Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Bizimki hiç tanımadığım üç şahit yazmış,neyin şahitliğini yapacaklar hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Dertler büyütünce büyüyor, küçüldükçe küçülüyor. Bizler de fıtrat olarak böceği ejderha yapmayı seviyoruz, öyle evlenmedik mi zaten bu adamlarla. Hiçbir şey yapamayacak bu kımıl zararlıları. 😅

Bir de kitap okuyun ama kişisel gelişim değil baya roman olsun kafayı çok güzel dağıtıyor
Ooo onu çok güzel yapıyorum işte,kafam dağılıyor kaptırıyorum ama aşk romanı okuyorsam eğer erkek karaktere gıcık oluyorum hep son zamanlarda 🤣

8 aylık mıydı senin kuzuş ? Benimki de küçükken evde görmesini tercih ediyordum çünkü guvenemiyordum yemek yedirirken çocuğu..tobe tobe.. Eline kalem sopa filan veriyordu,kesici delici aletler ortada geziyordu vs..büyüyünceye kadar gözümün önünde olmaları iyi olmuştu..

Fakaaaaatttt kendileri benim evde olmadığım bir zamanda sinsice kira kontratımın elektrik faturamın resmini çekmiş,terk nedeniyle boşanma davası açmayı planliyordu anladığım kadarıyla.Evin anahtarını değiştirdim tatile gidince eve girmesin anahtar cogaltmissa kim bilir
4 aylık benimki😍 gözümün önünde olsunlar olmasına da onun kucağında çocuğumla ortalıkta dolanmasına nasıl tahammül edicem bilmiyorum, suratına tükürmesem bari🤦🏼‍♀️
Yuh bee haysiyetsiz, yapar mı yapar valla bu erkeklerin zeka seviyesi yetmezdi aslında böyle şeylere ama, hayret 🤔

4 aylık benimki😍 gözümün önünde olsunlar olmasına da onun kucağında çocuğumla ortalıkta dolanmasına nasıl tahammül edicem bilmiyorum, suratına tükürmesem bari🤦🏼‍♀️
Yuh bee haysiyetsiz, yapar mı yapar valla bu erkeklerin zeka seviyesi yetmezdi aslında böyle şeylere ama, hayret 🤔
Birinden taktik aldıysa 🤷🏻‍♀️
Anahtarını ortaya bırakma

Bugün benim doğum günüm 24 temmuz.. 4 yılın sonunda eşim olmadan geçen ilk doğum günü babam ve sizin dışında paylaşacak kimsemin olmadığı ve ilk defa bu kadar buruk geçen bir doğum günü..31 olduğuma inanamıyorum ne çabuk geçiyor yıllar..
İyi ki doğdun zeynoş Nice güzel mutlu huzurlu senelerin olsun, hayat sana hep güzellikler sunsun ❤️🎂

8 aylık mıydı senin kuzuş ? Benimki de küçükken evde görmesini tercih ediyordum çünkü guvenemiyordum yemek yedirirken çocuğu..tobe tobe.. Eline kalem sopa filan veriyordu,kesici delici aletler ortada geziyordu vs..büyüyünceye kadar gözümün önünde olmaları iyi olmuştu..

Fakaaaaatttt kendileri benim evde olmadığım bir zamanda sinsice kira kontratımın elektrik faturamın resmini çekmiş,terk nedeniyle boşanma davası açmayı planliyordu anladığım kadarıyla.Evin anahtarını değiştirdim tatile gidince eve girmesin anahtar cogaltmissa kim bilir
Her gün yeni bişey duyuyorum ne zaman bitecek bizim bu çilemiz. Gerçi benimki daha yeni başlıyor da :KK43: 16'sında davam açıldı araya bayram girdi 2 hafta içinde tebligat girer sonra zaten adli tatil Aralığa kadar ilk duruşma olsa bari 😶

Her gün yeni bişey duyuyorum ne zaman bitecek bizim bu çilemiz. Gerçi benimki daha yeni başlıyor da :KK43: 16'sında davam açıldı araya bayram girdi 2 hafta içinde tebligat girer sonra zaten adli tatil Aralığa kadar ilk duruşma olsa bari 😶
Ters zamana denk gelmiş.Aralik Ocak gibi olur

