MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.421
Konuyu tam bilmiyorum ama kahve içme sebebi boşanmanın ayrıntıları mı yoksa barışmak için adım mıydıKızlar ben dün ani bir gelişme ile eşimle kahve içtim. Sıffffır hissiyat. Bitmiş bende
Sapık derkeneeeee???Anam hepiniz beklediniz beklediniz bugünü mü buldunuz havadis vermelikbeni de sapık aradı hayatımdaki aksiyona bak
Sapık işte aradı "alo,panther" dedi efendim sen kimsin dedim. Ah uh sesler çıkardıSapık derkeneeeee???
Geleceğini tahmin etmemiştim,ani olunca düşünmeden ofkeme yenik düştüm, oğlumu neyazikki bir an için unutmuşum, vicdansız da olsa bir babaya ihtiyacı olduğunu unutmuşumbence bol bol ver çocuğu baba sevgisisni alsın ayrıca sen de dinle n plan yap kendine
Evet ben de baba çocuk ilişkilerine özeniyorum,babayla büyümüş olmama rağmen.Normalde mahkeme kararına göre alıyor,5.hafts olunca gelmesini beklemiyordum anı karar ile atladım direkt..Çok iyi anlıyorum seni, çocukları ne zaman göreyim diyor, göstermek istemiyorum sanki onları haketmiyormuş gibi geliyor. Ama bir yanım hep iyi baba çocuk ilişkilerine özenmiştir (kendim hiç yaşayamadıgım için) aynılarını çocuklarıma da yaşatmak istemiyorum.
Zor ama yine de sinirlere ve öfkeye hakim olmalıyız böyle durumlarda. Çünkü kocaya bişey olmaz çocukla ilişkisine zarar gelir. Ya da aklında senin hakkında unutamadı ondan bu öfke gibi düşünceler de oluşturabilir maalesef. Mahkeme her ayın 1 ve 3. Haftası mı dedi kararda yoksa 2 haftada bir mi? Bu da önemli. Eğer adam alması gereken zamanda vermezsen polisle bile gelip kapına dayanabilir zira senin exte o potansiyel var maalesefGeleceğini tahmin etmemiştim,ani olunca düşünmeden ofkeme yenik düştüm, oğlumu neyazikki bir an için unutmuşum, vicdansız da olsa bir babaya ihtiyacı olduğunu unutmuşum
Evet ben de baba çocuk ilişkilerine özeniyorum,babayla büyümüş olmama rağmen.Normalde mahkeme kararına göre alıyor,5.hafts olunca gelmesini beklemiyordum anı karar ile atladım direkt..
Dostane bir teklifmiş, ne anlaşma ne boşanma hiç konusunu açmamak üzere içtik kahveyi, açmadık da konuyu gerçekten.Konuyu tam bilmiyorum ama kahve içme sebebi boşanmanın ayrıntıları mı yoksa barışmak için adım mıydı
Kız sen onu engellememiş miydin?Anam hepiniz beklediniz beklediniz bugünü mü buldunuz havadis vermelikbeni de sapık aradı hayatımdaki aksiyona bak
Engelledim işte aradıktan sonraKız sen onu engellememiş miydin?
Çok garip ya ben yapamazdım sanırım. Çünkü birbirimizi görür görmez her an boğazlayabilirizDostane bir teklifmiş, ne anlaşma ne boşanma hiç konusunu açmamak üzere içtik kahveyi, açmadık da konuyu gerçekten.
Hiç bir şey hissetmedim, benim için de kendimi denemeye fırsat oldune heyecan ne başka bir şey, yok olmadı karşı tarafı bilemem tabi
Aaaa olaya bak, geçmiş olsun canımSapık işte aradı "alo,panther" dedi efendim sen kimsin dedim. Ah uh sesler çıkardıNumarayı netten aradım başkalarına da yapmış, nerden buldu numaramı bilmiyorum artık
O da duygularını anlamak için yaptı benceDostane bir teklifmiş, ne anlaşma ne boşanma hiç konusunu açmamak üzere içtik kahveyi, açmadık da konuyu gerçekten.
Hiç bir şey hissetmedim, benim için de kendimi denemeye fırsat oldune heyecan ne başka bir şey, yok olmadı karşı tarafı bilemem tabi
bence o, onu görürsem bişey hissederim sandı. kendi çabalamadan ben ona ilgi gösteririm sandı o yüzden yaptı. egosunu yediğim.. kahveyi alırken biraz heyecandan eli ayağına dolaştı ama ahahahO da duygularını anlamak için yaptı benceama birşey hissetmemene sevindim tebrikler. Bende buluştuğumuzda (çocuklar için) sadece nefret ve hayal kırıklığı hissediyorum artık.
boğazlama kısmını geçtim artık. kendi ruhumu hafifletmek adına bi süredir affetmeyi deniyorum, yoksa bana da büyük yük ve insanı yoruyor, sakinleşmeyi deniyorum, olmuş gibi duruyorÇok garip ya ben yapamazdım sanırım. Çünkü birbirimizi görür görmez her an boğazlayabiliriz
En güzeli, en temizi. Yüreğine yük etme hiçboğazlama kısmını geçtim artık. kendi ruhumu hafifletmek adına bi süredir affetmeyi deniyorum, yoksa bana da büyük yük ve insanı yoruyor, sakinleşmeyi deniyorum, olmuş gibi duruyor
Ben merak ettim ne oldu acabaTabiki bende merak ediyorum nolacak müsait olduğumda size de yazarım, çok destek oldunuz hepiniz sağolun
Açıkçası gelmek ister diye düşünüyorum onun ilk çocuğu veya çocukları. Ama tabi eziyetin çoğunluğunu çekecek olan benim onun doğur demesine göre doğuracak değilim. Gerçekten iyi bir destek alacağımdan emin olmam gerekiyor.
1.ve 3.hafta sonları.. Haftasında vermeme durumum yokZor ama yine de sinirlere ve öfkeye hakim olmalıyız böyle durumlarda. Çünkü kocaya bişey olmaz çocukla ilişkisine zarar gelir. Ya da aklında senin hakkında unutamadı ondan bu öfke gibi düşünceler de oluşturabilir maalesef. Mahkeme her ayın 1 ve 3. Haftası mı dedi kararda yoksa 2 haftada bir mi? Bu da önemli. Eğer adam alması gereken zamanda vermezsen polisle bile gelip kapına dayanabilir zira senin exte o potansiyel var maalesef
Üstüne dökseymiş de yansaymış baribence o, onu görürsem bişey hissederim sandı. kendi çabalamadan ben ona ilgi gösteririm sandı o yüzden yaptı. egosunu yediğim.. kahveyi alırken biraz heyecandan eli ayağına dolaştı ama ahahah
Ah ne şekilde olursa olsun bi canı yansa da ben de görsem keşkeÜstüne dökseymiş de yansaymış bari