Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Bizimki hiç tanımadığım üç şahit yazmış,neyin şahitliğini yapacaklar hiç bilmiyorum

Dertler büyütünce büyüyor, küçüldükçe küçülüyor. Bizler de fıtrat olarak böceği ejderha yapmayı seviyoruz, öyle evlenmedik mi zaten bu adamlarla. Hiçbir şey yapamayacak bu kımıl zararlıları.

Bir de kitap okuyun ama kişisel gelişim değil baya roman olsun kafayı çok güzel dağıtıyor
Ooo onu çok güzel yapıyorum işte,kafam dağılıyor kaptırıyorum ama aşk romanı okuyorsam eğer erkek karaktere gıcık oluyorum hep son zamanlarda

4 aylık benimki gözümün önünde olsunlar olmasına da onun kucağında çocuğumla ortalıkta dolanmasına nasıl tahammül edicem bilmiyorum, suratına tükürmesem bari
Yuh bee haysiyetsiz, yapar mı yapar valla bu erkeklerin zeka seviyesi yetmezdi aslında böyle şeylere ama, hayret

Birinden taktik aldıysa
Anahtarını ortaya bırakma

İyi ki doğdun zeynoş Nice güzel mutlu huzurlu senelerin olsun, hayat sana hep güzellikler sunsun

Her gün yeni bişey duyuyorum ne zaman bitecek bizim bu çilemiz. Gerçi benimki daha yeni başlıyor da 16'sında davam açıldı araya bayram girdi 2 hafta içinde tebligat girer sonra zaten adli tatil Aralığa kadar ilk duruşma olsa bari

Ters zamana denk gelmiş.Aralik Ocak gibi olur

Selam söz konusu arkadaş olarak size sesleniyorum sjsjsjs
Boşanmaktan korkmayın, ben boşanabildiysem herkes boşanır. ve ben boşanıp mutlu olduysam herrrrkes olur.

Selam söz konusu arkadaş olarak size sesleniyorum sjsjsjs
Boşanmaktan korkmayın, ben boşanabildiysem herkes boşanır. ve ben boşanıp mutlu olduysam herrrrkes olur.
O kişi sizseniz bunları söylüyorsanız çok mutlu oldum. Çünkü bende aynı mantıkdayım eşimle bir kaç ay filan birlikte durabildik sonrası malum işte şu anki durum avukat araştırıyorum. Mesela korksam veya azıcık daha dayanayım yaa desem şu an birlikte olurduk ama aklın yolu birdir ayrılmak en mantıklısı hemde en kısa zamanda. Korkanlar da bitirsin azıcık daha dayanayım düzelir diyenler de bitirsin çünkü o korku bitmez ve düzelme de olmaz işte bu kadar.

Tekrardan çok mutlu oldum tebrik ediyorum hayırlı olsun . Bundan sonra güzel güzel bir hayat sizi bekliyor bence

Doğum günün kutlu olsun kuzum
Bebişlerinle beraber nice mutlu sağlıklı senelere inşallahhh

Çok teşekkür ederim canım inşallah

Lütfen merakımı lütfen mazur görün ama tüm gece aynı modemden hatta üyeliğiniz başladığından beri aynı modemden bağlısınız ve bir birinize buradan hal hatır mı soruyorsunuz? Yan yana iken neden doğum günü kutlamadınız? Ya da yan odadan sizi işletiyorlar.

Kim bu yakışıklı, aaa benmişim.

Ay bunu hatırladım aradım buldum. Şimdi kendi kendine mi tavır yapmış ahahahah çıldırıyorum.

Ya bir karışıklık var ya da hepimiz işletildik o halde

Ben ben ben boşanmak istiyorum ama buna cesaret mi edemiyorum şartlarım mı uygun değil çocukları mı bahane ediyorum hangisi benim asıl bahanem yoksa hepsi mi bilmiyorum

Ben ben ben boşanmak istiyorum ama buna cesaret mi edemiyorum şartlarım mı uygun değil çocukları mı bahane ediyorum hangisi benim asıl bahanem yoksa hepsi mi bilmiyorum
Hoşgeldin canım boşanmayı düşünmeden önce yaşadıklarından ve bu kararı nasıl aldığından bahsedersen daha iyi yorum yapılır.

Aaaaa ondan mı Ceyda ya sorduğum sorulari Zeyno yanitliyorduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…