Anladım ya bu durum elbette daha karmaşık ve zor. Birde şunu diyemiyorum madem öyle niye duruyorsun uzaklaşamıyorsun vs. işte hasta filan ama genede manipüle ediyorlar resmen adım adım satranç oynar gibi insanın iliğine kemiğine yapışıyorlar. Evet çok haklısın oğlu böyle olanında genelde kocası o şekilde oluyor maalesef işte bu yüzden zannediliyor ki ben katlandım niye bir başkası katlanmasın çok iğrenç bir zihniyet ama var hala. Umarım arkadaşın şu an çok daha iyidir ve kurtulur şu yaratıktan bir an önce
Selam söz konusu arkadaş olarak size sesleniyorum sjsjsjs
Boşanmaktan korkmayın, ben boşanabildiysem herkes boşanır. ve ben boşanıp mutlu olduysam herrrrkes olur.

Selam söz konusu arkadaş olarak size sesleniyorum sjsjsjs
Boşanmaktan korkmayın, ben boşanabildiysem herkes boşanır. ve ben boşanıp mutlu olduysam herrrrkes olur.
O kişi sizseniz bunları söylüyorsanız çok mutlu oldum. Çünkü bende aynı mantıkdayım eşimle bir kaç ay filan birlikte durabildik sonrası malum işte şu anki durum avukat araştırıyorum. Mesela korksam veya azıcık daha dayanayım yaa desem şu an birlikte olurduk ama aklın yolu birdir ayrılmak en mantıklısı hemde en kısa zamanda. Korkanlar da bitirsin azıcık daha dayanayım düzelir diyenler de bitirsin çünkü o korku bitmez ve düzelme de olmaz işte bu kadar.

Tekrardan çok mutlu oldum tebrik ediyorum hayırlı olsun . Bundan sonra güzel güzel bir hayat sizi bekliyor bence 😊

Doğum günün kutlu olsun kuzum😍
Bebişlerinle beraber nice mutlu sağlıklı senelere inşallahhh 🥰

Çok teşekkür ederim canım inşallah 💕💕

Lütfen merakımı lütfen mazur görün ama tüm gece aynı modemden hatta üyeliğiniz başladığından beri aynı modemden bağlısınız ve bir birinize buradan hal hatır mı soruyorsunuz? Yan yana iken neden doğum günü kutlamadınız? Ya da yan odadan sizi işletiyorlar.

Lütfen merakımı lütfen mazur görün ama tüm gece aynı modemden hatta üyeliğiniz başladığından beri aynı modemden bağlısınız ve bir birinize buradan hal hatır mı soruyorsunuz? Yan yana iken neden doğum günü kutlamadınız? Ya da yan odadan sizi işletiyorlar.
Kim bu yakışıklı, aaa benmişim.

1- ben sarhoş değildim
2- o öyle biri değil,o gün annesini kaybetmişti ve birazcık da içmişti
3-ayrılalı 8-9 yıl oldu ben evlendim çocuklarım oldu onunda bir sürü sevgilisi, yani bu süre birbirimizi unutmak için yeterli
4-Eşim beni aylardır aldatırken ben bunun için suçluluk duymayacağım
5- bu konu çoktaaan silindi gitti bu siteden fil hafızası varmış sende de
6- bu konu artık kapanabilir mi?
Ay bunu hatırladım aradım buldum. Şimdi kendi kendine mi tavır yapmış ahahahah çıldırıyorum.

Ya bir karışıklık var ya da hepimiz işletildik o halde :skandal:

Ben ben ben boşanmak istiyorum ama buna cesaret mi edemiyorum şartlarım mı uygun değil çocukları mı bahane ediyorum hangisi benim asıl bahanem yoksa hepsi mi bilmiyorum

Ben ben ben boşanmak istiyorum ama buna cesaret mi edemiyorum şartlarım mı uygun değil çocukları mı bahane ediyorum hangisi benim asıl bahanem yoksa hepsi mi bilmiyorum
Hoşgeldin canım boşanmayı düşünmeden önce yaşadıklarından ve bu kararı nasıl aldığından bahsedersen daha iyi yorum yapılır. 😇

Aaaaa 😳ondan mı Ceyda ya sorduğum sorulari Zeyno yanitliyorduuu😆

X