- 15 Nisan 2017
- 13.279
- 15.675
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.521
İlk duruşma bayağı erken olmuş,dilekçe aşaması zaten iki ayBen davayı 6 ağustosta açtım. İlk duruşma 9 Kasım'da oldu. İkinciyi 27 Ocak a verdiler. Büyük şehir olmasına rağmen iyi galiba tarihler
Cevaba cevap dilekçesi vermeyip duruşma tarihinin belli olması talebinde bulundum, bir katip arkadaş bulduk ondan erken oldu galibaİlk duruşma bayağı erken olmuş,dilekçe aşaması zaten iki ay
Sağol canım senin de bebişlerini sağlıkla huzurla kucağına almanı diliyorum AllahtanOoo yeterde artar bile, hiç kadınla uğraşma. Hakkında hayırlısı olsun
Kızlar napıyorsunuz, nasılsınız?
Benim ilk celse görüldü hakim nafakaya hükmetmiş, ex eşin avukatı her zamanki gibi karşı çıkmış benim mesleğim olduğunu çalıştığımı iddia etmiş.(yalan) Çok az bir miktar, benden çaldıklarını ödemeye yetmez ama davanın gidişatı açısından en azından bir umut oldu.Purpplee @Gozdeyy MahidevranSultan Miknatiss sizin nasıl gidiyor?
Vazgeçtim muhatap olmayacağım kendi pisliklerinde ne halleri varsa görsünler Rabbim konuşur onlarla eminim …ben kesinlikle iletişime geçerdim herhalde . acı yaşatan insana iki çift söz hakkım olsun lütfen .))
İyi bari az kalmışAralık'ta..
Çok iyi olmuş senin benim temmuzda açıldı ilk duruşma 8 Kasım ikinciyi 9 Mart'a verdilerBen davayı 6 ağustosta açtım. İlk duruşma 9 Kasım'da oldu. İkinciyi 27 Ocak a verdiler. Büyük şehir olmasına rağmen iyi galiba tarihler
İnşallah daha bile erken biterÇok iyi olmuş senin benim temmuzda açıldı ilk duruşma 8 Kasım ikinciyi 9 Mart'a verdilertoplam 2 yılda biter senin böyle giderse
Baya oldu ya ağustosta filandı galibaDava açılalı ne kadar oldu ki canım şehirden şehire de değişiyor, olur yakında.
Sağol canım o zaman birazcık daha var yani tahminim 2022 nin başları olabilirDava açtıktan 5-6 ay sonraya gün veriyorlar
Az kalmış canım bolca sabrın, gücün, hayırlı haberlerin olsun inşallahAralık'ta..
Ekim ayindaydi aslında ama hakim izne ayrılmış diye Aralık ayına ertelendiAz kalmış canım bolca sabrın, gücün, hayırlı haberlerin olsun inşallah
Öyle evet her şeyde vardır bir hayır...Ekim ayindaydi aslında ama hakim izne ayrılmış diye Aralık ayına ertelendi
Sagol canım inşallah bunda bir hayır vardır
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. İnşallah dilediğin gibi olur her şey neler çektin ne zorluklar yaşadın çok iyi biliyorum. Umarım hak ettiğini alırsın, kurtulur feraha erersin. Yolun açık olsun, dualarım seninleEkim ayindaydi aslında ama hakim izne ayrılmış diye Aralık ayına ertelendi
Sagol canım inşallah bunda bir hayır vardır
Aslında daha ortalarda bile değilim teşekkürlerYüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. İnşallah dilediğin gibi olur her şey neler çektin ne zorluklar yaşadın çok iyi biliyorum. Umarım hak ettiğini alırsın, kurtulur feraha erersin. Yolun açık olsun, dualarım seninle
Biz de yaptık pedagog görüşmesi.Bosanma nedenini soruyor,çocuk hakkında sorular soruyor çocukla ne kadar ilgilisin diye bakmak için yürüyor mu konuşuyor mu vs.İkinizin de giyimine bakıyor mevsim şartlarına yaşına cinsiyetine uygun giymiş mi vs.Kizlarr yardımınıza ihtiyacım var..Salı günü pedagog randevumuz var kızım daha 11 aylik..Ben heyecan yaparım elim ayağıma dolanır yqblis bisey derim diye korkuyorum sanırım ilk kez böyle birseyle karşı karşıya kaldığım için ..bilgisi olan var mı şu asamayla ilgili..Ne soruyo pedagog neler diyo ?
Ya ben konuyu takip ediyordum aslında ama bildirim gelmemiş ya da ben kaçırdım.slm kızlarrr nasılsınız. mahidevran ne yaptın cuma günümüydü
Cok teşekkür ederim kaç gündür bu görüşmeyi düşünüyorum..nasıl geçer diye dusunmeden edemiyorum..inşallah güzel geçerBiz de yaptık pedagog görüşmesi.Bosanma nedenini soruyor,çocuk hakkında sorular soruyor çocukla ne kadar ilgilisin diye bakmak için yürüyor mu konuşuyor mu vs.İkinizin de giyimine bakıyor mevsim şartlarına yaşına cinsiyetine uygun giymiş mi vs.
Senin sosyo ekonomik durumunu soruyo babasına velayet verilirse çocuğa bakabilir mi nasıl bir babadir vs ..
Çocuk ile de görüşme yapmaya çalışıyor onun tepkilerini de not ediyor iletişime açık mı degil mi anne yaninda huzurlu mu değil mi diye ..ve anne babayla ilgili olarak göz temasindan kaçınıp kacinmadigina dikkat ediyor bunu da yazıyor rapora
Ağzından çıkanı yazıyor rapor hazırlıyor