- 22 Haziran 2021
- 528
- 1.390
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Bugün benim doğum günüm 24 temmuz.. 4 yılın sonunda eşim olmadan geçen ilk doğum günü babam ve sizin dışında paylaşacak kimsemin olmadığı ve ilk defa bu kadar buruk geçen bir doğum günü..31 olduğuma inanamıyorum ne çabuk geçiyor yıllar..
Çok teşekkür ederimmmEn güzel yaşların bundan sonra olsun, ömrün bereketli olsun kuzum doğum günün kutlu olsun
bak ne yap biliyo rmusun hazır doğum gününken kendine bi söz ver bu yaşını dolu dolu yaşayacağına,kendini geliştireceğine ya da ne bileyim böyle şeyler işte tam sırası :)Bugün benim doğum günüm 24 temmuz.. 4 yılın sonunda eşim olmadan geçen ilk doğum günü babam ve sizin dışında paylaşacak kimsemin olmadığı ve ilk defa bu kadar buruk geçen bir doğum günü..31 olduğuma inanamıyorum ne çabuk geçiyor yıllar..
Normalde her sene böyle şeyler söyleyip hiçbir zaman icraata geçmem ama bu sefer yeni hayatım ve oğullarım için ne dediysem yapıcam herşey farklı olacakbak ne yap biliyo rmusun hazır doğum gününken kendine bi söz ver bu yaşını dolu dolu yaşayacağına,kendini geliştireceğine ya da ne bileyim böyle şeyler işte tam sırası :)
hadi bakalım kolay gelsin :)Normalde her sene böyle şeyler söyleyip hiçbir zaman icraata geçmem ama bu sefer yeni hayatım ve oğullarım için ne dediysem yapıcam herşey farklı olacakteşekkür ederim
27 si:)) 25 inde dönücem İzmir'e 26 sında çocuklarla vakit geçirecek 27 sinde de s..ktir olup gidecek hayatımdan inşallahAmin.. mahkemeden gün alındı mi
Canım benim söyle tabi, önceden bilgi alınmış olur27 temnuz diye biliyorum bende o yokken onun adına söylüyom hep bişileri
Hemen açayım bariGüzel kadınlarım sizin için bir şarkı bırakıyorum bu geceye, oğuzhan koç- küsme aşkahepimiz için dinliyorum
Doğum günün kutlu olsun kuzumBugün benim doğum günüm 24 temmuz.. 4 yılın sonunda eşim olmadan geçen ilk doğum günü babam ve sizin dışında paylaşacak kimsemin olmadığı ve ilk defa bu kadar buruk geçen bir doğum günü..31 olduğuma inanamıyorum ne çabuk geçiyor yıllar..
Ağlayışlı öttürüşlü şarkılar dinlemen guzuum daha enerjik mümkünse yabancı dilde dinleyin çok iyi geliyorHemen açayım baribende"erkekler yüzünden" diye bir şarkı dinliyordum tam gaza gelmiştim haa
Ağlayışlı öttürüşlü şarkılarda kendimizi kaybediyoruz ha doğruAğlayışlı öttürüşlü şarkılar dinlemen guzuum daha enerjik mümkünse yabancı dilde dinleyin çok iyi geliyor
Aç metro fm top40 hiç bişeyciğin kalmaz birde boşnadığımda en çok ece seçkin dibine dibine dinlerdim gaza gelirdim hey gidi günler heyAğlayışlı öttürüşlü şarkılarda kendimizi kaybediyoruz ha doğru
Yabancı dilde önerilerin varsa açığım guzucum beklerim
Ay müthişsin, bi aralar favori şarkımdı kendisiAç metro fm top40 hiç bişeyciğin kalmaz birde boşnadığımda en çok ece seçkin dibine dibine dinlerdim gaza gelirdim hey gidi günler hey
Bir de kitap okuyun ama kişisel gelişim değil baya roman olsun kafayı çok güzel dağıtıyorAy müthişsin, bi aralar favori şarkımdı kendisiTürkçe pop zehirlenmesi gecircektim yakında Allah razı olsun
8 aylık mıydı senin kuzuş ? Benimki de küçükken evde görmesini tercih ediyordum çünkü guvenemiyordum yemek yedirirken çocuğu..tobe tobe.. Eline kalem sopa filan veriyordu,kesici delici aletler ortada geziyordu vs..büyüyünceye kadar gözümün önünde olmaları iyi olmuştu..27 si:)) 25 inde dönücem İzmir'e 26 sında çocuklarla vakit geçirecek 27 sinde de s..ktir olup gidecek hayatımdan inşallahbu kadar açık yazdığım için kusura bakmayın ama aniden öfkelendim yine
Gerçi bebeğe nasıl bakacak o beceremez de artık onu götürmese bari ama o zaman da evimin içinde ona tahammül etmek zorunda kalırım burada göreyim o zaman der
İyi ki söyledin başlayayım bir kitaba şimcikBir de kitap okuyun ama kişisel gelişim değil baya roman olsun kafayı çok güzel dağıtıyor
Başla başla sorunlar bir süre uzaklaşsınİyi ki söyledin başlayayım bir kitaba şimcik
8 aylık mıydı senin kuzuş ? Benimki de küçükken evde görmesini tercih ediyordum çünkü guvenemiyordum yemek yedirirken çocuğu..tobe tobe.. Eline kalem sopa filan veriyordu,kesici delici aletler ortada geziyordu vs..büyüyünceye kadar gözümün önünde olmaları iyi olmuştu..
Fakaaaaatttt kendileri benim evde olmadığım bir zamanda sinsice kira kontratımın elektrik faturamın resmini çekmiş,terk nedeniyle boşanma davası açmayı planliyordu anladığım kadarıyla.Evin anahtarını değiştirdim tatile gidince eve girmesin anahtar cogaltmissa kim bilir
Bizimki hiç tanımadığım üç şahit yazmış,neyin şahitliğini yapacaklar hiç bilmiyorumBenimkide 5 tane yalancı şahit bulmuş onu terk ettiğime dair. Ulan çocuğunun annesiyiz be haysiyetsiz! Neyse sakinim