Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

bence bol bol ver çocuğu baba sevgisisni alsın ayrıca sen de dinle n plan yap kendine
Geleceğini tahmin etmemiştim,ani olunca düşünmeden ofkeme yenik düştüm, oğlumu neyazikki bir an için unutmuşum, vicdansız da olsa bir babaya ihtiyacı olduğunu unutmuşum
Çok iyi anlıyorum seni, çocukları ne zaman göreyim diyor, göstermek istemiyorum sanki onları haketmiyormuş gibi geliyor. Ama bir yanım hep iyi baba çocuk ilişkilerine özenmiştir (kendim hiç yaşayamadıgım için) aynılarını çocuklarıma da yaşatmak istemiyorum.
Evet ben de baba çocuk ilişkilerine özeniyorum,babayla büyümüş olmama rağmen.Normalde mahkeme kararına göre alıyor,5.hafts olunca gelmesini beklemiyordum anı karar ile atladım direkt..

Geleceğini tahmin etmemiştim,ani olunca düşünmeden ofkeme yenik düştüm, oğlumu neyazikki bir an için unutmuşum, vicdansız da olsa bir babaya ihtiyacı olduğunu unutmuşum

Evet ben de baba çocuk ilişkilerine özeniyorum,babayla büyümüş olmama rağmen.Normalde mahkeme kararına göre alıyor,5.hafts olunca gelmesini beklemiyordum anı karar ile atladım direkt..
Zor ama yine de sinirlere ve öfkeye hakim olmalıyız böyle durumlarda. Çünkü kocaya bişey olmaz çocukla ilişkisine zarar gelir. Ya da aklında senin hakkında unutamadı ondan bu öfke gibi düşünceler de oluşturabilir maalesef. Mahkeme her ayın 1 ve 3. Haftası mı dedi kararda yoksa 2 haftada bir mi? Bu da önemli. Eğer adam alması gereken zamanda vermezsen polisle bile gelip kapına dayanabilir zira senin exte o potansiyel var maalesef 😕

Konuyu tam bilmiyorum ama kahve içme sebebi boşanmanın ayrıntıları mı yoksa barışmak için adım mıydı😂
Dostane bir teklifmiş, ne anlaşma ne boşanma hiç konusunu açmamak üzere içtik kahveyi, açmadık da konuyu gerçekten.
Hiç bir şey hissetmedim, benim için de kendimi denemeye fırsat oldu 🤭 ne heyecan ne başka bir şey, yok olmadı 😂😂 karşı tarafı bilemem tabi 😅

Dostane bir teklifmiş, ne anlaşma ne boşanma hiç konusunu açmamak üzere içtik kahveyi, açmadık da konuyu gerçekten.
Hiç bir şey hissetmedim, benim için de kendimi denemeye fırsat oldu 🤭 ne heyecan ne başka bir şey, yok olmadı 😂😂 karşı tarafı bilemem tabi 😅
Çok garip ya ben yapamazdım sanırım. Çünkü birbirimizi görür görmez her an boğazlayabiliriz 😂🤭

Sapık işte aradı "alo,panther" dedi efendim sen kimsin dedim. Ah uh sesler çıkardı 🤣🤣🤣 Numarayı netten aradım başkalarına da yapmış, nerden buldu numaramı bilmiyorum artık 🤷‍♀️
Aaaa olaya bak, geçmiş olsun canım 😂😂 neyse hemen engellemişsin, seni buluyor hep😂

O da duygularını anlamak için yaptı bence🤭 ama birşey hissetmemene sevindim tebrikler. Bende buluştuğumuzda (çocuklar için) sadece nefret ve hayal kırıklığı hissediyorum artık.

O da duygularını anlamak için yaptı bence🤭 ama birşey hissetmemene sevindim tebrikler. Bende buluştuğumuzda (çocuklar için) sadece nefret ve hayal kırıklığı hissediyorum artık.
bence o, onu görürsem bişey hissederim sandı. kendi çabalamadan ben ona ilgi gösteririm sandı o yüzden yaptı. egosunu yediğim.. kahveyi alırken biraz heyecandan eli ayağına dolaştı ama ahahah

Tabiki bende merak ediyorum nolacak müsait olduğumda size de yazarım, çok destek oldunuz hepiniz sağolun ❤️
Açıkçası gelmek ister diye düşünüyorum onun ilk çocuğu veya çocukları. Ama tabi eziyetin çoğunluğunu çekecek olan benim onun doğur demesine göre doğuracak değilim. Gerçekten iyi bir destek alacağımdan emin olmam gerekiyor.
Ben merak ettim ne oldu acaba 👀

Zor ama yine de sinirlere ve öfkeye hakim olmalıyız böyle durumlarda. Çünkü kocaya bişey olmaz çocukla ilişkisine zarar gelir. Ya da aklında senin hakkında unutamadı ondan bu öfke gibi düşünceler de oluşturabilir maalesef. Mahkeme her ayın 1 ve 3. Haftası mı dedi kararda yoksa 2 haftada bir mi? Bu da önemli. Eğer adam alması gereken zamanda vermezsen polisle bile gelip kapına dayanabilir zira senin exte o potansiyel var maalesef 😕
1.ve 3.hafta sonları.. Haftasında vermeme durumum yok

Haberlerim var....
Doktor 2 kese gördü 6 haftalıklar🥰Kalp atışı 7. Haftada duyuluyor haftaya tekrar randevum var o yüzden, şimdi duymadık.
Duymadık diyorum çünkü babalarıyla birlikte gittik dün gece beklediğimin aksine çok çok iyi bir tepki aldım, bana aşık olmana rağmen o adamla evlendin biraz geç olsada nihayet bir aile olacağız gibi şeyler dedi ama evlenmek istemediğimi söyledim o konuda üstüme gelmedi en azından şimdilik. Sevinmişti bugün de istemememe rağmen geldi. Ama nasıl anlatayım onun yanında kendimi gerçekten iyi hissettim, eşimi sevdim evet ama onun yanındayken eski günler çocuklarımızla ilgili kurduğumuz hayaller aklıma geldi. Böyle hayal etmemiştik belki ama hep ikiz çocuk hayali kurduğumuzu hatırlıyorum. Yaşayacağım şeyler çok ağır olacak hazır mıyım bilmiyorum.

bence o, onu görürsem bişey hissederim sandı. kendi çabalamadan ben ona ilgi gösteririm sandı o yüzden yaptı. egosunu yediğim.. kahveyi alırken biraz heyecandan eli ayağına dolaştı ama ahahah
Üstüne dökseymiş de yansaymış bari😂🤭

X