle de canım yanıyor. Dualar, okuduğum kişisel gelişim kitapları , izlediğim komik filmler, yürüyüşlerim ve yeni işim benim yoldaşlarım oluyor iyi olacağım. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz birkaç sene sonra vay be neler atlattık diyeceğiz gülerek, haketmediğimiz halde bizi kırıp dökenler ardımızda kalacak ne halleri varsa görsünler Allah çok büyük ahımızı kimse de bırakmaz... Kocaman Sevgiler Hepinize Güçlü Kadınlar...
Neden zorundasınız, neden boşanamıyorsunuz? Açıklarsanız belki yorum yapan olur.Merhaba boşanmak zorunda olan ama boşanamayanlar varmı bnm gibi acaba
Konumda bahsetmiştim aslında çocuklarım var ve aile yüzünden ve uzak bir yerdeyiz destek olanda yok, geneli böyle oluyor yani yazayım demiştim yazamadim ne zamandir. Kizimda bir suredir hasta mevsimselim alerjimi belli değil çok takiyorum geldikçede herşey üstüyse geliyor çok uzun konu aslında bende çok yorgunum hiç birşey yapmaya mecalim yok gördükçe hareketlerinede deli oluyorum burasi iyi gelir umarım. Kimsenin hikayesinde bilmiyorum burada benim hikayem böyle cesaret ve güç lazim.Neden zorundasınız, neden boşanamıyorsunuz? Açıklarsanız belki yorum yapan olur.
mesleğiniz becerinşz varmı . el sanantları falan çalışma imkanınız varmıMerhaba boşanmak zorunda olan ama boşanamayanlar varmı bnm gibi acaba
Mesleğim var şu an başlicam çalişmayada ne yapayım kafam çok karişik bebeğimde 5 aylık daha küçükmesleğiniz becerinşz varmı . el sanantları falan çalışma imkanınız varmı
Mesleğim var şu an başlicam çalişmayada ne yapayım kafam çok karişik bebeğimde 5 aylık daha küçük
Ayıptır sorması ne kadar maaş alıyorsun. Boşanmayı gerçekten düşünüyorsun anladığım kadarıyla. Acaba ailenin yanına değil başka bir şehire mi yerleşsen belki yakınlarına bir yere orası küçük yer demişsin zaten. 1+1 daire tutarsın, büyük çocuk okula gidiyor galiba. Küçük için de bir abla tutarsın yarım gün sen yokken o bakar sen gelince gider. Öğrenciler veya genç işsizler böyle bir iş için çalışabilir. Kız meslek liselerinin çocuk gelişim okuyan öğrencileri çalışıyor bildiğim kadarıyla böyle işlerde. Şimdi şartlar gözünü korkutuyor normal de iş sende bitiyor. Eşin hep böyle miydi sence değişmez mi? O kadar mahkemeye kadar gitmişsiniz hala aynı mı?Mesleğim var şu an başlicam çalişmayada ne yapayım kafam çok karişik bebeğimde 5 aylık daha küçük
Teşekkür ederimsiziz tebrik ediyorum , büyük başarı o bağımlılıktan kurtulmak. benim bir çok tanıdığım boşandıktan sonra niye daha erken boşnmadım omuzumdan büyük yük kaldı dedi. ömrümü çürürtmüşüm dediler
Normal memur maaşi 5-6 bin. Nafakada alırım ama aileden öyle bir baskı varki anlatamam annem yanımda kriz geçirip çocuk gibi azarlıyor beni. Büyük kizim 5 yaşinda bu kavgalardan çok etkilendi çok hassas babaya düşkün laf dinlemeyen yemeğini dahi zorla yiyen bi çocuk.Ayıptır sorması ne kadar maaş alıyorsun. Boşanmayı gerçekten düşünüyorsun anladığım kadarıyla. Acaba ailenin yanına değil başka bir şehire mi yerleşsen belki yakınlarına bir yere orası küçük yer demişsin zaten. 1+1 daire tutarsın, büyük çocuk okula gidiyor galiba. Küçük için de bir abla tutarsın yarım gün sen yokken o bakar sen gelince gider. Öğrenciler veya genç işsizler böyle bir iş için çalışabilir. Kız meslek liselerinin çocuk gelişim okuyan öğrencileri çalışıyor bildiğim kadarıyla böyle işlerde. Şimdi şartlar gözünü korkutuyor normal de iş sende bitiyor. Eşin hep böyle miydi sence değişmez mi? O kadar mahkemeye kadar gitmişsiniz hala aynı mı?
Benim eski eşim de benzer bir modeldi o da askerdi. Zaten ataerkil ailede büyümüş ağzından küfür eksik olmazdı sağolsun. Bir kere sağol, teşekkür ederim demezdi. Yardım etmeyi zaten hiç saymıyorum. Böyle insanla evli olsan ne olmasan ne? Bir de göreve gidiyor aylarca yalnız kalıyorsun zaten hiç çekilecek gibi değil.
