Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

En güzel yaşların bundan sonra olsun, ömrün bereketli olsun kuzum doğum günün kutlu olsun

bak ne yap biliyo rmusun hazır doğum gününken kendine bi söz ver bu yaşını dolu dolu yaşayacağına,kendini geliştireceğine ya da ne bileyim böyle şeyler işte tam sırası :)

bak ne yap biliyo rmusun hazır doğum gününken kendine bi söz ver bu yaşını dolu dolu yaşayacağına,kendini geliştireceğine ya da ne bileyim böyle şeyler işte tam sırası :)
Normalde her sene böyle şeyler söyleyip hiçbir zaman icraata geçmem ama bu sefer yeni hayatım ve oğullarım için ne dediysem yapıcam herşey farklı olacak teşekkür ederim

Amin.. mahkemeden gün alındı mi
27 si:)) 25 inde dönücem İzmir'e 26 sında çocuklarla vakit geçirecek 27 sinde de s..ktir olup gidecek hayatımdan inşallah bu kadar açık yazdığım için kusura bakmayın ama aniden öfkelendim yine
Gerçi bebeğe nasıl bakacak o beceremez de artık onu götürmese bari ama o zaman da evimin içinde ona tahammül etmek zorunda kalırım burada göreyim o zaman der

Doğum günün kutlu olsun kuzum
Bebişlerinle beraber nice mutlu sağlıklı senelere inşallahhh

Ağlayışlı öttürüşlü şarkılar dinlemen guzuum daha enerjik mümkünse yabancı dilde dinleyin çok iyi geliyor
Ağlayışlı öttürüşlü şarkılarda kendimizi kaybediyoruz ha doğru
Yabancı dilde önerilerin varsa açığım guzucum beklerim

Aç metro fm top40 hiç bişeyciğin kalmaz birde boşnadığımda en çok ece seçkin dibine dibine dinlerdim gaza gelirdim hey gidi günler hey
Ay müthişsin, bi aralar favori şarkımdı kendisi Türkçe pop zehirlenmesi gecircektim yakında Allah razı olsun

8 aylık mıydı senin kuzuş ? Benimki de küçükken evde görmesini tercih ediyordum çünkü guvenemiyordum yemek yedirirken çocuğu..tobe tobe.. Eline kalem sopa filan veriyordu,kesici delici aletler ortada geziyordu vs..büyüyünceye kadar gözümün önünde olmaları iyi olmuştu..

Fakaaaaatttt kendileri benim evde olmadığım bir zamanda sinsice kira kontratımın elektrik faturamın resmini çekmiş,terk nedeniyle boşanma davası açmayı planliyordu anladığım kadarıyla.Evin anahtarını değiştirdim tatile gidince eve girmesin anahtar cogaltmissa kim bilir

Benimkide 5 tane yalancı şahit bulmuş onu terk ettiğime dair. Ulan çocuğunun annesiyiz be haysiyetsiz! Neyse sakinim

Benimkide 5 tane yalancı şahit bulmuş onu terk ettiğime dair. Ulan çocuğunun annesiyiz be haysiyetsiz! Neyse sakinim
Bizimki hiç tanımadığım üç şahit yazmış,neyin şahitliğini yapacaklar hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…