Herkese merhabalar, ben de aldatıldım ve boşanmaya karar verdim. Öğrendiğimden beri öyle üzgünüm ki hayatım sanki bundan ibaret aklım fikrim neden neden demekle geçiyor, çok zor bir dönem geçiriyorum sanırım depresyondayım ve doktora gitmeye karar verdim ( avukatım da doktora gidersen daha kolay atlatırsın, diğer süreci ben zaten halledeceğim dedi) İnanın ağlayamıyorum artık aşkımdan ölmüyorum ama bu neyin acısı çözemedim. İçimdeki o ses varya susmuyor ben haketmedim ben haketmedim... Bana bunları yaşatan şahıs pişmanlık turlarında, bazen ılımlı bazen agresif , bazen aşkından ölüyor bazen benden nefret ediyor , bazen boşanalım diyor bazen ben sensiz yaşayamam asla ayrılmam diyor yani dengesiz bir narsist de benim başımda. 6 yıldır evliyiz 1 yılda öncesi var 7 yıldır uğraşıyorum bu dengesizle ama aldatılma bam telim. Şu anki ruh halim berbat, kötü bir bağımlılıktan kurtulmaya çalışıyorum ne zormuş nasılda etkisi altına almış farkında değilim. Ama konfor alanımdan çıktım artık bu yoldan dönmek yok haftaya dilekçemi verip davamı açıçağız avukatımla, gözümde öyle büyüyor ki öyle korkuyorum ki öyle de canım yanıyor. Dualar, okuduğum kişisel gelişim kitapları , izlediğim komik filmler, yürüyüşlerim ve yeni işim benim yoldaşlarım oluyor iyi olacağım. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz birkaç sene sonra vay be neler atlattık diyeceğiz gülerek, haketmediğimiz halde bizi kırıp dökenler ardımızda kalacak ne halleri varsa görsünler Allah çok büyük ahımızı kimse de bırakmaz... Kocaman Sevgiler Hepinize Güçlü Kadınlar...