Canım önce bence sakin ol. Hangi şehirdesin? İstanbul, Ankara değilse 2 bine küçük güzel bir ev denk getirebilirsin hatta öğrencilerin olduğu bölgelerde daha bile ucuza oluyor. Sahibindende bir araştır önce. Çalışacağın yere ulaşım da önemli. Yarın bakıcıyla görüş, inşallah olur. İşe de başladıktan sonra biraz daha kafanı toparlarsın. Birkaç ay sabret kenara para koymaya bak. Sonra açar annenlerle de konuşursun. Ben kararımı verdim siz isteseniz de istemeseniz de diye. Eğer tamam derlerse ne ala ama pek öyle olacak gibi durmuyor. 2 aya kadar iş ve bakıcı durumun zaten çözülür kenara da bir 5 6 bin atsan kârdır. Nafakayı bakıcıya verirsin ilerde geri kalan para da büyük şehirde değilsen geçinmene yeter. Sakin ve mantıklı adımlar atmakta her zaman fayda vardır.ev tutayım desem hiç gücüm yok hiç bi anlamda daha kafamı şuradan çikaracak kadar tanımıyorum şehiri hep evdeydim. Hemen ben gidiyorum diye ağlayip bağiriyor annem on gün sonra işe başlicam yarın bakıcı kadın görüşmeye gelecek.
Ne yapıyım bilmiyorum bi akıl verin çok uzun oldu. Bu arada küçük kızımda hastaydı yeni iyileşiyor gibi şükürler olsun yoksa uçak bileti almiştim açiğa elde var. Babam en son dedi artık üç ay sabret diye külliyen yalan tabi.
Akıl akıldan üstündür bunun mantığı nedir ne yapıcam ben hadi gidiyoruz diye davam hala duruyor üç ay olmamiş avukatsız çekişmeliye çevirip gitsemmi annem ayılıp bayılacak.
Ay çok teşekkür ederim canım. Ne şahitliği o babasına bayılıyor babasız yaşayamam diyor eğitim vermiyorsa oynuyor işte onunla en çok onu düşünüyorum beş yaşinda yoksa bırakırdım bi şekilde çaba göstermeyi.Canım önce bence sakin ol. Hangi şehirdesin? İstanbul, Ankara değilse 2 bine küçük güzel bir ev denk getirebilirsin hatta öğrencilerin olduğu bölgelerde daha bile ucuza oluyor. Sahibindende bir araştır önce. Çalışacağın yere ulaşım da önemli. Yarın bakıcıyla görüş, inşallah olur. İşe de başladıktan sonra biraz daha kafanı toparlarsın. Birkaç ay sabret kenara para koymaya bak. Sonra açar annenlerle de konuşursun. Ben kararımı verdim siz isteseniz de istemeseniz de diye. Eğer tamam derlerse ne ala ama pek öyle olacak gibi durmuyor. 2 aya kadar iş ve bakıcı durumun zaten çözülür kenara da bir 5 6 bin atsan kârdır. Nafakayı bakıcıya verirsin ilerde geri kalan para da büyük şehirde değilsen geçinmene yeter. Sakin ve mantıklı adımlar atmakta her zaman fayda vardır.
Zaten hadi gidiyorum diyip gitmeye kalksan evi terk ettiğin için eş sana karşı koz olarak kullanır davada o yüzden sen de sana karşı davranışlarını kanıtlamanın yoluna bak kızın kaç yaşında şahitlik yapabilecek yaşta değil anladığım kadarıyla. Avukatsız çekişmeli dava da çok zor, yani ucuz yollu da olsa barodan da olsa bir avukat edin bence yoksa kayıp yaşayabilirsin. Ortak edinmiş malımız var mı bir de onu sorayım?
İstanbul anlara değil canım doğuda orta halli büyükşehşr diye geçen biyer ama gel görki hiç sevmedim burayıCanım önce bence sakin ol. Hangi şehirdesin? İstanbul, Ankara değilse 2 bine küçük güzel bir ev denk getirebilirsin hatta öğrencilerin olduğu bölgelerde daha bile ucuza oluyor. Sahibindende bir araştır önce. Çalışacağın yere ulaşım da önemli. Yarın bakıcıyla görüş, inşallah olur. İşe de başladıktan sonra biraz daha kafanı toparlarsın. Birkaç ay sabret kenara para koymaya bak. Sonra açar annenlerle de konuşursun. Ben kararımı verdim siz isteseniz de istemeseniz de diye. Eğer tamam derlerse ne ala ama pek öyle olacak gibi durmuyor. 2 aya kadar iş ve bakıcı durumun zaten çözülür kenara da bir 5 6 bin atsan kârdır. Nafakayı bakıcıya verirsin ilerde geri kalan para da büyük şehirde değilsen geçinmene yeter. Sakin ve mantıklı adımlar atmakta her zaman fayda vardır.
Zaten hadi gidiyorum diyip gitmeye kalksan evi terk ettiğin için eş sana karşı koz olarak kullanır davada o yüzden sen de sana karşı davranışlarını kanıtlamanın yoluna bak kızın kaç yaşında şahitlik yapabilecek yaşta değil anladığım kadarıyla. Avukatsız çekişmeli dava da çok zor, yani ucuz yollu da olsa barodan da olsa bir avukat edin bence yoksa kayıp yaşayabilirsin. Ortak edinmiş malımız var mı bir de onu sorayım?
Yurt dışı için test mest girdi nerede keşke gitse. Daha önce doğuyada böyle çiktik ben memlekete gittim. Ayrılırız oradan diye ama ben kafamda bitirmemiş hep bağlanmıştım.Çalışmaya başlayınca kendi maaşına hiç dokunma kenara koy 10-15 bin birikince de hem avukat tutarsın hem ayırırsın evi. Yok daha fazla sabredemem dersen de kredi çekip yavaş yavaş ödemeyi de düşünebilirsin ama o şekilde de zor olur. Gitmiyor mu göreve filan, gitsin de sen de hem düşünmüş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?